پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخفیف
درود بر شما
تمامی سرورهای این شرکت تضمین شده هست و با آپتایم بالا ارائه میشود.
همچنین برای دست یابی به پینگ پائین تر ، کشوهای اروپایی نسبت به آمریکائی با توجه به موقعیت شما در ایران از پینگ پائین تری برخوردار هستند.
برای دیدن پلن های اختصاصی هم لطفا در لینک زیر مشاهده کنید:
پشتوار سرور | سرور اختصاصی آمریکا
پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخفیف د
سلام مهندس من از قدیمی ها هستم می خواهم منتقل کنم چند سرور ولی کد تخفیف
گویا غیر فعال شده ممکن هست دوباره فعال کنید تا چند خرید هست انجام بدهم؟
پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholam6666
سلام مهندس من از قدیمی ها هستم می خواهم منتقل کنم چند سرور ولی کد تخفیف
گویا غیر فعال شده ممکن هست دوباره فعال کنید تا چند خرید هست انجام بدهم؟
سلام خدمت شما
کد فعال بود و فقط بر روی چند کشور جدید که این چند ماه اخیر اضافه شده غیر فعال بود
در حال حاضر تمامی اصلاح شد و کد برای تمامی کشورها بر روی سرور مجازی فعال شد.
پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخفیف د
آیا این سرویس همچنان موجوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
هارد: 400GB
رم: 4096 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: 5.Vmware ESXI 5
لینک سفارش با تخفیف 44.000 تومان
پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoborg
آیا این سرویس همچنان موجوده؟
درود بر شما
بله موجود هست و کد تخفیف هم فعال هست.
پاسخ : llll> پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12-6 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان، 14 کشور،تخف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
درود بر شما
بله موجود هست و کد تخفیف هم فعال هست.
ولی چیزی که روی سایته، نوشته 100 گیگ هارد.
وقت بخیر
اول تاپیک هم ذکر کردیم:
اگر سروری دیدید که هارد اون در سایت کمتر از آفر بود نگران نباشید موقع تحول هارد طبق آفر تحویل خواهد شد.
سلام، مجازی ساز vmware به هیچ درد نمیخوره، شما نمیتونین پردازنده درست و حسابی به هر سرور مجازی اختصاص بدین و ظرفیت پردازنده سرور اصلی رو تلف کردهاید، احتمالاً خیلیها هم از سرعت پردازنده شاکی هستند، بهتره از KVM یا حداقل XEN استفاده بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eugene
سلام، مجازی ساز vmware به هیچ درد نمیخوره، شما نمیتونین پردازنده درست و حسابی به هر سرور مجازی اختصاص بدین و ظرفیت پردازنده سرور اصلی رو تلف کردهاید، احتمالاً خیلیها هم از سرعت پردازنده شاکی هستند، بهتره از KVM یا حداقل XEN استفاده بشه.
سلام وقت بخیر
ممنون از اینکه نظر خودتان را عنوان کردین.
ولی هر شرکتی با توجه به سیاست کاری خودش برنامه کاری خودش را انتخاب خواهد کرد
هر پنل گرافیکی که بر روی سرور نصب میشه یکسری مزایا و معایبی بی شک خواهد داشت که با توجه به داشتن مزایا بیشتر وی ام ویر
تیم ما تصمیم به استفاده از این نوع پنل مجازی ساز را کرده است و هیچ گونه مشکلی هم از نظر کارشناسی ما بر روی سی پی یو ندارد و همچنین
برای کاربران هم تا به حال بعد از گذشت حداقل 4-5 سال کار کرد با این نوع مجازی ساز مشکلی دیده نشده است.
با توجه به اینکه سی پی یو های سرورهای مجازی ما آنلیمیت هست و در مصرف بالا و مداوم لیمیت میشود
این امر باعث خواهد شد کاربر در لحظه بتواند از حداکثر توان منابع مختص به خودش استفاده کند و مشکلی نداشته باشد.
شما هم لطفا برای ارسال نقطه نظراتان از لینک زیر اقدام کنید حتما مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
پشتوار سرور | نظرات و دیدگاه ها
سلام ، عذر خواهی میکنم شما آیپی از بلژیک موجود دارید؟
من احتیاج به ریموت برای پی پال دارم و عوض نشدن آیپی خیلی مهم هست.
اگر موجود هست لطفا یک آیپی تست برای من قرار بدهید.
- - - Updated - - -
لطفا پیام خصوصی کنید.