پاسخ : ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین با
ادب شما در برخورد با مشتری در این کامنت کاملا معلومه و قضاوت رو بر عهده خوانندگان محترم میگذارم
اونقدر سطح کیفیت سرویسهای شما پایینه که حد نداره
هر بار میشه به قطره ای از دریای مشکلات vps های شما اشاره کرد
واقعا به نکته خوبی اشاره کردید که فراموش کرده بودم بیان کنم
من تا حالا 6 تا vps از شرکتهای مختلف تهیه و استفاده کردم ولی تا به حال ندیده بودم با ریستارت کردن ویندوزی پارتیشن بندیش به هم بریزه
به مشتریان شما توصیه می کنم که در ریستارت کردن سیستمشون احتیاط کنن چون ممکنه همه اطلاعاتشون یهو از دست بره
در vps شما وقتی ویندوز رو بعد از نصب زبان فارسی وقتی رستارت کردم دیگه سیستم بالا نیومد و همه فایلهاش هم پاک شد
پاسخ : ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین با
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
- - - Updated - - -
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
من می خواهم ۱۰۰ تا سایت ۱۰۰ مگابایتی روش بالا بیارم
میخوام گیر نکنه و همیشه آپ تایم باشه
شما رم و سی پی یو رو بگید چی باشه بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamalinb
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
- - - Updated - - -
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
من می خواهم ۱۰۰ تا سایت ۱۰۰ مگابایتی روش بالا بیارم
میخوام گیر نکنه و همیشه آپ تایم باشه
شما رم و سی پی یو رو بگید چی باشه بهتره
با سلام
می تونیم از سه لوکیشن فراتسه و هلند و امریکا سرور بهتون بدین رم ۳ به بالا توصیه میشه و هارد ۱۰۰ گیگ موردی نداره قیمت از فرانسه ماه اول ۲۱۰۰۰ تومان باقی ماه ها ۳۹۹۰۰
از هلند و امریکا با تخفیف دایمی ماهانه ۳۴۹۰۰ تومان
نصب اولیه cpanel رایگان اما کانفیگ تخصصی اون هزینه جدا داره همچنسن لایسنس هم هزینه جداداره
kerio
نصب و کانقیگ میشه؟
زمان تحویل؟
سلام یک عدد سفارش داده شد.
با تخفیف 20% خریدم اگه میشه خودتون ردیفش کنید تاریخشو ببرید بالا :d
یا ماه بعدی 50% تخفیف کنیدش ما هم راضی باشیم :d
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
kerio
نصب و کانقیگ میشه؟
زمان تحویل؟
تمپلت آماده است و تحویل سرور فوری می باشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR_Alone
سلام یک عدد سفارش داده شد.
با تخفیف 20% خریدم اگه میشه خودتون ردیفش کنید تاریخشو ببرید بالا :d
یا ماه بعدی 50% تخفیف کنیدش ما هم راضی باشیم :d
با تشکر.
با سلام و تشکر در این ضمینه لطفا به بخش فروش تیکت برنید همکاری لازم صورت می گیرد
این سرعت دانلود از تورنتشونه واقعا متاسفم برای خودم که ازشون سرور گرفتم 128 کیلوبایت سرعت نت خودم چهار برابر اینه
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ce0502113e.jpg
Sent from my E6633 using Tapatalk