پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایـــــــران با پهنای باند نامحــــدود (دیتاسنتر پارس آنلاین) 10% تخفیف
در نتورک چیزی به اسم تضمین 100% وجود نداره ولی این تضمین رو میدم که اگر این چیزی که من عرض کردم و شما نیاز دارید نبود وجه شما بازگشت داده میشه.
40 مگ چیز کمی نیست که از سمت خود کاربر به ما اطلاع داده شده است.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایـــــــران با پهنای باند نامحــــدود (دیتاسنتر پارس آنلاین) 10% تخفیف
آپتایم سرور شما چطور است ؟
درخواست خرید 4 عدد میکروتیک دارم بنا به تعریفی که دوستان داشتن . فقط آپتایم واسه من خیلی خیلی مهمه.
آیا تضمینی دارید ؟
تو سایت زده : Network Port : 10 Gbps
قیمت : 99000 تومان
کدومش درسته بالاخره ؟
چجوری میشه خرید کرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetSazan
آپتایم سرور شما چطور است ؟
درخواست خرید 4 عدد میکروتیک دارم بنا به تعریفی که دوستان داشتن . فقط آپتایم واسه من خیلی خیلی مهمه.
آیا تضمینی دارید ؟
آپتایم تا به الان نزدیک به 100 بوده ولی خوب ایران است دیگه.
برای خرید تیکت ارسال نمایید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
تو سایت زده :
Network Port : 10 Gbps
قیمت : 99000 تومان
کدومش درسته بالاخره ؟
چجوری میشه خرید کرد ؟
پورت سرور 1 Gbps است.
قیمت در سایت 90 تومان با احتساب سرور تونل جهت تونلینگ است.
برای خرید فقط سرور ایران بعد از ارسال سفارش تیکتی جهت اصلاح قیمت فاکتور باز نمایید تا قیمت اصلاح گردد.
آیا امکان ارائه پورت یک گیگ اختصاصی روی این سرورها هست ؟
هزینش چطور محاسبه میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetSazan
آیا امکان ارائه پورت یک گیگ اختصاصی روی این سرورها هست ؟
هزینش چطور محاسبه میشه؟
خیر. در حال حاضر امکان ارائه پورت اختصاصی وجود ندارد.
ولی پورت سرور براحتی جوابگوی کار شماست.
سلام.
در حال حاضر از این آفر موجود دارید هنوز؟
این آفر مهلتش تموم شد و سرورش هم تکمیل شد.
اما سرورهای جدید خرید شده و از این آفر روی اون سرورها هم ارائه میدهیم و مشکلی نیست.
از طریق تیکت یا یاهو اقدام نمایید.
پیروز باشید
مهندس جان چند روزی هست که شاتل و اکثر سرورهای ایران ترکیده و هر جا که رفتیم همان طور بوده
یه چند تا مورد. اول اینکه سرورهای شما اوکی هست ؟ و دوم اینکه سرور خالی دارید ؟ اگر موجود دارید نمونه ای پی برام بفرستید تا اگر خوب باشه خرید انجام بدیم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vms.servers
مهندس جان چند روزی هست که شاتل و اکثر سرورهای ایران ترکیده و هر جا که رفتیم همان طور بوده
یه چند تا مورد. اول اینکه سرورهای شما اوکی هست ؟ و دوم اینکه سرور خالی دارید ؟ اگر موجود دارید نمونه ای پی برام بفرستید تا اگر خوب باشه خرید انجام بدیم
ممنون
سلام
بله موجوده ولی تخفیف این تاپیک تعلق نمیگیره. از نظر کیفیت هم ماست بند نمیگه ماستم ترشه. ولی شکر خدا کاربر ناراضی نداریم
بزودی تاپیک جدید باز می گردد
ای پی پ خ شد