پاسخ : فروش ویژه سرورهای اختصاصی دیتا سنتر رپید سوویچ انگلستان با قیمت هایی باور نکردنی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
بله دوست عزیز.به کپی رایت حساس نیست و برای سرور دانلود و ایمیل مارکتینگ نیز مناسب است.در حال حاضر کاربران زیادی داریم که از سرور شماره 1 و 2 به عنوان سرور دانلود استفاده میکنند.
اگر Abuse Report داشته باشه کاربر خیلی حساس هستند :)
پاسخ : فروش ویژه سرورهای اختصاصی دیتا سنتر رپید سوویچ انگلستان با قیمت هایی باور نکردنی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
اگر Abuse Report داشته باشه کاربر خیلی حساس هستند :)
با سلام
بنده به مدت 6 ماه است از رپیدسویچ و آقای فقیه سرور دارم ، تا بحال ابیوز نداشتم ، فقط یکبار یک مورد امنیتی بود که یکی از آیپی هامون هک شده بود که با یک ریلود ساده مشکل حل شد
با یک ریلود ساده وی پی اس....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
با سلام
بنده به مدت 6 ماه است از رپیدسویچ و آقای فقیه سرور دارم ، تا بحال ابیوز نداشتم ، فقط یکبار یک مورد امنیتی بود که یکی از آیپی هامون هک شده بود که با یک ریلود ساده مشکل حل شد
با یک ریلود ساده وی پی اس....
من اینجا اولین دیتاسنتری هست که توی زندگیم ازش سرور تهیه کردم :) تا جایی که میدونم و اخر ها هم ازشون یک سرور داشتم اگر Abuse برای Copyright بیاد سخت میگیرند (بعد از سومی سرور رو میبندند ولی هزینه رو برگشت میزنند)
ممکنه تغییر داده باشند سیستم کاریشون رو تازگی ها
پ ن - کیفیت پورت و همینطور سخت افزارشون خیلی بهتر از Redstation هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
من اینجا اولین دیتاسنتری هست که توی زندگیم ازش سرور تهیه کردم :) تا جایی که میدونم و اخر ها هم ازشون یک سرور داشتم اگر Abuse برای Copyright بیاد سخت میگیرند (بعد از سومی سرور رو میبندند ولی هزینه رو برگشت میزنند)
ممکنه تغییر داده باشند سیستم کاریشون رو تازگی ها
پ ن - کیفیت پورت و همینطور سخت افزارشون خیلی بهتر از Redstation هست
درود
با تشکر از حسن نظر شما.
مشکلی از بابت کپی رایت وجود ندارد.سروری به خاطر ابیوز به هیچ وجه حذف نخواهد شد.البته در صورت وجود شاکی خصوصی اگر ابیوز مبنی بر کپی رایت باشد باید رسیدگی شود و این جزء قوانین است.با این وجود همانطور که قبلا هم عرض کردم کاربران زیادی داریم که از این سرور ها به عنوان آپلود دانلود و آپلود سنتر و ترکرهای تورنت استفاده میکنند و مشکلی وجود نداشته.این مورد را هم باید اضافه کرد که به دلیل اینکه جزء شرکای تجاری این دیتا سنتر هستیم از بابت زمان پاسخگویی و سختگیری در ابیوز با کاربران عادی این دیتا سنتر متفاوت هستیم.
ارادتمند
علیرضا فقیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tanha2014
سلام
دیتاسنتر سرویس نامحدود با این قیمت ارائه نمیدهد. شما چطور ارائه میکنید؟
از پشتیبانی دیتاسنتر سوال کردیم به صراحت ارائه سرور با پهنای نامحدود با این قیمت ها رو رد کردند!
لطفا توضیح بدید
سلام
بر حسب اتفاق پست شما دیدم لازم دونستم خدمتتون موضوعی رو عرض کنم
من علیرضا فقیه رو بیش از ۲ سال میشناسم از سرورهایی که از دیتاسنتر سینگل هاپ سرویس دهی میکردند هیچ وقت مشکلی نبوده حتی برای کسایی که طی این ۲ سال معرفی کردم و هنوزم در حال استفاده هستند.
قصد تعریف ندارم و هیچ وقت نشده از کسی تعریف کنم یا کم پیش اومده تایید کنم ولی ایشون از اون ادمایی هستند ۴ شب زنگ بزنید بهشون سرور من داون شده انگار سرور خودشون داون شده بیشتر از خودتون وسواس به خرج میدن وجدان کاری چیزیه که اینجا حاکم هست.
یاهو تشریف دارید ؟
سفارش به چه صورت هست ؟ من از ناحیه کاربری نتونستم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
یاهو تشریف دارید ؟
سفارش به چه صورت هست ؟ من از ناحیه کاربری نتونستم
با تشکر
سلام
از طریق پورتال ثبت نام کنید و در ارتباط باشید.
هزینه آی پی ماهیانه هست یا دائم؟
برای اون پست من که برای مجازی سازی بود کدوم رو پیشنهاد میدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mah-man
هزینه آی پی ماهیانه هست یا دائم؟
برای اون پست من که برای مجازی سازی بود کدوم رو پیشنهاد میدین؟
درود
سروری که در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthr...85#post1316985 به شما پیشنهاد کردیم از نظر قیمت و کیفیت بسیار عالی بود.باز با این وجود اگر از لحاظ قیمت مشکل دارید آفر 5 تاپیک فروشمان را با مجموع 36 آی پی و ماهیانه 90 پوند میتوانیم تقدیم کنیم.اگر آفر دیگری نیز مد نظر شماست که در لیست ما موجود نمیباشد اعلام بفرمایید تا با پایینترین قیمت ممکن و تخفیف خدمت شما ارائه شود.
سلام
یک سرور RapidSwitch از جناب فقیه خریداری کردیم. درباره کیفیت سرور چیزی جز عالی نمیشه گفت. پورت سرور بسیار قوی هست. قیمت ها نسبت به قیمت اصلی دیتاسنتر بسیار ارزان و مناسب هست.
جناب فقیه بسیار مودب ، مشتری مدار ، کاربلد و حرفه ای و دلسوز کاربر هستند. جزء افرادی هستند که این روز ها کم شدند متاسفانه
انشالله که همیشه موفق باشند