درود
این کار که یه باگ بانکی هست
البته مخ زنیش کاره سختیه 1 در هزار اتفاق میوفته
خودم تست کردم شده
به وسیله ی کپی از یه کارت بانکی و همزمان سازی اطلاعات ارسالی می تونید یه حرکت فوق باورنکردنی بیاید
دوستان این جو چیزا رو دیگه باید بلد باشید اصولا !
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
این کار که یه باگ بانکی هست
البته مخ زنیش کاره سختیه 1 در هزار اتفاق میوفته
خودم تست کردم شده
به وسیله ی کپی از یه کارت بانکی و همزمان سازی اطلاعات ارسالی می تونید یه حرکت فوق باورنکردنی بیاید
دوستان این جو چیزا رو دیگه باید بلد باشید اصولا !
سلام
یک قعطه بسیار کوچک هست که به پی او اس ها یا دستگاه های عابر بانک متصل می شود ( در بخش ورودی)
اگر از پی او وس خرید کنید که یا فروشنده رمز رو از شما می پرسد و وارد می کند
اگر هم خودتون مستقیم وارد کنید باز فروشنده یا دوربین مدار بسته فروشگاه رمز وارد شده توسط شما را می بیند.!
در عابر بانک هم معمولا یکی عین کنه به شه چسبیده و وقتی می خواهید رمز را وارد کنید، رمز شما را می بینید، کارت را هم که به سادگی آب خوردن کپی می کنند!
به قول قدیمی ها، همه پول ها تون رو تو یه جیب نزارید، بین بانک ها و کارت های مختلف پخش کنید ;)
یک راه خیلی ساده تری هم هست :D
من چند بار دیدم افرادی وارد فروشگاه میشند و با لبتاب فریمور دستگاه های pos رو چک میکنند و شایدم ابدیت میکنند .
اگه تو دوستان و اشنایان یکی از دستگاه ها کسی داشته باشه میشه با دستگاه ایسی پروگرمر یا ... فریمور دستگاه رو ذخیره کرد و سره فرصت روش کارکرد و با مهندسی مع*** خیلی کارها انجام داد
مثلا یک فریمور رو ادیت میکنم و شماره حساب خودم رو میزنم . با عنوان شخصی که مسئول این دستگاه ها هست وارد فروشگاه میشم و شروع به فلش کردن دستگاه میکنم .
هرکی هر خریدی از فروشگاه انجام بده پول به حساب من واریز میشه و فاکتور هم به اسم این فروشگاه صادر میشه .
حتی میشه با چند خط ادیت کردن رمز و شماره کارت طرف رو هم ذخیره کرد و همه رو برای من ایمیل کنه :D
--
یک مورد دیگه هم که دیدم هتل ها بودن . یک هتلی رفته بودم که دستگاه atm داخل هتل رو به شبکه داخلی هتل وصل کرده بودن ( نمیدونم چرا ) - خب خودتون بهتر میدونید الان همه atm ها ایران هنوز windows xp هستن و این سیستم عامل دیگه پشتیبانی نمیشه و امنیت هم نداره . خب اونجا میشه با گوشی موبایل یا تبلت به وای فای وصل شد . و به سیستم windows xp دسترسی پیداکرد و با کمی ور رفتن به سیستم به دیوایس پول شمار دسترسی پیداکرد و خلاصه چیزی شبیه Watch Dog ( اخر هم به مدیر هتل گفتم چرا این کار رو کردید و دستگاه رو به شبکه هتل وصل کردید در جواب به من گفت : برای امنیت بیشتر :| )
Watch Dogs جالب بود.
ولی نمیدونم چرا با اینهمه اطلاع رسانی باز مردم عزیز ما به دام میوفتن.
اصلا هیچ مکان رسمی به هیچ عنوان رمز . اطلاعات حساب و یا رمز هیچ چیزی رو از شما درخواست نمیکنه. و معمولا یا میگن به همراه مدارک بیان به صورت حضوری، چک اش رو دریافت کنید. و یا فقط شماره حساب میگیرن و وجه رو واریز میکنن.
یا اون افرادی که میگن مبلغی جهت ارسال جایزه ارسال کنید ... اینا هم همه دام هستن. کسی که مثلا می خواد یه جایزه 1 میلیونی بده ... نمیاد 20 تومن هزینه ارسال رو از خود برنده دریافت کنه که.