پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی |تخفیف ویژه 70 %| آمریکا | رم 1 گیگ فقط ۱۳ تومان | رم 4 گیگ 22 تومان |قیمت دائم | Sadiar Group
بنظر من اگر سرعت کار و پشتیبانی برایتان مهمه از اینجا نگیرید چون پشتیبانی و سرعت عمل خیلی ضعیفی دارند .من موقعی که تیکت می دم پنج ساخت بعد جوابش میاد(تازه اگر خیلی خوش شانس باشم)
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی |تخفیف ویژه 70 %| آمریکا | رم 1 گیگ فقط ۱۳ تومان | رم 4 گیگ 22 تومان |قیمت دائم | Sadiar Group
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
بنظر من اگر سرعت کار و پشتیبانی برایتان مهمه از اینجا نگیرید چون پشتیبانی و سرعت عمل خیلی ضعیفی دارند .من موقعی که تیکت می دم پنج ساخت بعد جوابش میاد(تازه اگر خیلی خوش شانس باشم)
پشتیبانی شون این قدر ضعیف هست ؟
بله من از صبح تا حالا تیکت دادم جواب نیمده
چهار روزه که تیکت دادم جواب نی مده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
چهار روزه که تیکت دادم جواب نی مده
:| داریم تغیرات انجام میدیم
دوستانی که جدیدا تاپیک رو مشاهده میکنند :
پشتیبانی در روز تیکت هارو کمتر از 2 ساعت پاسخ گوست
این چند وقته دچار تغییرات داریم میشیم برای کادر پشتیبانی و فنی نیرو داریم استخدام میکنیم بنده درگیر مصاحبه هستم از طرفیم دانشجو هستم
هیچ سروی نه داون شده نه داون خواهد شد تا موئد فاکتورش !!
گنجه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
چهار روز؟
تا پنج روز اینده بله
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
چهار روز؟
بله تا 5 روز آینده
خب من که چهار روز سرورم خراب شده کار نمی کنه چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
خب من که چهار روز سرورم کار نمی کنه چی؟اصلا وصل نمی شه
شما؟
تیکتی مبنی بر اینکه سرور ریموت نمیشه نداریم !!!
تنها تیکت باز و تیکت شما :
http://upload7.ir/imgs/2014-09/70680695220155491558.png
که چند بار پشت سر هم برای شما سیستم امل رو تغییر دادیم
تیکت شما بسته میشه هروقت تصمیم گرفتید دقیقا چی میخواید اعلام کنید
خداروشکر کیفیت سرور ها قدری بالاست که اصلا کسی تیکتی ارسال نمیکنه جز شما که درخواست تغییر سیستم عامل دارید هر ده دقیقه یک بار!!
من دوبار درخواست تغییر دادم یکی CENTOS و یکی میروتیک که فقط centos وصل شد و میکروتیک وصل نشده.
http://easycaptures.com/fs/uploaded/872/4003873524.jpg