پاسخ : برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست
باسلام
ممنون از شما و گروه خوبتون.
واقعا به نظرم به اینکار نیاز بود ممنون از شرکت شما که این شرایط رو فراهم کرد تا یک اتفاق خوب بیفته.
انشالله موفقیت های بیشتر.
پاسخ : برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BlueStation
باسلام
ممنون از شما و گروه خوبتون.
واقعا به نظرم به اینکار نیاز بود ممنون از شرکت شما که این شرایط رو فراهم کرد تا یک اتفاق خوب بیفته.
انشالله موفقیت های بیشتر.
سلام
مرسی از لطف شما دوست عزیز این موفقیت برای همه است
موفق وپیروز
واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم ، خیلی خیلی حرکت زیبایی انجام شده و باعث افتخار هست
از طرف ساینا سرور به شما و تیم آلماهاست تبریک میگم و همین طور تشکر میکنم بابت کارِ بزرگی که انجام شده است.
همیشه پیروز و سربلند باشید.
سلیمی - سایناسرور
همیشه سورپرایز های شگفت اوری دارین
از اولین ارائه دهنده لایسنس آنی سی پنل گرفته تا تنها پارتنر پلاتینیوم رداستیشن و زمانی هم نماینده whmcs و الانم که نصب درگاه ایرانی در دیتاسنتر رداستیشن
اهداف زیبایی رو دنبال میکنید
درگاه ایرانی در دیتاسنتر با ماهیت خارجی اونم در این وضعیت تحریم ها کاملا دور از ذهن بود و الانش هم با اینکه درگاه رو با چشم دیدم قابل باور نیست :D
حاضرم کتبی امضا بدم که یکه تاز اهداف بزرگ هستید
منتظر موفقیت های بیشترتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم ، خیلی خیلی حرکت زیبایی انجام شده و باعث افتخار هست
از طرف ساینا سرور به شما و تیم آلماهاست تبریک میگم و همین طور تشکر میکنم بابت کارِ بزرگی که انجام شده است.
همیشه پیروز و سربلند باشید.
سلیمی - سایناسرور
سلام
این لطف خداوند است و بسیار سپاسگذار از عنایت و لطف شما ما هم از صمیم قلب بهترین ها را برای شما آرزو مندیم
موفق وپیروز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
همیشه سورپرایز های شگفت اوری دارین
از اولین ارائه دهنده لایسنس آنی سی پنل گرفته تا تنها پارتنر پلاتینیوم رداستیشن و زمانی هم نماینده whmcs و الانم که نصب درگاه ایرانی در دیتاسنتر رداستیشن
اهداف زیبایی رو دنبال میکنید
درگاه ایرانی در دیتاسنتر با ماهیت خارجی اونم در این وضعیت تحریم ها کاملا دور از ذهن بود و الانش هم با اینکه درگاه رو با چشم دیدم قابل باور نیست :D
حاضرم کتبی امضا بدم که یکه تاز اهداف بزرگ هستید
منتظر موفقیت های بیشترتون هستم
سلام
ممنون بابت این همه محبتی که دارید ... واقعا انرژی ما را چند برابر میکند .... ما امضا دیجیتال شما را هم فبول داریم ;)
برای شما هم آرزوی موفقیت داریم و منتظر خبرهای از سمت شما هم هستیم
موفق وپیروز
سلام و درود
از طرف تیم دوریس وب این موفقیت را بهتون تبریک میگم
امیدوارم شاهد این موفقیت های بزرگ هر روز در دنیای وب ایران باشیم
با سپاس فراوان
آتبین راد مدیریت فنی دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و درود
از طرف تیم دوریس وب این موفقیت را بهتون تبریک میگم
امیدوارم شاهد این موفقیت های بزرگ هر روز در دنیای وب ایران باشیم
با سپاس فراوان
آتبین راد مدیریت فنی دوریس وب
سلام
بسیار ممنون ما هم آرزوی موفقیت برای دوریس وب را داریم
موفق و پیروز
تبریک منو صمیمانه پذیرا باشید
و امیدوارم همکاری ها شما بیش از این باعث پیشرفت جامعه وب ایران بشه
قطعا قدم بزرگی برای پیشرفت همکاران برداشتید و تشکر ویژه داره اینکه باعث شده واسطه ها کمتر بشه تا هم سرورها ارزونتر بیفته هم بقیه موارد توسط خود فرد انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
تبریک منو صمیمانه پذیرا باشید
و امیدوارم همکاری ها شما بیش از این باعث پیشرفت جامعه وب ایران بشه
قطعا قدم بزرگی برای پیشرفت همکاران برداشتید و تشکر ویژه داره اینکه باعث شده واسطه ها کمتر بشه تا هم سرورها ارزونتر بیفته هم بقیه موارد توسط خود فرد انجام بشه
سلام
خرسندیم از این لطف شما به امید موفقیت بیشتر برای همگان
موفق وپیروز
به نظر من این بزرگترین پیشرفت برای ایرانی ها بوده ,در حوزه هاست و سرور
واقعا کاربزرگی انجام دادین
خسته نباشید
فقط یه سوالی که دارم
شما معمولا رو سرورهاتون تخفیف ویژه ای میزارین
تو این درگاه تخفیف های شما اعمال میشه یا نه این فقط برای پرداخت راحت ایرانی ها و خرید سرورشون ا رد استیشن هست؟