پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
با سلام
شرایط و هزینه ها را پخ کنید
با احترام
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
شرایط و هزینه ها را پخ کنید
با احترام
اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.
- - - Updated - - -
up
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا
- - - Updated - - -
اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.
- - - Updated - - -
up
دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه
دوست داشتید رزومه ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه
دوست داشتید رزومه ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله
- - - Updated - - -
دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله
- - - Updated - - -
دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون
بنده به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ میباشم.
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
به شریک مالی نیز اموزش لازم رو میدم برای کار.
تضمین سودهی و بازگشت پول رو هم دارم.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !
درپناه حق
مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !
درپناه حق
مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید
پ.خ شد
- - - Updated - - -
کاربران محترم دیگر اگر توان شراکت دارند تاپیک رو به صورت کامل مشاهده و اعلام آمادگی کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
شرایط را اعلام کنید
دوست عزیز تاپیک رو خواهشا نگاه کنید شرایط برای دوستان اعلام شده
- - - Updated - - -
دوستان کسایی که آمادگی دارند صفحات اول تا چهارم رو مشاهده کنید بعد ارسال بفرمائید
سلام
شماره تماستون لطفا پیام خصوصی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق
با سلام
برای این بخش ما می توانیم یک سرور 12 هسته ای (24 ترید) با 96 گیگ رم و 8ترا هارد برای vps یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد ssd و کنترل پنل cpanel و یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد sas و
کنترل پنل دایرکت ادمین برای بخش هاستینگ ارائه کنیم. نحوه کار شما به چه صورت است. از طریق ایمیل می توانید ارسال کنید.