پاسخ : سرور مجازی آمریکا و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
یک سفارش vps-2 داده شده
پشتبانی خوب . زمان تحویل سرویس بد نبود
ممنون
پاسخ : سرور مجازی آمریکا و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server4u
امکانش هست رو سرور مجازی ها 2 تا آی پی بدید ؟
بله، امکان ارائه آی پی اضافه برای سرور مجازی ها وجود دارد.
سلام
عزیز 100 گیگ هارد اضافه قیمت؟
بروز باشید
قیمت هارد اضافه تا یک ترا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
عزیز 100 گیگ هارد اضافه قیمت؟
بروز باشید
100 گیگابایت هارد اضافه ماهیانه 13000 تومان
البته تخفیف 120% هم شامل این موضوع نیز می شود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
digar_t
قیمت هارد اضافه تا یک ترا ؟
دقیقا سخت افزار مورد نیاز و همچنین محل سرور (اروپا یا آمریکا) را بگید تا قیمت بدم.
- - - Updated - - -
3 لوکیشن جدید به سرور مجازی ها اضافه شد:
فرانسه، آلمان، آمریکا
پاسخ : سرور مجازی آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
پاسخ : سرور مجازی آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisa
دبیان 7 هم نصب میکنید؟
بله، سیستم عامل های زیر قابل نصب هست:
CentOS
Debian
Ubuntu
Fedora
Windows 2003
Windows 2008
Windows 2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
سلام.
یک عدد سفارش داده شد : 1840739776
سیستم عامل شما در حال نصب می باشد. به محض آماده شدن تحویل می گردد.
جناب وب گستر شما چرا انقدر سرویس های سرورتون رو ارزان میدید ؟ مثلا 10تومان و غیره که فقط هزینه ای پی هست اولین باره این قیمت ها میبینم ارزان 4شاخ گاردونم برید گفتم ازتون سوال کنم دلیلش چیه متشکر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
جناب وب گستر شما چرا انقدر سرویس های سرورتون رو ارزان میدید ؟ مثلا 10تومان و غیره که فقط هزینه ای پی هست اولین باره این قیمت ها میبینم ارزان 4شاخ گاردونم برید گفتم ازتون سوال کنم دلیلش چیه متشکر .
نیازی به تعجب نیست. علت ارزانی سرویس هابی کیفیت بودن نیست، می توانید سرویس سفارش داده و تست کنید، اگر از سرعت ناراضی بودید تا 72 ساعت امکان بازگشت وجه وجود دارد.
علت قیمت پایین سرویس ها تخفیف ویژه 120% در سه ماه اول هست.
این تخفیف ها برای آشنایی دوستان با سرویس های ماست و همچنین هدیه ای از سمت شرکت به مشتریان سرورهای جدید.
معمولا هر سرور جدیدی که تهیه می شود ابتدا یک آفر خوب به دوستان پیشنهاد میدیم.