نقل قول:
ایکس ال هاست در مورد هزینه سرور ها به کسانی تخفیف ارائه میده که تعداد سرور های بالایی داشته باشند.
چقدر جالب سیاست کاملا اصفهانی
نقل قول:
از نظر سخت افزاری هم دیتا سنتر بدلیل پایین بودن کیفیت بعضی از قطعات مثل هارد 1 ترابایت دیگه از ارائه اون صرف نظر کرده.
بعضی از قطعات؟ یعنی کدام ها؟
و فکر کنم شما هم دچار همین مشکل شدید و اطلاعات زیادی رو از دست دادید
نقل قول:
تنها مشکل ایکس ال هاست نداشتن ساپورت آنلاین در خارج از ساعات کاری دیتا سنتر است که یک ضعف بحساب میاد
من خودم رو دارم میگم من 50% امتیاز یه دیتا سنتر رو به ساپورت 24 ساعتش میدم که xlhost .....پ
نقل قول:
راستی آقای نیکان : راسته میگن فاز 1 و 2 و 3 دیتا سنتر کارو آتش گرفته. شنیدن کی بود مانند دیدن.
فکر کنم در مورد تاپیک بحث بشه بهتر باشه
نقل قول:
فکر نمی کنید xlhost تنها دیتا سنتر در دنیاست که حتی برای سفارش یک سرور و در حالی که مشتری اولین سرور را می خواهد بگیرد و بدون شناخت از مشتری و خیلی ساده پورت 10 را رایگان به 100 تبدیل می کند یا هارد را دو برابر می کند و یا تخفیف می دهد . سوال مهم اینجاست که ایشان که اینقدر راحت پورت 10 را به 100 تبدیل می کنند اصلا چرا همه سرورها را با پورت 100 نمی دهند .
من فکر می کنم برخوردهای اینگونه xlhost باعث شده است که افرادی که یک یا دو تا سرور دارند ادعای نمایندگی داشته باشند و به نظر من این بزرگترین نقطه ضعف یک دیتاسنتر برای دوستانی است که سابقه طولانی در همکاری با آن دارند و تعداد سرور زیاد دارند.
فکر کنم باید یه تجدید نظری در مورد billing و sales خودشون داشته باشند
نقل قول:
در مورد ساپورت هم آیا در خارج از ساعات کاری دیتا سنتر به ایمیل ها و یا تیکت ها سریع پاسخ می دهند ؟ آیا اطلاع دارید که چند نفر کارمند قسمت پشتیبانی در شیفت های مختلف کاری دارند ؟
اینطور که بچه ها میگند اصلا ساپورت غیر ساعت اداری ندارند