پاسخ : کدام دیتاسنتر در حال حاظر برای مجازی سازی باصرفه تر میباشد؟
در حال حاضر فقط دیتاسنتر رد استیشن ب دلیل تخفیف ۷۰ درصدی پیشنهاد میشه ...
قیمت پایین برای شروع کار خیلی بهتر ه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
اتفاقا بنده هم قبلا همین فکرو میکردم حرف شما کاملا درسته ولی تعجب ما اینه یکم الان این هزینه رو رو فاکتورها اعمال نمیکنند برامون.
و مثل اینه 1 ماه پرداخت شده.
از ماه بعد میوفته هر ای پی حدود 0.48 یورو.
10000 هزار یورو ک دروغ خنده داریه که بگیم فروش داریم.
ما حدود 2360 یورو پرداختی داریم.
رقمی که عرض کردید خیر متاسفانه در این حد نیستیم.
ولی اگر بقیه دیتاسنتر ها هم در نظر بگیریم.
شاید بشه.
ولی قیمت هتزنر برای ما واقعا باصرفه و فوق العاده ارزون و با کیفیت هستش.
قیمتی که برای شما فاکتور شده برای دوره سفارش تا تاریخ 15 میلادی هست و 15 میلادی این ماه تا 15 میلادی ماه بعد در یک فاکتور خواهد بود.
هتزنر به این صورت هست که یکم به بعد سفارش بدید 15 میلادی فاکتور میخوره و هزینه ای طی اون مدت پرداخت نمی کنید و اگر 16 میلادی به بعد سفارش بدید تا آخر ماه میلادی فاکتور نمیخوره.
قطعاً و بدون شک ساب نت هتزنر قیمت ثابتی دارد.
حتی برای سرورهایی که اونجا کلو میکنید با اینکه میلیونی هزینه میکنید اما هزینه فاکتور آیپی ها رو نمیتونید تخفیف بگیرید.
الان بهترین قیمت آیپی ها رو ovh کانادا میده که البته برای ماه اول هست و از ماه دوم چیزی پرداخت نمی کنید!
اما از نظر شبکه بنده ovh رو قبول ندارم چون که خیلی اذیت میشید و مگر اینکه حرفه ای باشید که آیپی هاتون بلاک نشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaqsheQw
قیمتی که برای شما فاکتور شده برای دوره سفارش تا تاریخ 15 میلادی هست و 15 میلادی این ماه تا 15 میلادی ماه بعد در یک فاکتور خواهد بود.
هتزنر به این صورت هست که یکم به بعد سفارش بدید 15 میلادی فاکتور میخوره و هزینه ای طی اون مدت پرداخت نمی کنید و اگر 16 میلادی به بعد سفارش بدید تا آخر ماه میلادی فاکتور نمیخوره.
قطعاً و بدون شک ساب نت هتزنر قیمت ثابتی دارد.
حتی برای سرورهایی که اونجا کلو میکنید با اینکه میلیونی هزینه میکنید اما هزینه فاکتور آیپی ها رو نمیتونید تخفیف بگیرید.
الان بهترین قیمت آیپی ها رو ovh کانادا میده که البته برای ماه اول هست و از ماه دوم چیزی پرداخت نمی کنید!
اما از نظر شبکه بنده ovh رو قبول ندارم چون که خیلی اذیت میشید و مگر اینکه حرفه ای باشید که آیپی هاتون بلاک نشند.
عرض کردم خدمتتون در پست بالا ، درمورد بلاک شدن ای پی ها هتزنر کم بلاک میکنه اگر هم بلاک بکنه توی 1 دقیقه امکان باز کردنش وجود داره حدود 24 ساعت هم زمان میده ovh ، ما از پشتیبانیش دلخوشی نداریم.
هیچ دیتاسنتری مثل هتزنر به در ما نخورده.
شما با کدوم یک از همکاران کار میکنید.؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
دوستان من با هدف مجازی سازی تصمیم به خرید یک سرور با 32 گیگ رم و 64 آی پی دارم اما نمیتونم اونقدر هزینه کنم که از دیتاسنتر های معتبر خرید کنم . به نظر شما کدوم دیتاسنترها سروری با مشخصات مورد نظر من با قیمت منصفانه ارائه میدن؟ تشکر میکنم از پاسخ دهی شما
درود بر شما دوست عزیز.
اول اینکه اگر از دیتاسنتر های معتبر خرید نکنید فروشی نخواهید داشت
دوم : سروری با رم 64 حداقل با ای پی یک میلیون تومان هزینه دارد مگر اینکه از دیتاشک یا Ovh خرید کنید که در این صورت فروشی نخواهید داشت زیرا این دیتاسنتر ها از کیفیت مطلوبی برخورد دار نیستند
سوم : اگر میخواهید در این کار پیشرفت کنید نیاز به هزینه زیاد و مشاوره و بازاریاب دارید
نهایتا : تجارت فروش سرور مجازی در سطح اینترنت ایران 99% اشباح شده و ورود در این تجارت اشتباست
موفق باشید:53::53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unlimited
سروری با رم 64 حداقل با ای پی یک میلیون تومان هزینه دارد مگر اینکه از دیتاشک یا Ovh خرید کنید که در این صورت فروشی نخواهید داشت زیرا این دیتاسنتر ها از کیفیت مطلوبی برخورد دار نیستند
کاری با دیتاشک ندارم ، دیتاشک دیتاسنتر نیست ، یک سرور روم داخل دیتاسنتر wholesale هست ، اما OVH یک دیتاسنتر بین المللی هست ، اگر درباره این دیتاسنتر اطلاعای ندارید ، لطفا اظهار نظر نکنید .
هزینه یک سرور با 64 گیگ رم در OVH تقریبا 82 یورو / ماهانه هست ، ک با توجه ب هزینه ست آپ 100 یورویی و هزینه Activition هر آي پی ک 2 یورو هست ، ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست . (منظور از ovh خود OVH هست ، کاری با برند سویو استارت یا کیم سوفی ندارم !)
دیتاسنتر ارزون یعنی رد استیشن ! ، سالی چند بار تخفیف بالای ۵۰ درصد ، هزینه ست آپ هم نداره ! کلا زیر سؤاله اصلا :D ، بدرد افراد تازه کار میخوره ... سرور رو بخرید ، ماه چهارم برید رو سرور جدید :D با 50 درصد تخفیف جدید :D
شخصا هزینه سرور رد استیشنم رو در 5 ماه گذشته ، فقط یکبار کامل پرداخت کردم ، 4 ماه دیگه اش همه اش تخفیف بوده LOL :))
ممنون از همه ی کسانی که نظر دادن
اما مثل اینکه متاسفانه در این انجمن اکثرا فروشنده ها به دنبال حذف رقیب هستن و هزینه های ملیونی و هزار و یک سختی برا ما تراشیدن .
من تصمیمم رو گرفتم پس به رقیب جدیدت سلام کن همکار :d
به امید موفقیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
اما مثل اینکه متاسفانه در این انجمن اکثرا فروشنده ها به دنبال حذف رقیب هستن و هزینه های ملیونی و هزار و یک سختی برا ما تراشیدن .
به امید موفقیت
وقتی تصمیم ب استارت یه کاری رو میگیری ، ب حرف مردم توجه نکن !! ،
مردم نمی تونن خیلی کار ها رو بکنن و دوست دارن تو هم نتونی ! اگه یه چیزی رو می خوای باید به دستش بیاری ... پس مکث نکن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
به امید موفقیت
اوکی دوست عزیز اگر تصمیم شما قاطع هست در هر امری حتی سرمایه میتونید ازم کمک بگیرید پیام خصوصی رو چک کنید بنده نظر شخصی رو گفتم و طبق تجریبیات
در شرایط فعلی فکر میکنم بهترین گزینه آفر های جدید رداستیشن باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
کاری با دیتاشک ندارم ، دیتاشک دیتاسنتر نیست ، یک سرور روم داخل دیتاسنتر wholesale هست ، اما OVH یک دیتاسنتر بین المللی هست ، اگر درباره این دیتاسنتر اطلاعای ندارید ، لطفا اظهار نظر نکنید .
هزینه یک سرور با 64 گیگ رم در OVH تقریبا 82 یورو / ماهانه هست ، ک با توجه ب هزینه ست آپ 100 یورویی و هزینه Activition هر آي پی ک 2 یورو هست ، ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست . (منظور از ovh خود OVH هست ، کاری با برند سویو استارت یا کیم سوفی ندارم !)
دیتاسنتر ارزون یعنی رد استیشن ! ، سالی چند بار تخفیف بالای ۵۰ درصد ، هزینه ست آپ هم نداره ! کلا زیر سؤاله اصلا :D ، بدرد افراد تازه کار میخوره ... سرور رو بخرید ، ماه چهارم برید رو سرور جدید :D با 50 درصد تخفیف جدید :D
شخصا هزینه سرور رد استیشنم رو در 5 ماه گذشته ، فقط یکبار کامل پرداخت کردم ، 4 ماه دیگه اش همه اش تخفیف بوده LOL :))
هزینه 129 ایپی در رداستیشن 192 پوند هست گرامی که که 2.5 برابر یک سرور 64 گیگ رم ovh با 256 ایپی هست :) هزینه سرور رداستیشن بنماند :)
این افر 50% هم بعد از 9 ماه ارائه شده شما مطمئن باشید بعد از اینکه 3 ماه تمام شد همانند گذشته هیچ افر دیگری معرفی نخواهد شد مگر تا سال بعد
در مورد چیزی که نمیدانید و اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید
موفق باشید