پاسخ : چند درصد احتمال داره کهcpanel بفهمه که من ایرانی هستم ؟
1)اگر دوست دارید با ویزا کارتتون خداحافظی کنید با IP ایران با ویزاتون خرید کنید.
2)وصل شدن با IP ایرانی به سرور تاثیری در بلوک شدن لایسنس نداره.(یه جورایی با عقل جور در نمیاد آخه.فرض کنید شرکت عربی باشه اما مسئول فنی ایران باشه)
3)hostname نباید ایرانی باشه.شما می تونید روی یک دامین protect whois فعال کنید و ازش به عنوان دامین اصلی استفاده کنید و دامین هاستینگتون چیزه دیگه ای باشه.البته من فکر نمی کنم این مورد خیلی مهم باشه(نظر شخصی).
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
به فکر دور زدن و پیچوندن و این حرف ها نباشید.اگر واستون مقدور نیست از cpanel استفاده کنید از cpهای دیگه استفاده کنید.
یه چیزی بگم و یه جورایی قضیه این استفاده از cpanel را تموم کنیم آخه هر چند روز یکبار یه تاپیک اینجوری زده میشه.
دوستانی که اوایل تحریم cpanel را به خاطر دارن یادشون هست که شخصی به نام josh لایسنس ها را بلوک می کرد.
من یه دفعه چند تا ایمیل باهاش رد و بدل کردم و گفت من نمی دونم تو ایرانی هستی یا نه اما اون کسی که به من گفته بلاک کن مطمئن بوده که مشکلی وجود داشته.
خلاصه خیلی گیر دادم تا اینکه یه ایمیل از ایمیل همین josh اومد ولی نویسنده اش کسی دیگه بود.می دونید چی نوشته بود؟
به فارسی نوشته بود : شما فکر می کنید ما کور هستیم؟
نتیجه اخلاقی اینه که اونجا کسی هست که فارسی زبانه و شاید ایرانی ! پس اگه بخواد بفهمه قضیه از چه قراره راحت می فهمه.
ما تا حالا مشکلی نداشتیم ولی به چه شکلی هست؟ روی دامین های .ir گیر می دن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hannan
ما تا حالا مشکلی نداشتیم ولی به چه شکلی هست؟ روی دامین های .ir گیر می دن؟
زمانی که host name شما IR باشد سریع لایسنستون دود میشه
دومین iR هاست کردن مشکل خواستی نداره:)
با سلام
نظریه دوستانی که می فرمایند cPanel بیکار نیست که Ip چک کنه رد میشه. cPanel واقعا بیکاره.
شاید به یکی دو بار گیر نده که با IP ایران وارد بشین، اما پس از اطمینان از ایرانی بودن شما، سرویس شما بسته میشه.
پیشنهاد میشه admin حتما با *** وارد بشن و ریسلر ها نیز به همین ترتیب.
سلام. من مدتی هست دارم استفاده می کنم . اصلا مشکلی نبوده. البته بسته به دیتا سنتر هم داره به گمانم ! چون بعضی دیتا سنتر ها مثل آی وب دستشون توی یک کاسست با سی پانل. ولی حساسیتشون روی دامنه های آی آر هستش . که احتمال اینکه بفهمند 50 50 هست و به رسکش نمی ارزه