با سلام این سایت رو کدوم پلن قرار داره؟
سریال بازان - دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام این سایت رو کدوم پلن قرار داره؟
سریال بازان - دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم
پلان هاتون در چه دیتاسنتری قرار داره؟؟
با سلام و احترام
در دیتاسنتر هتزنر کشور آلمان واقع میباشد
سرور شماره 1 سرور ex40-ssd میباشد و سرور شماره 2 سرور px90-ssd میباشد
در خدمت شما هستیم
موفق باشید .
با سلام و احترام
ممنونم دوست گرامی در خدمت شما هستیم
سپاسگذارم از نظر شما
موفق باشید
برادر من هم یک هاست خوب می خام با پایداری بالا.
یعنی این ای وب هاست.....شده پدرمون رو دراورد!(نقطه چین رو خودتون کامل کنید!)
اخه چی بگم بهت!؟برو درساتو بخون تو رو چه به هاستینگ!
سلام و خسته نباشید
من یه سایت موزیک و فیلم دارم و روزانه 1000 تا ip بیشتر ندارم کدوم پلن رو پیشنهاد میدید؟؟نمی خوام اصلا مشکلی ایجاد بشه,همچنین انتقال سایت به سرور خودتون رایگان انجام میشه؟؟ممنون
با سلام و عرض ادب ببیند دوست گرامی ملاک میزان آی پی نیست ، ملاک میزان بهینه بودن سایت شما میباشد ! متوسط مصرف منابع سایت شما چه قدر میباشد ؟ ( رم ، پردازنده ) سایتتون اگه از نوع پر فشار میباشد پنل های پر بازدید پیشنهاد میشه ، اما اگه سایتتون بهینه شده و مصرف زیادی نداره میتونید از پنل های استاندارد و حرفه ای استفاده کنید ( به شرط بهینه و کم مصرف بودن ) زیرا سرور استاندارد و حرفه ای اشتراکی میباشد اما سرور پر بازدید از نوع کلود با منابع اختصاصی میباشد در خدمت شما دوست گرامی هستیم :53:
با سلام و احترام
متاسفانه فعلا در زمینه ایران کار نمیکنیم . اما به زودی با قدرت از ایران در خدمت خواهیم بود .
زمانی که یک کار شکل میگیره باید با قدرت شکل بگیره ... انشالله به زودی سرویس های میزبانی ابران نیز اضافه خواهد شد .
با بنده در یاهو و یا چت آنلاین سایت ارتباط بر قرار کنید تا یک فرد مطمئن خدمت شما معرفی کنم جهت خرید هاست ایران .
در خدمت هستیم
سلام .
ببخشید شما سایت با بازدید روزانه 20 تا 30 هزار تا آیپی رو نیز ساپورت میکنید ؟؟
سایت کاملا بهینه میباشد اما بازدید بالایی داره و طبیعتا فشار بیشتری روی سرور شما خواهد داشت ... بنده از شما 4 سرویس هاست دارم و کاملا راضی هستم ، اگر ساپورت میکنید که این وب سایت هم منتقل بشه سمت سرور های ایران سرور
پیشاپیش سپاس گذارم از پاسخگویی