پاسخ : سوال در مورد پلیس فتا ....
با سلام .
وحید دربندی هستم ادمین گرین اسکین .
اول از همه مدیران و ناظران این سایت کجا هستن که هرکسی میاد سایتی رو زیر سوال میبره هیچ پاسخی نمیدن ؟
تمامی اعضای تیم گرین اسکین با مشاهده هرگونه کپی برداری متنی را برای مدیر سایت مذکور ارسال میکنند . تمامی متنها یکسان هست .
تهدید به هیچ وجه صورت نگرفته تنها هشدار بوده به حذف پست یا اقدام قانونی .
اولین باری هم نبوده که برای افراد ناقض کپی رایت این متنها ارسال شده . خیلی ها حذف کردن و تعداد انگشت شماری نیز زیر بار حذف نرفتن که با توجه به مدارک ،از طریق پلیس فتا اقدام قانونی به عمل آمده .
این شخص به چه دلیل به گرین اسکین تهمت هک و دیفیس زده هیچ کسی هم پاسخگو نبوده ؟!
مدیرای هرچه سریعتر به وضعیت این تاپیک رسیدگی کنید . درست نیست با اعتبار یک مرجع بازی بشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidmaster
با سلام .
وحید دربندی هستم ادمین گرین اسکین .
اول از همه مدیران و ناظران این سایت کجا هستن که هرکسی میاد سایتی رو زیر سوال میبره هیچ پاسخی نمیدن ؟
تمامی اعضای تیم گرین اسکین با مشاهده هرگونه کپی برداری متنی را برای مدیر سایت مذکور ارسال میکنند . تمامی متنها یکسان هست .
تهدید به هیچ وجه صورت نگرفته تنها هشدار بوده به حذف پست یا اقدام قانونی .
اولین باری هم نبوده که برای افراد ناقض کپی رایت این متنها ارسال شده . خیلی ها حذف کردن و تعداد انگشت شماری نیز زیر بار حذف نرفتن که با توجه به مدارک ،از طریق پلیس فتا اقدام قانونی به عمل آمده .
این شخص به چه دلیل به گرین اسکین تهمت هک و دیفیس زده هیچ کسی هم پاسخگو نبوده ؟!
مدیرای هرچه سریعتر به وضعیت این تاپیک رسیدگی کنید . درست نیست با اعتبار یک مرجع بازی بشه .
اگر شما راست میگین که من دروع میگم همان 6 ماهه پیش میومدین میگفتین که مدارک موجود بود ...
نه اینکه بعد 6 - 7 ماه مجدد پیداتون بشه و بگید دروغ میگه !! الان که میدونید بعد این همه مدت مدارک نابود شده تازه اومدین گیر دادین مجدد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگر شما راست میگین که من دروع میگم همان 6 ماهه پیش میومدین میگفتین که مدارک موجود بود ...
نه اینکه بعد 6 - 7 ماه مجدد پیداتون بشه و بگید دروغ میگه !! الان که میدونید بعد این همه مدت مدارک نابود شده تازه اومدین گیر دادین مجدد ؟
من از الکسا متوجه این تاپیک شدم . انقدر بیکار نیستم بیام و نت رو چک کنم . شما اگر مشکلی داشتی لینک رو برای من هم ارسال میکردی تا پاسخت رو همینجا بدم .
نه اینکه هرچی دوست داری راجب گرین اسکین بگی .
شما کپی برداری کردی . گرین اسکین رو هم زیر سوال بردین .
باید پاسخگو باشید .
یک نکته بنده اضافه کنم که شما بهتر بود با شماره ای که پایین سایت زدند تماس میگرفتید تا از صحت اطلاعات مطمئن شوید
چون مکالمات شما شبیه شوخی یکی از دوستان خودتون با خود شما هست نه ما با شما
بنده با آقای دربندی آیدی که به شما پیغام داده بررسی کردیم و به هیچ عنوان از سمت ما نیست پس فقط یک نتیجه میماند:
شما قصد تخریب یک سایت دارید و یا شخصی از دوستان خودتون دیده که شما کپی کردید خواسته اذیت کنه شما رو
موفق و پایدار باشید
Black_Sky
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Sky
یک نکته بنده اضافه کنم که شما بهتر بود با شماره ای که پایین سایت زدند تماس میگرفتید تا از صحت اطلاعات مطمئن شوید
چون مکالمات شما شبیه شوخی یکی از دوستان خودتون با خود شما هست نه ما با شما
بنده با آقای دربندی آیدی که به شما پیغام داده بررسی کردیم و به هیچ عنوان از سمت ما نیست پس فقط یک نتیجه میماند:
شما قصد تخریب یک سایت دارید و یا شخصی از دوستان خودتون دیده که شما کپی کردید خواسته اذیت کنه شما رو
موفق و پایدار باشید
Black_Sky
اگر بنده قصد تخریب یک سایتو داشته باشم صد ها راه بهتر وجود داره ...
خوب معلومه زمانی که شخصی بخواد شخص دیگری رو تحدید بکنه از ایمیل اصلی خودش این کارو نیمکنه ...
من نه قبل از شروع تاپیک نه ایشون رو میشناختم نا به ایشون رابطه ای داشتم این تاپیک زده شد و دوستان گفتن حذف کن من حذف کردم رفت باز مجدد اومدن گیر دادن !!!
من نامه ای به یاهو ارسال کردم که ایمیل های دریافتی و ارسال اون بازه زمانی رو برام درصورت داشتن درهیستوری برام بفرستن (البته اگه پاسخ بدن چون هنوز با ایرانی ها مشکل دارن) بعد از گرفتن ایمیل ها به شخصه به دلیل ایجاد مزاحمت از سمت این اشخاص برای شکایت اقدام میکنم ...
چون واقعا من رو کلافه کردن با این کاراشون ...
حتما پیگیر باشید چون ما هم کنجکاو هستیم که چه اشخاصی همچین مقصودی دارند و به چه دلیل
درضمن 1 سوال برای من پیش آمده است که آیا شما به همان یمیل پاسخی داده بودید و پاسخ از همان ایمیل دربافت کردید ؟ یعنی info@greenskin.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگر بنده قصد تخریب یک سایتو داشته باشم صد ها راه بهتر وجود داره ...
خوب معلومه زمانی که شخصی بخواد شخص دیگری رو تحدید بکنه از ایمیل اصلی خودش این کارو نیمکنه ...
من نه قبل از شروع تاپیک نه ایشون رو میشناختم نا به ایشون رابطه ای داشتم این تاپیک زده شد و دوستان گفتن حذف کن من حذف کردم رفت باز مجدد اومدن گیر دادن !!!
من نامه ای به یاهو ارسال کردم که ایمیل های دریافتی و ارسال اون بازه زمانی رو برام درصورت داشتن درهیستوری برام بفرستن (البته اگه پاسخ بدن چون هنوز با ایرانی ها مشکل دارن) بعد از گرفتن ایمیل ها به شخصه به دلیل ایجاد مزاحمت از سمت این اشخاص برای شکایت اقدام میکنم ...
چون واقعا من رو کلافه کردن با این کاراشون ...
ممنون میشم اگر اون 100 ها راه رو اعلام کنید .
ما بخوایم هر گونه ایمیل ارسال کنیم از ایمیل اصلی سایت ارسال میکنیم . کار غیر قانونی هم انجام نمیدیم که بخواهیم از هر ایمیلی برای کسی پیغام ارسال کنیم .
از تمامی سایتهای کپی بردار هم سوال کنید میگین از ایمیل info گرین اسکین براشون میل ارسال شده .
زودتر اقدام به شکایت کنید چون تهمت زدن و زیر سوال بردن افراد هم جرم هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Sky
حتما پیگیر باشید چون ما هم کنجکاو هستیم که چه اشخاصی همچین مقصودی دارند و به چه دلیل
درضمن 1 سوال برای من پیش آمده است که آیا شما به همان یمیل پاسخی داده بودید و پاسخ از همان ایمیل دربافت کردید ؟ یعنی
info@greenskin.ir
حتما پیگیری میکنم ...
تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و با وجود مسقله کاری روزانه من یادم نیست دقیقا چه ایمیل بود اگر در همان زمان که این تاپیک ایجد شد درخواست ایمیل ارسال کننده میکردن دوستان براشون ارسال میکردم ...
من حتی این موضوع رو هم فراموش کردم و وقتی لینک رو دادن تاپیک رو خوندم و جریان رو یادم اومد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حتما پیگیری میکنم ...
تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و با وجود مسقله کاری روزانه من یادم نیست دقیقا چه ایمیل بود اگر در همان زمان که این تاپیک ایجد شد درخواست ایمیل ارسال کننده میکردن دوستان براشون ارسال میکردم ...
من حتی این موضوع رو هم فراموش کردم و وقتی لینک رو دادن تاپیک رو خوندم و جریان رو یادم اومد !
از نظر ما مشکلی نیست چون همیشه این مباحث پشت سر وبمستر ها بوده و خواهد بود نه فقط ما بلکه همه
درضمن احتمال بسیار یک شوخی از دوستان نزدیک خودتون بوده و خواسته اذیت کنه شما رو و با FakeMail سعی داشته اثبات کنه حرف رو با این کار حتی آیدی هایی که قرار دادید هیچ کدام در صفحه ارتباط با ما که 1 سال پیش طراحی شده نستند پس یعنی از ما نیست
همیشه قبل این مسائل سعی داشته باشید با خود مدیر سایت از طریق ارتباط با ما و یا تلفن صحبت کنید
موفق و پایدار باشید
Black_Sky
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Sky
از نظر ما مشکلی نیست چون همیشه این مباحث پشت سر وبمستر ها بوده و خواهد بود نه فقط ما بلکه همه
درضمن احتمال بسیار یک شوخی از دوستان نزدیک خودتون بوده و خواسته اذیت کنه شما رو و با FakeMail سعی داشته اثبات کنه حرف رو با این کار حتی آیدی هایی که قرار دادید هیچ کدام در صفحه ارتباط با ما که 1 سال پیش طراحی شده نستند پس یعنی از ما نیست
همیشه قبل این مسائل سعی داشته باشید با خود مدیر سایت از طریق ارتباط با ما و یا تلفن صحبت کنید
موفق و پایدار باشید
Black_Sky
یاهو پاسخ داد و طبق گفته یاهو فقط تا 7 روز امکان برگرداندن ایمیل ها هست ...
نقل قول:
We can only restore messages lost or deleted within the last 7 days
A successful restore can't be guaranteed
Restore returns the account to your specified time. All messages received after that time are deleted and can't be retrieved.
Back-up messages sent or received within the last 7 days prior to sending a restore request
من برام مهم نست این تاپیک قدیمی حذف شود یا خیر فقط نمیخوام دیگه هیچ مزاحمتی از سمت گروه گیرین اسکین برام پیش بیاد ...
حوصله سرو کله زدن رو ندارم .
اول که به مطالب کپی شده 2 سال پیش گیر داده میشه که توسط مدیر قبلی قرار گرفته بوده ... بعد 6 ماه هم در مورد این تاپیک گیر دادن که یا حذف میکنی یا فلان ...
من توی نت با افراد به اندازه ای صمیمی نمیشم که بخواد شوخی بکنه ... با بیشتر افراد هم رابطه کاری دارم ... از طرفیهم فکر نیمکنم کسی انقدر بیکار باشه که بخواد کسی رو سر کار بزاره با این کار !