پاسخ : درخواست سرور مجازی
با سلام و عرض ادب و احترام
دوست من با سرور از دیتاسنتر رد استیشن انگلستان در خدمت شما هستم
هارد اس اس دی و سخت افزار با کیفیت با بهترین پورت و کیفیت
در صورت نیاز نمونه مشتریان مثل شما که کار حرفه ای انجام می دهند و از سرور های رد استیشن ما با هارد اس اس دی و پورت 10 گیگ استفاده می کنند ارائه خواهد شد
همونطور که در امضا هست بنده نماینده گولد دیتاسنتر رد استیشن هستم و قطعا سروری که ما برای مشتریان خودمون انتخاب می کنیم بهترین و با کیفتترین هست
در صورت نیاز تا 2 ترابایت هاد اس اس دی ارائه خواهد شد
اگر هر کانفیگی و با هر میزان حرفه ای بخاید دقیق باید بگید که چی نیاز دارید تا نصب کنیم, توضیح دقیقی از خواسته هاتون بدین
به فرض اینکه ویندوز سرور 2008 بخاید بایستی 40 گیگ هارد تهیه کنید که حدود 22 گیگ رو سیستم عامل میبره و حدود 17 -18 گیگ برای شما می مونه
این حداقل هست
سرور از رد استیشن رو حتما امتحان کنید اگر تا حالا تجربه نکردین از بعد سخت افزار و پشتیبانی با دیگر دیتاسنرتهای جهان حتی مثل سینگل هاپ هم قابل مقایسه نیست
قیمت هم بدین صورت ارائه می شود
هر گیگ رم به صورت رزرو یعنی از منابع اشتراکی استفاده نشود ماهانه 10 هزار تومان
هر 1000 هرتز سی پی یو به صورت رزرو ماهانه 10 هزار تومان
هر ده گیگ هارد اس اس دی ماهانه 10000 تومان
ببینید این پکیجی که دارم بتون می گم برای منابع واقعی قیمت به شدت مناسب هست
مثلا برای یک سرور با رم 2 گیگ
2000 هرتز سی پی یو
40 گیگ هارد اس اس دی
پورت 10 گیگ و با 1500 Mb گارانتی
در صورت نیاز تا 40 گیگ هارد اس اس اچ دی هم به صورت رایگان براتون اضافه خواهد شد
قیمت ماهانه 80 هزار تومان
دوست عزیز اگر همکاری که به صورت حرفه ای کار می کنه این منابع رو با قیمت کمتر داد شک کنید چون قیمتی که من دادم از قیمت دیتاسنتر هم کمتر هست
اونم دلیلش تخفیف هایی هست که ما روی سرور داریم
از اینکه بتونم باتون همکاری کنم استقبال می کنم . ما دنبال مشتریان حرفه ای هستیم
در مورد اینکه گفتین سایتتون asp هست هر کانفیگی که نیاز داشته باشید بسته به درخواست شما با هزینه انجام می شود (توافقی و قیمت مناسب)
اگر دوست داشتین می توانید بیاید دفتر منن واقع د تهران و قرارداد رسمی ببنیدم
چون مشتری حرفه ای روی هارد اس اس دی از رد استیشن زیاد داریم اکثرا کانفیگ هایی که نیاز دارید رو انجام دادیم و می دهیم از این نظر نگرانی نیست
پشتیبانی رداستیشن 24 ساعته هست و ما حاضریم با شما 1 ساله قرار داد ببندیم و این یعنی سرور جابهجایی نخواهد داشت
برای پشتیبانی و سوال پیش از خرید
09191889367
02166059112
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی