پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام آقا خسته نباشید
نه والا با آسیا تک حرف زدیم که 1 به 2 از پورت استفاده کنیم و پهنای باند بالا بهمون بدن سرور رو بردیم اونجا حالا می گن باید 95 درصد آپلود باشه 5 درصد دانلود که ما واقعا دیدیم نمی شه اینجوری کار کرد
الان می خوایم با پارس آنلاین حرف بزنیم که اگر شد ببریمش اونجا سرور رو
با توجه به تجربه کمی که داشتم در زمینه سرور های ایران داشتم بنده ؛ پارس آنلاین بهترین مورد هست ...
البته اگر نیازتون رو رفع کنه :)
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
با توجه به تجربه کمی که داشتم در زمینه سرور های ایران داشتم بنده ؛ پارس آنلاین بهترین مورد هست ...
البته اگر نیازتون رو رفع کنه :)
الان داریم باهاشون حرف می زینم
اینشاالله حلش می کنیم
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
سلام
مشکل آی پی های رداستیشن با ایران حل شد ؟
- - - Updated - - -
سلام
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
- - - Updated - - -
سلام
سلام
نه
ولی اکثر آی پی های ما ***** نشدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
دوست عزیز من روی این سایت زندگیمو گذاشتم نزدیک به 40 میلیون پول سرور دادم برای کولو
پول سرویس شما هم توی جیب من نرفته ولی من نامردی بلد نیستم
توی سایت ثبت نام کند تیکت بدید به مدیریت من وی پی اس رایگان بهتون میدم
ممنون از شما. آیا ip هم دارین که بلاک نشده باشه؟ مطلع هستید که رداستیشن با ایران مشکل جدی داره و زده بلاک کرده همه رو
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
سلام
تخفیف ها دائمی هستند ؟
امکان افزایش رم ؟
امکان تغییر ip اصلی ؟
هارد ssd هم ارائه میدهید . کلا زیر 10 گیگ
من شیراز هستم . تمایل به خرید حضوری دارم لطفا اردس و ...
لطفا ip تست را هم ارسال کنید
سرویس مد نظرم : UK-largeII
موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
سی پی یو رزرو شده هست ؟
من مصرف بالا هست و همیشه در حد اکثر هست . مشکلی نداره ؟
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasternBoy
ممنون از شما. آیا ip هم دارین که بلاک نشده باشه؟ مطلع هستید که رداستیشن با ایران مشکل جدی داره و زده بلاک کرده همه رو
سلامشرمنده دیر پاسخ دادم اکثر آیپی های ما ***** نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasternBoy
سلامشرمنده دیر پاسخ دادم اکثر آیپی های ما ***** نیست
استارتر محترم اگر اینگونه پاسخگویی میدید وضعیت پشتیبانی چگونه است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
استارتر محترم اگر اینگونه پاسخگویی میدید وضعیت پشتیبانی چگونه است !
سلام.دوست عزیز پشتیبانی 24 ساعته هست و زیاد توی انجمن نمیایم