پاسخ : سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranyar
با سلام
من رم 512 از آلمان نیاز دارم , میتونید ارایه بدید؟ با تخفیف
سلام
512 از آلمان میتتونم بهتون بدم ولی دیگه تخفیف ماه اول نداره
قیمتش میشه 12 هزار تومان
میتونید رم 1 گیگ رو با تخفیف ماه اول از آلمان با قیمت 13200 هم تهیه کنید
رم 1 گیگ از انگلیس با تخفیف ماه اول هم میشه 12 هزار تومان
پاسخ : سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
سلام
وی پی اس مورد نظر خریداری شد
لطفا زود تحویل بدین
ممنون
در ضمن یک سوال داشتم
هاردی که میتونم بعدا به وی پی اس خودم اضافه کنم تا چه میزان هست
چون من برای سایت فیلم میخوام مصرفم بالا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amniat
سلام
وی پی اس مورد نظر خریداری شد
لطفا زود تحویل بدین
ممنون
در ضمن یک سوال داشتم
هاردی که میتونم بعدا به وی پی اس خودم اضافه کنم تا چه میزان هست
چون من برای سایت فیلم میخوام مصرفم بالا هست
سلام
سرورتون تحویل گرفت
تیکت رو مطالعه کنید
در مورد سوالی که پرسیدید باید بگم سرور مورد نظر شما تا 8 ترای دیگه قابل ارتقا هست
موفق باشید
سرور با مشخصات زیر چند میدید
رم یک گیگ
هارد 160 گیگ
بدون اورسل - مناسب برای تورنت
با کانفیگ درخواستی یک مورد
تماس با من در باهو : maxbluray
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
سرور با مشخصات زیر چند میدید
رم یک گیگ
هارد 160 گیگ
بدون اورسل - مناسب برای تورنت
با کانفیگ درخواستی یک مورد
تماس با من در باهو : maxbluray
سلام
از انگلیس رم 1 گیگ با هارد 150 میشه ماهیانه 20 هزار تومان و ماه اول با تخفیف 12000 تومان
از آلمان رم 1 گیگ با هارد 150 میشه ماهیانه 24500 تومان و ماه اول با تخفیف میشه 14700 تومان
اگر 160 گیگ واجب هست 10 گیگ هم به سرورتون رایگان اضافه خواهد شد
سلام ن 4 روز پیش یه سرور رم 1 انگلیس انتخاب کردم
بعد چون رمز دوم نداشتم دو تا نهایت سه روز دیر شد یعنی روز سوم اومدم پرداخت کنم دیدم اصلا نیست سفارشم
لطفا اگر میشه همون رو جا داره برام درست کنید
المان نمیخام
در ضمن من تو تیکت عناون کردم اصلا بعد یکی دو روز جواب ندادین دیدم اینجا از سایت خودتون بهتر پشتیبانی میکنین اومدم گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
سلام ن 4 روز پیش یه سرور رم 1 انگلیس انتخاب کردم
بعد چون رمز دوم نداشتم دو تا نهایت سه روز دیر شد یعنی روز سوم اومدم پرداخت کنم دیدم اصلا نیست سفارشم
لطفا اگر میشه همون رو جا داره برام درست کنید
المان نمیخام
در ضمن من تو تیکت عناون کردم اصلا بعد یکی دو روز جواب ندادین دیدم اینجا از سایت خودتون بهتر پشتیبانی میکنین اومدم گفتم
سلام
دوست عزیز در سایت هم جواب شما داده شد ولی سایت مشکل ارسال ایمیل داره
و ایمیل پاسخ مشتری برای شما ارسال نشده
به سایت مراجعه کنید و تیکتتون رو ببینید و از همونجا مشکلتون رو دنبال کنید
موفق باشید
Re: سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
سلام رم 2 از سرور آلمان، با هارد 50 چند درمیاد؟
پورت یک گیگه؟
پاسخ : Re: سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
سلام رم 2 از سرور آلمان، با هارد 50 چند درمیاد؟
پورت یک گیگه؟
سلام
بله پورت 1 گیگ هست
ماهیانه 32 هزار تومان ماه اول با تخفیف 19200 تومان