خب وقتی ریستور نمی کنند چطوری ساپورت بشم
نمی تونم خودم یکاریش بکنم؟
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
خب وقتی ریستور نمی کنند چطوری ساپورت بشم
نمی تونم خودم یکاریش بکنم؟
سپاس
شما خودت اگه دسترسی داشته باشی میتونی با اس اس اچ دانلودش کنی فایل رو رو هاستت!
اگه نه با ریموت ویندوز باید دانلود آپلود کنی :)
خوب شاید سرورشون در حال حاضر 30 گیگ خالی نداره که بخوان رستور کنن. 30 گیگ هم چیز کمی نیست !
از یه دوستی که سرورش الان 100 گیگ هارد خالی داره کمک بگیرید و فایل ها رو براتون با ftp آپلود کنه داخل سرور جدید.
سلام
خیر 50 گیگ فضای خالی روی سرورشون هست
سپاس
خوب 50 گیگ کمه ! شما یه فایل فشره داری که 30 گیگ هست ! حسابش بکنه هر چقد هم فایلهات فشرده نشده باشن 30 گیگ اطلاعات داخلش هست یعنی وقتی رستور بشه 60 گیگ هارد لازم هست حداقل (البته مطمئنا بیشتر لازمه)
کار نداریم به اینکه بعدش قراره اون 30 گیگ فایل فشرده حذف بشه ! مهم اینه که فضای لازم برای آنزیپ کردن موجود نیست ! شما باید از یه نفر که هارد خالی زیاد داره کمک بگیر.
این هم در نظر بگیر 30 گیگ فایل جون سرور رو میگیره تا آنزیپ بشه !
منظور من از اینکه گفتم 50 گیگ فضای خالی روی سرورشون هست با احتساب اون 30 گیگ بک آپ من
یعنی الان بک آپ روی سرورشون هست به غیر از این 50 گیگ دارن
فک نکنم وقتی 30 گیگ اکستراکت بشه بیشتر از 50 گیگ بخواد
پیشنها می کنم هاست جدید تهیه کنید . اگه امکانش بود حتما توی این 1 هفته براتون ریستورش می کردند . شاید واقعا امکانش براشون میسر نیست
اما نمیشه که هاست یکساله هست فک کنم 3 ماه نشده خریدم یعنی حداقل 9 ماه هنوز اعتبار داره
پس هزینه هام = فرت اگه اینکار رو بکنم
اگر هاست دارید و نه vps احتمالا مدیریت جدید می خواهد دبه دربیاره چون هاست فروش ها به دنبال مشتری هستند که فضای کم و ریسورس کم مصرف کند و سایت 30 گیگابایتی شما احتمالا باید یک سایت پربازدید باشد که چنین حجمی دارد.
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
پویا سازان داره 5 گیگ فضای هاست را از وی پی اس گرانتر می فروشد معلوم است که نمی خواد 30 گیگابایت را در سرورش قبول کند!
5 گیگ فضای لینوکس 260هزار تومان!!!!:-o
آی وب 600 گیگ فضا را برای 10 سال فقط 200 هزار تومان می فروشد. (البته حداکثر ریسورس یوزیج 2 درصدی)
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
بهتره یه جای خوب vps بگیری چون اگر هم برایت نصب کنند در هنگام تمدید برای سال بعد با این قیمت ها مشکل دار میشی.
>>>> Pouyasazan IT Solutions & Services , :-o