پاسخ : بیاید از همین امروز قانون کپی رایت را رعایت کنید !!!
نقل قول:
- مثلاً منی که از کوچیکی اصلاً نمیدونستم کرک برا چی هست و یه عمر استفاده کردم حالا ازم میخوان کپی رایت رو رعایت کنم !
سلام شاید من که تازه واردم درست نباشه بخوام سابقه دارای این فروم رو ناراحت کنم ولی یسری حرف ها هست اگه آدم نزنه نامردیه :
منم مثل شما و فکر کنم اکثر کسایی که کامپیوتر دارن همه این مشکلو دارن ولی امروز رعایت نکردن کپی رایت برام
مثل ***یه(هرچند واقعا ***یه ولی خیلیه این احساسو ندارن) اتفاقا پولدار هم نیستمو دانشجوام.ولی هربار میام از یه کار کرکی استفاده کنم تا سود ببرم یاد این میفتم که با یه *** فرقی ندارم مثلا الان برای سایت با اینکه قالب های خوب زیاد هست ولی مجبور به انتخاب قالبی شدم که زیاد جالب نیس فقط بخاط اینکه کپی رایت نداره ازش استفاده کردم.
یا یه زمانی نمیدونستم بدون انواع این مجموعه های نرم افزاری بازار برای کامپیوتر چی کنم ولی الان تمام نیازهایی که دارم رو با نرم افزارهای مجانی برطرف میکنم.
یا مثلا از وقتی که من با لینوکس(ابونتو) آشنا شدم تازه لذت کار با کامپیوتر رو حس کردم.
همه اینا رو گفتم که بدونیین میشه با پایبندی به اخلاق هم کار کرد اگرم یه کم سخت باشه ولی همین که آدم خیالش راحته که ***ی نکرده به همش میرزه.
نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ولی نان حلال یه چیزه دیگس حداقل در مواردی که آدم کسب سود میکنه میتونه از کرک استفاده نکنه.
در ضمن دوستی گفته بود کسایی که کپی رایت رعایت نمیکنن سایتشون بسته شه!
این جوری نصف دوستانی که در ضمینه هاستینگ فعالیت میکنن اول باید سایت خودشونو ببندن:))
خوب عزیز برادر اگر همه رعایت میکردند که مشکلی نبود.ولی وقتی میدونیم ما رعایت کنیم از نون میفتیم و یکی دیگه شکمش گنده تر میشه به نظرت حرام هست؟ در ضمن کسی حق کسی رو ضایع نمیکنه مگر شرکت آمریکایی باشه یا اسراییلی که خود امام خمینی گفته این دو کشور رو رعایت هم نکنید مشکلی نداره!!
به دیتا سنتر گزارش کید می بندنش به غیر از caroو fdc
نقل قول:
خوب عزیز برادر اگر همه رعایت میکردند که مشکلی نبود.ولی وقتی میدونیم ما رعایت کنیم از نون میفتیم و یکی دیگه شکمش گنده تر میشه به نظرت حرام هست؟ در ضمن کسی حق کسی رو ضایع نمیکنه مگر شرکت آمریکایی باشه یا اسراییلی که خود امام خمینی گفته این دو کشور رو رعایت هم نکنید مشکلی نداره!!
بعید میدونم امام گفته باشه بلاخره بعضی از شرکت های آمریکایی یا اسرائیلی مال مردم معمولی و سودش جیب دشمنان اسلام نمیره و من و شما ملاک نیستیم که بگیم کدوم ***ه کدوم نیست. ثانیا من با اونا کاری ندارم من برای خودمون ناراحات چون این کار سه تا ضرر داره:
1-آدم د ز د ی کرده.
2-به طبع وقتی باب بشه دیگه نرم افزار ایرانی هم در امان نمیمونه.
3-آخر سرهم تاثیر زیادی تو زندگیت نداره چرا؟ مثلا الان خیلی از دوستانی که هاست با انواع و اقسام نرم افزارهای کرک و نال شده ارئه میدند به جای اینکه پیشرفت کنند دائم دنبال مشتری اند و برای یه مشتری حتی با دوستاشون دعواشون میشه غیر از اینه؟
تازه فقط شما نیستی که بلدی نرم افزار کرک نسب کنی بقیه هم از اینکه میشه براحتی پول کسب کرد خوششون میاد میان اینکارو میکنن دست زیاد میشه آخر نه اونا سود میبرن نه شما!
کلا تو ایران برای هر غلطی کلاه شرعی درست می کنند ! اگه قرار بود خارجی ها آدم حساب نشند که امام علی lنمی گفت از شنیدن اذیت کردن یه زن یهودی اگه مردی از ناراحتی بمیره ... !
فردا رابطه با آمریکا خوب می شه ، همه چیز حلال ! پس فردا مشکل همه چیزشون حرام می شه !
اونوقت می گن چرا ایرانی ها رو آدم حساب نمی کنند !
یه عده هم از اسلام فقط خم و راست شدنش رو یاد گرفتن ! نمی بینند اسلام کامل ترین دین هست ! با حرف ها و رفتار هاشون اسلام رو خراب کردند !
البته بیشتر مشکل از بالایی ها هست ، مثلا کشوری مثل هند با مایکروسافت مذاکره کرده محصولات مایکروسافت با قیمت کمتر ( ای پی هند فقط ) فروش می ره !
@takhoster
شما عادت داری کلا جوسازی کنی ؟کی اینجا ادعای اینو کرد که قوانین کپی رایت رو رعایت میکنه ؟ اصلا تاپیک رو خوندی ؟فکر کنم هنوز نگرفتی بچه ها راجع به چی دارن حرف میزنن ...
@roka
بله یکی از مهمترین مسئله ها اینه که از بچگی "عادت" شده ... جالبیش اینه که مایی که حلال حروم سرمون میشه کرک استفاده میکنیم و خارجی ها لیسانس
@delta
دوست عزیز ادم کتاب خدا رو ول نمیکنه بره به ایت الله خمینی بچسبه ... اگه شما اینجوری حساب کنید الان خیلی از فقیه ها ***ی از اسرائیلی هارو حلال و غنیمت میدونند =))...
همینجا بگم که خودم 2 3 تا نرم افزار دارم که کرک شده هست و خودم قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنم ! چون اولا هیچ درامدی ازش ندارم دوما کار حرفه ای باهاش نمیکنم 3وما همچین پولی ندارم که بدم 4ومن این که نمیخوام توجیح کنم ولی از بچگی با بازی های کرک شده و ... بزرگ شدیم ...
من این تاپیک رو نزدم از شرکت هایی مثل adobe و اینا دفاع کنم ... قصدم دفاع از ایرانیای بدبختی بود که حقشون رو میخورن یه ابم روش ...
درود
تاپیک جالبیه
اما چندتا مورد هم هست:
* اگه یه ایرانی اسکریپتی بنویسه و ثبتش کنه مطمئن باشید میتونه از نرم افزارش دفاع کنه و اگر موردی رو ببینه ازش شکایت کنه! حالا اگه از فردی که اسکریپت نال شده رو نصب کرده شکایت بشه آیا هاستینگ ایرانی میتونه سایتش رو نبنده؟!!!!! پس قانون کپی رایت رو اگه هاستینگ ها هم رعایت نکنند و در قوانین خودشون ذکر نکنند میشه اعمال کرد.
* اگر شما دلتون به حال استفاده کننده از نرم افزار نال میسوزه بهترین کار اینه که اگه کسی سیستم ایرانی رو نال می کنه و روی هاست شما قرار داره حتما" به سازنده اون اسکریپت تماس بگیرید و بپرسید که آیا ایشون لایسنس خریدند یا دارن از نسخه نال شده استفاده می کنند. اگر نال شده بود میتونید سایت رو بدون در نظر گرفتن اینکه در قوانین خود موضوع رو مطرح کرده اید یا خیر ببندید و بگید شما لایسنس نرم افزار رو ندارید و ....
در ضمن فقط ذکر قانون رعایت کپی رایت کافیه! یعنی بگید در این هاست رعایت قانون کپی رای الزامیه ! حالا بعدا" اگر سایت طرف رو بستید میگید اینم قانونش! اگر هم قانون رو ذکر نکنید باز هم مشکلی نیست و میتونید بگید ازتون شکایت شده!
اگر واقعا" کسی دلش به حال برنامه نویسی ایرانی بسوزه میتونه مشتری را در عمل انجام شده قرار بده!!! فکر نمی کنم اینکار ( دفاع از حقوق برنامه نویس) به روش ذکر شده در بالا کار بدی باشه! چون شما مچ یه درد را گرفتید!!! کلی هم ثواب کردید :ی
نقل قول:
دوست عزیز ادم کتاب خدا رو ول نمیکنه بره به ایت الله خمینی بچسبه ... اگه شما اینجوری حساب کنید الان خیلی از فقیه ها ***ی از اسرائیلی هارو حلال و غنیمت میدونند ...
لطفاً یک بار دیگر قرآن را بخوانید بعد نظر بدید!(ادامه این بحث فایده ای نداره و به قفل شدن تاپیک می انجامد!)
بحث هر چی میخواد باشه.. ما طابع قوانین ایران هستیم..فعلا مشکلی نداره ما هم مشکلی نداریم..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
لطفاً یک بار دیگر قرآن را بخوانید بعد نظر بدید!(ادامه این بحث فایده ای نداره و به قفل شدن تاپیک می انجامد!)
خوب شما که خوندی و میدونی غیر از اینه بگو کجاشو بخونم من حتما میخونم ... ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید براک جالب شد این مسئله