پاسخ : رفتن به اموزشگاه هاستینگ به درد میخوره در حال حاظر؟
پیشنهاد میکنم اگر هم به آموزشگاه رفتید کمی تحقیق کنید و به یک آموزشگاهی برید که واقعا استادش ، استاد باشه!
در غیر این صورت نتیجه عکس خواهد گذاشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
کدام شهر هستید؟
سلام گلستان
از نظر من تو کار هاستینگ تجربه+دانش علمی+تخصص میتونه شما رو موفق کنه اول دانش وسطح علمی رو ببرید بالا حالا به روشهایی که دوستان اشاره کردن بهترینشون هم از نظر من چون خودتون رو هم خسته نکنید آموزش بصورت ریموت از طریق یکی از عزیزان هستش
بعد هم کاربراتون پیدا میشه اگه به همه چیز آشنایی داشته باشید با کمی کار وکسب تجربه فکر کنم دیگه خودتون بتونید راه پیشرفت خودتون رو پیدا کنید... موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafaamirani
از نظر من تو کار هاستینگ تجربه+دانش علمی+تخصص میتونه شما رو موفق کنه اول دانش وسطح علمی رو ببرید بالا حالا به روشهایی که دوستان اشاره کردن بهترینشون هم از نظر من چون خودتون رو هم خسته نکنید آموزش بصورت ریموت از طریق یکی از عزیزان هستش
بعد هم کاربراتون پیدا میشه اگه به همه چیز آشنایی داشته باشید با کمی کار وکسب تجربه فکر کنم دیگه خودتون بتونید راه پیشرفت خودتون رو پیدا کنید... موفق باشید
ممنون
راستی کسی از استان گلستان هست خبر بده...
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رحمان ع
سلام
من در نظر دارم کلاس های هاستینگ چه لینوکس و ویندوز رو برای اموزش برم ببینم
فکر میکنید در حال حاظر رفتن به این کلاس ها تاثیر داره؟ یعنی برای کار پیدا کردن و غیره
چون میبینم شرکت های هاسینگ همش دنبال کارمند هستن و یا کسانی که کار میدونن در چند جا کار می کنند
این کلاس ها به نسبت کلاس های دیگه گرونتر هم هست پس لطفا کسانی که هاستینگ دارن و در این باره میدون راهنمایی کنند
ممنون
من كه كلاس نديدم، امّا اگر كلاسي هم باشه احتمالاً توضيح ميدهند و تئوري هست، عملي نيست بنابراين يادگيري وجود ندارد (= خوندن براي نمره؟ :دي )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
citykala.net
من كه كلاس نديدم، امّا اگر كلاسي هم باشه احتمالاً توضيح ميدهند و تئوري هست، عملي نيست بنابراين يادگيري وجود ندارد (= خوندن براي نمره؟ :دي )
والا به نظر میاد کسی اینجا کلاس نرفته همش تجربی بود
من تماس گرفتم گفت که دو دوره هستش lpic-1 و lpic-2 که بیشترش عملی هستش برای لینوکس
به دوره سرور های ویندوز چی میگن؟
کتاب چی معرفی می کنید
حداقل کتابی که مناسب باشه و بتونه تا حدودی گره گشا باشه و معرفی کنید....
من 100% به شما پیشنهاد می کنم به جای اینکه کلاس برید
سرور مجازی لینوکس بگیرید
روش خودتون با استفاده از داده های همین وب هاستینگ تالک و کمک همکاران با دانش ! خودتون یاد بگیرید
کلاس صرف هزینه هست ! باز خورد ندارد شاید گاها یک مدرکی بدهند !
ولی خروجی اطلاعات صفر هست
پیشنهاد : خرید سرور مجازی و شروع به کانفیگ ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رحمان ع
به دوره سرور های ویندوز چی میگن؟
دوره هاش با نام windows server 2008 , windows server 2003 هست