پاسخ : درخواست هزینه پارس دیتا برای تغییر dns ؟
باسلام
--------------
امروز صبح که رفتم پیش دکتر 12 هزار تومن ازم گرفت فقط برای اینکه من میخواستم 1 دقیقه وقتش رو بگیرم :) پس ***ه ؟!
ببینید اگر توی قوانین ذکر نکرده باید در نظر بگیرید که ایشون دامنه رو آورده روی پنل خودش اگه پنل هک بشه یا هر چیزی پوست از کلش میکنند !!! من خودم باشم رایگان ست میکنم اما هرکی یه روشی داره !
یکی از دوستان فرمودند که پول تیکت هم میخواد بگیره ! باید عرض کنم همه این ها روی دامنه و هاست حساب شده :) بنده وقتی به طور مثال 1 گیگ هاستم رو میدم 80 هزار تومن پول سرور + وقتم + کارمندا که مرتبط با پشتیبانی میشند رو روی هاستم و دامنه از شما میگیرم ! در عوض سرویس خوب میدم اگه بد بود شما زنگ میزنی دلیل میخوای ! که چرا هاستت اینجاش اینطوریه چرا اونطوریه !
حالا این ها سیاستشون این هست . 12 هزار تومن پولی نیست پول رو بده دامنه ور دار برو دیگه اصلا به سایتش هم نگاه نکن :)
به خدا به پیغمبر زشته عیبه گناه داره اینطوری مردم رو به *** نسبت میدین ! فردا روزی وقتی وارد کار شدی خبره شدی میفهمی ! وای به شما ها که لقب میزارید برای مردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
منم با روش کار این شرکت ها زیاد موافق نیستم ولی بزرگترین شرکت هاستینگ تو ایران هستند اکثر شرکت و سازمان ها مشتری هاشون هستند پس 12 تومن برای اونها چیزی نیست . چون هیچ موقع نیاز به تعویض دی ان اس ندارند و همیشه رو همون سرور ها موندگار هستند .
منم خودم گفتم 12 تومن چيزي نيست گفتم خودسو ناراحت نكنه.... برخلاف ديد خيلي ها كار اين شركت ها اصلا هاست و دامين نيست ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
منم خودم گفتم 12 تومن چيزي نيست گفتم خودسو ناراحت نكنه.... برخلاف ديد خيلي ها كار اين شركت ها اصلا هاست و دامين نيست ....
خ
کلا ، اینها چون مشتریشون رو دارند
دیگه هر غلطی دلشون بخواد می کنند ، خودم اونجا بودم رایگان انجام می دادم
مگه میشه پنل .ir رو هک کرد .
من که به نام خودم هست. چطوری میتونند هکش بکنند.
دوست عزيز 12 تا را بده و خودت را راحت كن الته اگر دامنه برات ارزش داره
اگر دامنه را بخواد انتقال بده به پانل خودت چي ؟ چند ميگيره
بهتر هست اگر دامنه را انتقال نميده بشما ( تعقير dns فايده نداره ) دامنه را بگذاري كنار و فكر دامنه اي ديگه اي باشي
البته اشتباه از خود شما هست و انها هم از اشتباه شما استفاده ميكنند چون اگر ميخواستند ميتوانستند دامنه را بنام و نيك هندل شما در پانل خودشان ثبت كنند
این جور شرکت ها با این کارهاشون عملا مشتری ها را گلچین می کنند.
کسانی که این پولها براشون مهمه یکبار می دهند و می روند .
و افرادی که این هزینه کردن این مبالغ براشون مهم نیست ، می مونند . و این افراد بهترین مشتریها هستند .
باشد تا درس بگیرم .
بحث سر مبلغ نیست
بحث سر اینه که یه حس بدی به من دست میده ، احساس میکنم سرم کلاه گذاشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
--------------
امروز صبح که رفتم پیش دکتر 12 هزار تومن ازم گرفت فقط برای اینکه من میخواستم 1 دقیقه وقتش رو بگیرم :) پس ***ه ؟!
شما زمانی که وارد مطب میشید مبلغ ویزیت را میدونی
اگه بگه 20 هزار تومان میدی
اصلا اگه 12 هزار تومان دادی رفتی تو مطب وقتی برگشتی بگه 10 توامن دیگه بده ، میدی
مثلا بگه واسه اینکه دکتر واست نسخه نوشته
دوستان عزیز که دامنه دارند با ای دی من تماس بگیرید شاید تونستم براشون با اشنایی انتقال بدم از دوستان خوبم اونجا هستند چون انجمن خیلی کم میام فقط با ای دی تماس بگیرید
livehostservice
سپاس-م
در هر حال وظیفشون اینه که براتون بدون دریافت هزینه دی ان اس تنظیم کنند . حالا این کارو انجام نمیدن . حداقل می تونند شما رابط فنی دامنه بکنند .
دوستان من که بی خیالش شدم
دیگه اصلا برام مهم نیست چون یه دامنه دیگه را فرستادم واسه تائید
فقط خواستم دوستان از تجربه من عبرت بگیرن ، و گول گنده بودن این شرکتها را نخورن
با کمال تشکر از همه دوستان برای شرکت در این بحث