مینویسم امضا میکنم که پشتیبانی نمیشید ...
یک پروژه دیگه رو استارت بزنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز همچین کاری به صورت یک نفری و یا با یک گروه کوچیک نمی شه الان گروه هایی که همچین اسکریپت هایی می زنند گروه قوی دارند که مشکل مالی و تایم و... ندارند و واقعا وقتشون رو گذاشتند روی اینجور اسکریپت ها و به قولی کارشون شده
شما هم اگر می خواهی موفق بشی بهتره اول یک گروه خوب تشکیل بدی بعد تمام جوانب کار رو بسنجی نیاز هاستینگ ها و... رو بسنجی ببینی چی نیاز دارند چی نیاز ندارند بعد شروع کنی به درست کردن
و به نظر من بهتره به هدف رایگان ایجاد کنیدش ولی بعد برای کسب درآمد می تونید پشتیبانی قبول کنید و یا ساخت ماژول اختصاصی و قالب و....
بله بهتره یک گروه بسیار خبره تشکلی بدید تا باهم بسازید تک نفری هم زمان بره و هم از کار زیاد اساسی در نمیاد
ولی در هر حال هر موقع تموم شد من تستش می کنم و اگر عالی باشه صد درصد پشتیبانیتون می کنم
اگه بخواید تنهایی کار کنید میشه مثل آدونیس یا خیلی سیستم های دیگه
زود خسته میشید،ایده کم میارید،در مشکلات زیاد زمان کم میارید و بسیار موارد دیگه!
آیا حتی یک مورد از این اسکریپت ها میشناسید که تنها ساخت یک شخص باشه و پیشرفت کرده و پایدار بوده باشه؟!
دوستان زیادی حرف از Support میزنن و من میگم به حرف ها زیاد اعتماد نکنین!
اینجا دنبال پشتیبانی نباشین
اگه پروژه مهمی هست با شرکتی قرارداد ببندین وگرنه همون بهتر که رایگان بزارین...
whmcs نزدیک 10 ساله داره کار میکنه
به قطع شما باید 20 سال کار کنید تا به اونا برسید
نمی دونم چرا دوستان دوست دارن یه چیزیو خیلی گنده کنن ، بله درسته که whmcs چندین سال هستش و کارایی های زیادی داره اما از نظر عقلی و دانش فکر نمی کنم دوستان خودمون چیزی کم داشته باشن :-)
هرچقدر هم که این سیستم بزرگ باشه بالاخره در اوایل اونا هم از یه همچین جایی شروع کردند یه راست به اینجا نرسیدن.
استارتر محترم یه نکته تو الویت بزار اینکه تمامی کاربران همراه با فاکتور،محصولات،تیکت ها و ... بشه به راحتی به سیستم شما انتقال داده بشه در غیر اینصورت فکر نمی کنم هاستینگ های قدیمی به سمتش برن.
سلام
دوست عزیز توی این مملکت بی صاحاب وقتتون رو روی این موارد بی ارزش نزارید. چون هیچ شرکت بزرگ و کوچکی حاضر نمیشه بیاد از یک شرکت کوچیک ایرانی خرید کنه که معلوم نیست چی به چی هست.
وقتتون رو صرف پروژه های دیگه کنید که ازش پول دربیارید.
سیستم های زیادی آمدند ولی موفق نبودند همچون سیگما و آدونیس و سما.
شما شخص هستید و whmcs یک سازمان بین المللی دارای برنامه
اگر میخواهید این کار را بکنید باید تا آخر عمر بصورت تخصصی همین یک اسکریپت را دائما توسعه بدهید که قطعا نمیتوانید