چقدر جالب سیاست کاملا اصفهانینقل قول:
ایکس ال هاست در مورد هزینه سرور ها به کسانی تخفیف ارائه میده که تعداد سرور های بالایی داشته باشند.
بعضی از قطعات؟ یعنی کدام ها؟نقل قول:
از نظر سخت افزاری هم دیتا سنتر بدلیل پایین بودن کیفیت بعضی از قطعات مثل هارد 1 ترابایت دیگه از ارائه اون صرف نظر کرده.
و فکر کنم شما هم دچار همین مشکل شدید و اطلاعات زیادی رو از دست دادید
من خودم رو دارم میگم من 50% امتیاز یه دیتا سنتر رو به ساپورت 24 ساعتش میدم که xlhost .....پنقل قول:
تنها مشکل ایکس ال هاست نداشتن ساپورت آنلاین در خارج از ساعات کاری دیتا سنتر است که یک ضعف بحساب میاد
فکر کنم در مورد تاپیک بحث بشه بهتر باشهنقل قول:
راستی آقای نیکان : راسته میگن فاز 1 و 2 و 3 دیتا سنتر کارو آتش گرفته. شنیدن کی بود مانند دیدن.
فکر کنم باید یه تجدید نظری در مورد billing و sales خودشون داشته باشندنقل قول:
فکر نمی کنید xlhost تنها دیتا سنتر در دنیاست که حتی برای سفارش یک سرور و در حالی که مشتری اولین سرور را می خواهد بگیرد و بدون شناخت از مشتری و خیلی ساده پورت 10 را رایگان به 100 تبدیل می کند یا هارد را دو برابر می کند و یا تخفیف می دهد . سوال مهم اینجاست که ایشان که اینقدر راحت پورت 10 را به 100 تبدیل می کنند اصلا چرا همه سرورها را با پورت 100 نمی دهند .
من فکر می کنم برخوردهای اینگونه xlhost باعث شده است که افرادی که یک یا دو تا سرور دارند ادعای نمایندگی داشته باشند و به نظر من این بزرگترین نقطه ضعف یک دیتاسنتر برای دوستانی است که سابقه طولانی در همکاری با آن دارند و تعداد سرور زیاد دارند.
اینطور که بچه ها میگند اصلا ساپورت غیر ساعت اداری ندارندنقل قول:
در مورد ساپورت هم آیا در خارج از ساعات کاری دیتا سنتر به ایمیل ها و یا تیکت ها سریع پاسخ می دهند ؟ آیا اطلاع دارید که چند نفر کارمند قسمت پشتیبانی در شیفت های مختلف کاری دارند ؟