پاسخ : فروش ویژه سرور های آلمان و آمریکا>شروع قیمت از 10 هزارتومان>ارائه تمامی کانفیگ ها>نصب سیستم عامل توسط کاربر>بهترین کیفیت>عدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khafan11
خیلی عجیبه مدیر بخش اومده تاپیک قبلی ایشون رو بسته ! بجای اینکه بزاره کاربران که ضرر داشتن برای شکایت هماهنگ بشن ! من کلی بکاپ رو سرورم داشتم بعد از 12 13 روز بستش همه اطلاعاتم رو نابود کرد ، دارم برای شکایت هم آماده میشم ، ادعای خسارت میکنم !
دوست عزیز شما قوانین سایت را لطفا مطالعه فرمائید:
3- قوانین بخش فروش :
1-3
نقل قول:
وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !
5-3: اعتبار و سابقه فروشندها ، کمیت و کفیت کالاها ، خدمات ، سرویس های ارائه شده و ... در این بخش مورد تائید انجمن و تیم مدیریت نمی باشد.
6-3: با استناد به دلایل بالا کاربر شخصا ملزم به رعایت دقت کافی و نیز اطمینان در خصوص سوابق و کیفیت سرویسها/خدمات و مطالعه تاپیک های فروش قبلی فروشنده و موارد مشابه قبل از خرید و استفاده از خدمات و سرویس های مربوطه ارائه شده در انجمن می باشند.
به دلیل وجود تعداد بسیار زیادی شکایت و ارسال انبوهی مدارک و مستندات و همین طور با توجه به آنلاین شدن ایشان و بی توجهی به انتقادات و شکایات کاربران و عدم ارسال توضیح و پاسخ در تاپیک. تاپیک فروش ایشان در انجمن مسدود می شود. از دوستان درخواست دارم در صورت نیاز جهت احقاق حقوق تضیع شده خود (مادی و معنوی) مراتب را از طریق مراجع قضائی و انتظامی پیگیر باشید. بدیهی است ارسال پست در تاپیک و همچنین ارسال پیام برای اعضای تیم مدیریت به دلایل واضح و آشکار سبب هیچ گونه پیشرفتی در این زمینه برای شما نخواهد بود !
در نظر داشته باشید به جهت حفظ حریم خصوصی افراد و مهم بودن این امر برای تیم مدیریت ارائه هر گونه اطلاعات شخصی کاربران (استارتر تاپیک فوق) تنها به استناد دستور مقام محترم قضایی و ارسال برای ایشان مقدور بوده به همین جهت لطفا درخواستی در این زمینه ارسال نفرمائید !
با توجه به توضیحات بالا کلیه فعالیت های تجاری ایشان تا اطلاع ثانوی در این سایت تعلیق خواهد شد !
به سایر کاربران پیشنهاد می شود تا زمان روشن شدن این موضوع و دلیل عدم پاسخ گویی ایشان ، نسبت به هر گونه خرید از فروشنده فوق اکیداً خودداری فرمایند !
با تشکر