پاسخ : 10 هکر مشهور دنیا را بشناسید!
جایه هکرهای ایرانی خالی
بعضی هاشون واقعا کارشون عالی هست
من یکی رو میشناسم هکر هست
کارش امنیت سیستم های اطلاعاتی و بانکی هست
جای اون هکر فلسطینی که فیسبوک رو 2 بار هک کرده بود هم خالی ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
باسلام
لیست خیلی قدیمی و خیلی ها رو هم دراین لیست ننوشتن .
مثلا درلیست خبری از Peiter Zatko (Mr.Mudge)
Peiter Zatko - Wikipedia, the free encyclopedia
و یا Adriano Lamo
Adrian Lamo - Wikipedia, the free encyclopedia
و یا kevin mitnick که البته بیشتر میشه گفته جز مشهورترین هکرها بوده تا بهترین هکرها
Kevin Mitnick - Wikipedia, the free encyclopedia
و....... نیست.
البته تو لیستی که معرفی شده من با
George Hotz خیلی خیلی حال میکنم یک پسره
۲۵ ساله و به معنا واقعی میشه گفت یک
نخبه است. با این بشر ما چندین بار ارتباط برقرار کردیم . در هر زمینه ای بگید این بشر اطلاعات داره و یک در یک کلام میخوام بگم که واقعا
روانی و خله این پسره .
بعضی از کارهاشو دیدم . الان هم در پروژّه
Zero google مشغول فعالیته . و خدا تومن پول میگیره.
البته باید بگم که این بشر دارای پدر بهودی است . و بسیار بسیار پول دار هستند و از طریق حمایت هایی که شده توانسته در این سن کم به تجربه و تخصص و مهارت های خارق العاده دست پیدا کند که انسان عادی شاید به این درجه در این سن نرسد.
با تشکر
شما خودتون فكر ميكنم از هكراي بنام ايران هستيد كه اخيرا هم يه مقام معتبر بين المللي آورديد درسته؟ اگر درسته بهتون تبريك ميگم و يه سوال داشتم
براي يادگيري هك از كجا و چه منبع فارسي زبون ميشه شروع كرد و تا مدارج بالا و و حرفه اي شدن ادامه داد؟ البته به قول دوستان نه براي سر و صدا كردن و مشهور شدن و فقط براي يادگيري و علاقه كار حالا تا هر سطحي كه مخ بكشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.E
شما خودتون فكر ميكنم از هكراي بنام ايران هستيد كه اخيرا هم يه مقام معتبر بين المللي آورديد درسته؟ اگر درسته بهتون تبريك ميگم و يه سوال داشتم
براي يادگيري هك از كجا و چه منبع فارسي زبون ميشه شروع كرد و تا مدارج بالا و و حرفه اي شدن ادامه داد؟ البته به قول دوستان نه براي سر و صدا كردن و مشهور شدن و فقط براي يادگيري و علاقه كار حالا تا هر سطحي كه مخ بكشه
با اجازه از استاد ، دوست من شما در کلاس های شبکه شرکت کنید و زبان های PHP و C و برنامه نویسی حرفه ای با VB6 را یاد بگیرید ، اگر علاقه داشته باشید و خوب یاد بگیرید خود به خود وارد دنیای هک هم خواهید شد .
برای شروع هم فعلا از باگ های منسوخ شده RFI و LFI استفاده کنید تا به قولی دستتون گرم بشه :d هرچند پیدا کردن دورک برای این باگ ها کمی سخته .
درکل بهترین راه یادگرفتن برنامه نویسی و شبکه هست (!) .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
با اجازه از استاد ، دوست من شما در کلاس های شبکه شرکت کنید و زبان های PHP و C و برنامه نویسی حرفه ای با VB6 را یاد بگیرید ، اگر علاقه داشته باشید و خوب یاد بگیرید خود به خود وارد دنیای هک هم خواهید شد .
برای شروع هم فعلا از باگ های منسوخ شده RFI و LFI استفاده کنید تا به قولی دستتون گرم بشه :d هرچند پیدا کردن دورک برای این باگ ها کمی سخته .
خیر اصلا به این شکل نیست !
و ما چیزی به نام باگ RFI - LFI نداریم و اگه منظورتون اسیب پذیری ( vulnerability ) باشه این اسیب پذیری ها خیلی کاربردی هستند و به قول شما منسوخ نشده اند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
خیر اصلا به این شکل نیست !
و ما چیزی به نام باگ rfi - lfi نداریم و اگه منظورتون اسیب پذیری ( vulnerability ) باشه این اسیب پذیری ها خیلی کاربردی هستند و به قول شما منسوخ نشده اند .
در فرهنگ لغتِ بنده آسیب پذیری باگ تعریف میشه اگر اشتباه هست شما ببخشید .
اگر سایتی دارای cms آپدیت شده باشد ، شما با استفاده از این باگ ها نمیتوانید نفوذ انجام بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.oxygen
با اجازه از استاد ، دوست من شما در کلاس های شبکه شرکت کنید و زبان های php و c و برنامه نویسی حرفه ای با vb6 را یاد بگیرید ، اگر علاقه داشته باشید و خوب یاد بگیرید خود به خود وارد دنیای هک هم خواهید شد .
برای شروع هم فعلا از باگ های منسوخ شده rfi و lfi استفاده کنید تا به قولی دستتون گرم بشه :d هرچند پیدا کردن دورک برای این باگ ها کمی سخته .
والا برنامه نويسي كار كردم #c و كمي php هم سر در ميارم ولي مباحث هك رو بررسي كردم ديدم زبونايي مثل پايتون و پرل انگار كاربرد دارن و اين داستانا
آموزشگاه وقتش رو ندارم به خاطر مشغله كاري و فقط بيشتر شبا وقت اضافه براي كار دارم متاسفانه
اين بسته هاي آموزشي هك و امنيت چطورن؟ يه رفيق دارم يه مجموعه 5-6 دي وي دي داره ميگه از مبتديه تا حرفه اي كه هر دي وي دي 30 تومنه بدرد بخورن؟ خودش كه خيلي تعريف ميكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.E
والا برنامه نويسي كار كردم #c و كمي php هم سر در ميارم ولي مباحث هك رو بررسي كردم ديدم زبونايي مثل پايتون و پرل انگار كاربرد دارن و اين داستانا
آموزشگاه وقتش رو ندارم به خاطر مشغله كاري و فقط بيشتر شبا وقت اضافه براي كار دارم متاسفانه
اين بسته هاي آموزشي هك و امنيت چطورن؟ يه رفيق دارم يه مجموعه 5-6 دي وي دي داره ميگه از مبتديه تا حرفه اي كه هر دي وي دي 30 تومنه بدرد بخورن؟ خودش كه خيلي تعريف ميكنه
افراد زیادی هستند که می خواهند با DVD و یا فیلم های آموزشی هک را یاد بگیرند ، هک جبر نیست ، فرمول نیست که شما در فیلم ببینی و حفظ کنی ، هک خلاقیت فرد هست .
با فیلم و اینجور آموزش ها نهایتا شما بتونید چندتا سایت که از لحاظ امنیت ضعیف هستند و اسکنر ها درشون باگ خطرناک گزارش میدهند را هک کنید اما نفوذ واقعی در سایت هایی که از لحاظ امنیت در وضعیت مطلوبی به سر میبرند با آشنایی با شبکه و زبان های برنامه نویسی میسر می شوند .
مثلا شما برای نوشتن کیلاگر و یا کریپتر ها باید به VB و یا زبان C آشنا باشید.
برای بک کانکت گرفتن با دستورات CMD و شبکه آشنا باشید .
برای شناسایی مشکلات کدنویسی اسکریپت و حفره ها خودتون هم باید کدنویسی بلد باشید تا بتوانید بررسی کنید .
برای Sql و ... .
پیشنهاد من این هست که تمرکزتون رو برای یادگیری زبان های برنامه نویسی بگذارید و ساختار اسکریپت های نال شده رو هم بررسی کنید ، نحوه ی کد نویسی و ... پله پله روبه جلو حرکت کنید .
سپاس .