پستتون رو خوندم. ولی فکر میکنید چند تا کاربر قدیمی در انجمن باشه که بخواهد چنین کاری بکند ؟ الان تعداد کسانی که در همین تاپیک نظر دادند و موافق بودند یا ... را بشمرید چند نفر هستند ؟ حالا برید بخش فروش ببینید اونجا چند نفر هستند.
کافیه یکی یه حرفی بزنه همه میریزن سرش.
بارها و بارها شده هم دیدم هم تست کردیم کافیه یکی بگه سلام
شما بگی اینجا سلام نکن بده (یا همین بالا آوردن تاپیک های قدیمی یکی میره با لهن آروم و خوب میگه تاریخ رو ببینید تاپیک قدیمیه) اون یکی میاد میگه جای شما تنگ کردم ؟ به شما چه. :-|
خب کی باید برخورد بکنه ؟ ادمین. حالا ادمین کجاست ؟ رو هوا!!!
حالا از دید رقابت نادرست و سوء استفاده از کوتاهی ادمین ها :
یکی میاد تاپیک میزنه میگه مثلا وی پی ان میخوام
نباید چنین صحبتی بشه ها حالا شخص X بارها چنین صحبتی کرده و ادمینی هم نبوده که ببینه شخص Y میاد تا یه صحبت میکنه شخص X میره به ادمین میگه حالا پیغام خصوصی ای ایمیل یا هرچی دو روز نشده شخص Y بن میشه :-|
باید قبول کنید یک سری از موارد بدی که داره تو انجمن پیش میره و ریشه پیدا میکنه کوتاهی ادمینی و مدیریتی هست. الان این خودش زیراب زنی بود قبول ندارید ؟ به نظرتون اگر ادمین از اول قوانین رو درست انجام میداده و برخورد میکرده کار به اینجا میرسید ؟ از کجا معلوم شاید زیراب زنی که الان تو انجمن خیلی پیشرفت کرده از همین جاها شروع شده باشه.
به نظر من کاملا حرفتون درست و باید حرکتی بشه. اما پشتوانه یک مدیریت قوی هست ؟ فردا یکی اومد آفر داد رد استیشن رم 1 گیگ 5 تومان و تداخل تو کاسبی همین خود شما آلما هاست ایجاد کرد کسی جرات میتونه بکنه بگه چرا چنین قیمتی میدی ؟ چرا بازار خراب میکنی ؟
اگر بگه به دعوا میکشه و آخرش ادمین میاد یوهو رد بشه میبینه ee دعوا میزنه هر دو روبن میکنه :-|
همین استارتر delta تا جایی که میشناسم کاری بخواد بکنه رو انجام میده شما ازش حمایت میکنی ؟ ادمین حمایت میکنه ؟
هیچ میدونید اگر همین قیمت ها کنترل بشه و کمی فروشنده ها کنترل بشوند تاپیک های کلاه برداری و ... رو به 0 میرسه و اعتبار انجمن هم بالاتر میره و در نتیجه خرید و فروش هم بالا میره ؟ یعنی سود چند ظرفه.
ما ضعف مدیریتی هم داریم.
به نظر من علاوه بر اون اتاق برای جلسه های خصوصی و ... درسته انجمن به خرید و فروش هیچ کاری نداره و نبایدم داشته باشه اما یک مدیر از میان فروشندگان قدیمی انتخاب باید بشه فقط برای کنترل همین قیمت ها و ... (خود فروشندگان قدیمی باید انتخابش کنند که فردا اعتراض هم نکنند و دسترسی داشته باشه به بخش های فروش برای برخورد با کم فروشان و تخریب کنندگان).
ایده زیاده و ما حمایت میکنیم چون به نفع همه هست فقط به نفع یک نفر نیست که در بره هر کسی ولی حمایت مدیریتی نباشه فایده نداره و نخواهد داشت.
حالا ببینیم تاپیک فعلی رو کی ادمین میاد رد بشه بزنه قفلش کنه بگه بارها از این تاپیک ها در انجمن دیدیم. تاپیک بسته شد.
- - - Updated - - -
اینم از مدیران.
تاپیک از کی زده شده ؟ چرا فقط رامین باید بیاد ؟ اینجا دیگه ادمین نداره ؟ (الان بگیم به گوششون میرسه همه میان میگن اینویز اومدیم).
این همه ادمین کجا هستند ؟ یعنی فقط رامین دوست داره همه ببیننش ؟ خوبه این رامین هم بعد کلی داد و بیداد که همش میگفتیم انجمن ادمین نداره انتخاب شد. :)
بنده خودم اولین نفر هستم که قدم بر میدارم اما با حمایت مدیریت ، نه که برم جلو فقط ضایع بشم و برند خراب بشه. :) شما هم باشید چنین کاری نمیکنید.