پاسخ : هواپیمای بدون سرنشین غولپیکر فیسبوک
منم همینو میگم دیگه اگر حرف های من درست نیست استفاده نکنید ایجوری دارین یک جاسوس رو به خونتون راه میدین...
- - - Updated - - -
از کجای آمریکا واست بگم از کشتارایی که انجام میده؟ از پلمپ تأسیسات هسته ای؟ از تحریم ما؟ یا از جایی که جانی ما رو تروریست میخونه؟ از کجاش بگم؟[/QUOTE]
داداش بحث سیاسی نکن
مطمئن باشید اگر اجازه پرواز توی ایران بگیره توی همین انجمن و انجمن PT ٬ n نفر شروع به فروشش میکنن :d
هواپیمای بدون سرنشین غولپیکر فیسبوک
جالبه یه عده منتظرن که اسم امریکا و فیسبوک بیاد بعد بیان وسط توهم توطئه بزنن انگار تو این جهان با چند میلیارد جمعیت امریکا فقط ایرانو میشناسه و صب تا شب داره علیه ایران توطئه چینی میکنه
نه داداش فقط ایران نیست که تحریم شده کره شمالی هم تو این بازی با ایرانه
تنها چیزی که یه ملت رو به خاک سیاه میشونه خود ملته نه کس دیگه پس تقصیرارو گردن امریکا و اسرائیل و فیسبوک نندازین
Sent from my iPad using Tapatalk
لطفا بحث سیاسی نکنید هدف از ایجاد تاپیک اطلاع رسانی بود نه بحث در مورد آینده نگری و توهمات تعدادی از دوستان
همین ویندوزی که دارید استفاده میکنید ساخت آمریکاست ، دست بر دارید از این توهمات!
تعدادی از دوستان در مورد آمریکا جوری سخن میگن که انگار سالیان سال تو آمریکا زندگی کردن!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
لطفا بحث سیاسی نکنید هدف از ایجاد تاپیک اطلاع رسانی بود نه بحث در مورد آینده نگری و توهمات تعدادی از دوستان
همین ویندوزی که دارید استفاده میکنید ساخت آمریکاست ، دست بر دارید از این توهمات!
تعدادی از دوستان در مورد آمریکا جوری سخن میگن که انگار سالیان سال تو آمریکا زندگی کردن!!!!
عزیز جان نیازه به زندگی در آمریکا نیست دست آمریکا خیلی وقته رو هست من از فیسبوک و این جور چرت و پرتا استفاده نمیکنم اما از ویندوز استفاده می کنم چون چاره ای نیست وقتی سیستم عاملی از خودمون نداریم از چی باید استفاده کرد؟
خیلی ممنون از اطلاع رسانی جواب نده خواهشاً
آمریکا ما رو تروریست میخونه باز امثالی مثل بعضیا گوشاشونو میبندن میگن چی شد چی شد هیچی نشد آمریکا به این خوبی
در ضمن ویندوز رو مقایسه نکن با فیس بوک ویندوز رایگان نیست ما داریم رایگان استفاده می کنیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
عزیز جان نیازه به زندگی در آمریکا نیست دست آمریکا خیلی وقته رو هست من از فیسبوک و این جور چرت و پرتا استفاده نمیکنم اما از ویندوز استفاده می کنم چون چاره ای نیست وقتی سیستم عاملی از خودمون نداریم از چی باید استفاده کرد؟
خیلی ممنون از اطلاع رسانی جواب نده خواهشاً
آمریکا ما رو تروریست میخونه باز امثالی مثل بعضیا گوشاشونو میبندن میگن چی شد چی شد هیچی نشد آمریکا به این خوبی
در ضمن ویندوز رو مقایسه نکن با فیس بوک ویندوز رایگان نیست ما داریم رایگان استفاده می کنیم!
اینجا انجمن تخصصی است
به title انجمن نگاه کنید
نیازی به تحلیلای شما نیست
نیازی نیست شما حرس و جوش بخورید گوشت تنت آب میشه
ویندوز با فیس بوک مقایسه نکنیم چون شما داری لایسنس میفروشی 140!!!!
از محصول آمریکایی دارید کسب در آمد میکنید
و باز منم منم و ما از همه بهتریم
سرزمین جان همین که میگی امریکا همه مردم ایران رو تروریست خطاب کرده فیلم انگلیسیش رو بده من ببینم اخبار ایران که دوبله کرده نباشه فقط...
اقا حقیقت رو باید پذیرفت اگر کشور امریکا نبود ما الان نمیتونستم باهم تو انجمن وب هاستینگ صحبت کنیم و شما درامد کسب کنید. محصول های امریکا: ناسا-ویندوز-شبکه اجتماعی-داروها-اینترنت و.... اینها کجاش بد هست؟ اگه بده سوال برام پیش اومده چرا از این محصولات و خدمات داریم استفاده می کنیم؟
هواپیمای بدون سرنشین غولپیکر فیسبوک
واقعیت اینه که انسانیت و دوستی بین سیاست بازی های کثیف گم شده بین جنگ هایی که سیاستمداران واسه واسه مردم درست کردن! سیاست مدارا مارو به جون هم میندازن که خودشون جیباررو پر کنن و به اهدافشون برسن ایران میگه امریکا تروریسته. امریکا میگه ایران تروریسته سیاست پیچیده تر از این حرفاست که بخوایم با احساسات و تعصب و دوتا حرف بی اساس تو تلوزیون تحلیلش کنیم
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
اینجا انجمن تخصصی است
به title انجمن نگاه کنید
نیازی به تحلیلای شما نیست
نیازی نیست شما حرس و جوش بخورید گوشت تنت آب میشه
ویندوز با فیس بوک مقایسه نکنیم چون شما داری لایسنس میفروشی 140!!!!
از محصول آمریکایی دارید کسب در آمد میکنید
و باز منم منم و ما از همه بهتریم
انجمن تخصصی، بهت یاد ندادن درست صحبت کنی