1 فایل پیوست
پاسخ : مشكلات پي در پي با سرور پارس
من كه چنين موردي تو قوانين نديدم
شما هم ميخوايد چك كنيد ببينيد جايي نوشته براي انتقال به هاستي كه از خوشون تهيه كردم بايد خريد انجام بدم
- - - Updated - - -
فایل پیوست 22390
انقضاء و تمدید سرویس :
سررسید سرویس ها پیش از تاریخ تمدید به کاربران توسط ایمیل و ایجاد فاکتور اطلاع داده خواهد شد که سرویس های سالانه پس از 30 روز و سرویس های ماهانه حداکثر پس از 72 ساعت از سرورها حذف خواهد شد و سرورپارس تعهدی نسبت به نگهداری اطلاعات پس از این مدت نخواهد داشت.
اين قانوني هست كه اومده و هاست من هم سالانه بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
ادرس سایت ؟:|
http://www.serverpars.com/tos
طبق این قوانین حق دارند به شما اطلاعاتی ندهند :|
هر کاری انجام بدید میگویند شما قوانین خوانده اید و قبول کردید :|
• به طور کلی مسئولیت تهیه نسخه پشتیبان از داده ها و فایلها با خود خریداران بوده و همه خریداران می بایست پشتیبان کلیه داده های مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای شرکت نگهداری نمایند.
• مسئولیت بکاپ گرفتن در سرویس های سرورهای اختصاصی و مجازی صرفا به عهده خود خریدار می باشد و شرکت در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد.
• تمام نسخه های پشتیبان بر روی محلی خارج از دسترسی خریدار نگهداری می شودشرکت تعهدی نسبت به ارائه رایگان داده های موجود در آرشیوهای خود به خریدار ندارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
طبق این قوانین حق دارند به شما اطلاعاتی ندهند :|
هر کاری انجام بدید میگویند شما قوانین خوانده اید و قبول کردید :|
• به طور کلی مسئولیت تهیه نسخه پشتیبان از داده ها و فایلها با خود خریداران بوده و همه خریداران می بایست پشتیبان کلیه داده های مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای شرکت نگهداری نمایند.
• مسئولیت بکاپ گرفتن در سرویس های سرورهای اختصاصی و مجازی صرفا به عهده خود خریدار می باشد و شرکت در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد.
• تمام نسخه های پشتیبان بر روی محلی خارج از دسترسی خریدار نگهداری می شودشرکت تعهدی نسبت به ارائه رایگان داده های موجود در آرشیوهای خود به خریدار ندارد.
گيريم من اصلا بكاپ نميخوام خوب پس چرا سايت را منتقل نميكنند روي هاست ديگه كه مل خود شركت هست و فعال و بيكار هستش
مگه انتقال سايت را به عهده نگرفتند و كه درخواست انتقالي براي اين هاست ندادم الان دارم درخواست ميدم كه انجام نميشه
وضعیت هاست دوم چگونه است ؟ ماهانه ؟ سالانه؟اگر در حال کار باشد و باید انتقال بدهند ( بک اپ الان شما میخواهید ؟فکر کنین طبق این قوانین بک اپ ندارید دیگر چیزی نیست منتقل کنند )
بهشون بگید کار منو انجام نمیدید به اینماد شکایت میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
وضعیت هاست دوم چگونه است ؟ ماهانه ؟ سالانه؟اگر در حال کار باشد و باید انتقال بدهند ( بک اپ الان شما میخواهید ؟فکر کنین طبق این قوانین بک اپ ندارید دیگر چیزی نیست منتقل کنند )
بهشون بگید کار منو انجام نمیدید به اینماد شکایت میکنم
سلام
اون يكي هاست هم سالانه هست اين هم كه تموم شده سالانه بود و طبق قوانين تا 30 روز به بعد نميتونند نگه دارند كه هنوز چند روز بيشتر نگذشته كه سه روزش الاف اين كارم
سلام خودتون فرمودید اطلاعات خاصی ندارد
30 روز بک اپ نه اینکه هاست تمام شده برای شما نگهدارند :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
سلام خودتون فرمودید اطلاعات خاصی ندارد
30 روز بک اپ نه اینکه هاست تمام شده برای شما نگهدارند :|
مثل اينكه قوانين را درست نخونديد
این قوانینش
تهیه نسخه پشتیبان :
• در صورت بروز هر مشکل و عدم توانایی بازگرداندن اطلاعات از آرشیو بکاپ هیچگونه اعتراضی مسموع نخواهد بود و شرکت در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد.
• بک آپ گیری از سایت هایی که حجم آن ها بیش از 10 گیگابایت شده باشد انجام نخواهد شد و این گونه سایت ها بایستی به صورت جداگانه بک آپ خود را تهیه کنند.
• شرکت جهت امنیت بیشتر، از کلیه فایلهای خریداران بصورت هفتگی نسخه پشتیبان تهیه می کند. این نسخه پشتیبان حداکثر تا 1ماه نگهداری خواهد شد.
• نسخه پشتیبان از بانک اطلاعاتی ms sql server بصورت هفتگی گرفته می شود و یک هفته نگهداری می شود. شرکت تعهدی نسبت به صحت و کارکرد این نسخه ها ندارد.
انقضاء و تمدید سرویس :
سررسید سرویس ها پیش از تاریخ تمدید به کاربران توسط ایمیل و ایجاد فاکتور اطلاع داده خواهد شد که سرویس های سالانه پس از 30 روز و سرویس های ماهانه حداکثر پس از 72 ساعت از سرورها حذف خواهد شد و سرورپارس تعهدی نسبت به نگهداری اطلاعات پس از این مدت نخواهد داشت