پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران در دیتاسنتر افرانت همراه با 40 درصد تخفیف **xlvps**
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami650
مهندس میکروتیک رم 32 هم کافیه
256 برای چی؟
کیفیت رو به خاطر یکم قیمت پایین تر تحت تاثیر قرار نمیدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.piri
سرور ایران از کدام دیتاسنتر ها ارائه می دهید؟
از ذیتاسنتر افرانت دوست عزیز
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران در دیتاسنتر افرانت همراه با 40 درصد تخفیف **xlvps**
باسلام
سرویسی میخوام با رم 512 و سیستم عامل میکروتیک با 300 گیگ ترافیک متقارن ( حدود 200 تا رسیو و 100 تا سند )
ماهیانه این سرویس چقدر هزینه دارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahsoon
باسلام
سرویسی میخوام با رم 512 و سیستم عامل میکروتیک با 300 گیگ ترافیک متقارن ( حدود 200 تا رسیو و 100 تا سند )
ماهیانه این سرویس چقدر هزینه دارد؟
سلام دوست عزیز
ماه اول با تخفیف 81 هزار تومان
از ماه دوم 95 هزار تومان
درود و سپاس از تحویل سریع و به موقع شما
انشا الله کیفیت ثابت و بالا باشه و مشتری همیشگی باشیم
به مناسبت سال جدید تخفیف 40 درصدی (ماه اول) سرور مجازی ایران به تعداد محدود فعال شد ....
کد تخفیف off40
لیست پلن های سرور مجازی ایران - افرانت
سوالی داشتید از طریق همین تاپیک یا چت آنلاین سایت یا تلفن دفتر در خدمت دوستان هستیم ...
پیشاپیش سال جدید بر همه دوستان مبارک باشه
دوستان من نزدیک 1 یا 2 سال از اینجا سرویس تهیه میکنم واقعا نسبت با جاهای دیگه خیلی بهتره :)
من حدود یکسال از xlvps سرور مجازی دارم پشتیبانی و سرورشون واقعا عالی هست.
سلام
سبک ترین سرور ایران با ویندوز 2003 چند در میاد ماهانه ؟ مصرفم بسیار پایینه در حد روزی 100 مگ هم شاید نرسه !