مشکل سوختن هارد ، یا انتقال سرور و اطلاعات کار 5 روز نیست. مطمئن باشید یا مشکل دیگری وجود دارد یا توانایی رفع مشکل را ندارند! فقط توجه کنید که اگر انشالله مشکلتان حل شد در اولین فرصت از هاست خود فول بکاپ تهیه کنید.
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل سوختن هارد ، یا انتقال سرور و اطلاعات کار 5 روز نیست. مطمئن باشید یا مشکل دیگری وجود دارد یا توانایی رفع مشکل را ندارند! فقط توجه کنید که اگر انشالله مشکلتان حل شد در اولین فرصت از هاست خود فول بکاپ تهیه کنید.
موفق باشید
تا امشب سایتا بالا میاد
به نظر کم کم داره زمان کپی طولانی میشه ... البته شاید سرعت هاردها 1 بیت بر ساعت هست پس جای نگرانی نیست :-|
برای همین میگیم همیشه خود کاربران نیز بکاپ از فایل ها و دیتابیس روی pc خودشان داشته باشن که در این مواقع سایتشون به فنا نره و بتونن حداقل تا بالا اومدن سرور قبلی روی هاست دیگه ای سایتشون رو بالا بیارن!
بله حرف شما درسته باید یک بک اپ میگرفتم
تا امروز هنوز کپی نشده!!!!!!!!!
دوستان چیکارکنم؟؟
زنگ میزنم گوشی رو بر نمیدارن خوب دیگه جواب نداره دیگه!!
یعنی بخواد جواب بده چی میخواد بگه؟؟
امروز 7 روز شد هنوز درستش نکردن اخه چه وضعشه
---------------------
راستی دوستان داشتم تو کامپیوترم دنبال چیزی میگشتم بک اپ دیتابیس سایتم مروبط به 9 روز پیش رو پیدا کردم ! به نظرتون کمکم میکنه یا حتما فول بک اپ باشه؟؟
باتشکر از همه دوستان اره زیاد مطلب ندارم و خیلی روی سئوی قالب و تنظیمات وردپرس کار کردم:|
خوب تا فردا خبری از درست شدن سرویس نشد مجبورم دیگه همینکارو بکنم دیتابیس رو ریستور کنم بقیه رو دستی درست کنم
پلیس نرو برای خودت دردسر درست نکن اون هاستینگ انتخاب خودت بود.
اگه پلیس بری برات پرونده سازی میکنن بعد باید پیگیریش کنی که شاید به ماه بکشه.
به نظرم با همون دیتابیس کارت راه میفته سایر موارد هم دستی اوکی میکنی!