پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
یک سرور رم 2 گیگ چند روزه گرفتم پشتیبانیشون عالیه هم تو یاهو هم تیکت فقط یکم سرور کند میشه بقیه چیزا عالی
لطف دارید
کندی ای که بعضی وقت ها پیش میاد به خاطر اینکه بعضی یوزر ها هارد رو زیاد درگیر میکنند که سریعا جلوشون گرفته میشه
امیدوارم بتونم همیشه رضایت شمارا جلب کنم
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
طبق گفته خودتون تا سه ماه ثابته ..پس من میتونم سه ماهه سفارش بدم و ثبت کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
طبق گفته خودتون تا سه ماه ثابته ..پس من میتونم سه ماهه سفارش بدم و ثبت کنید؟
سلام
مشکلی نداره توی سایت درخواست بدید فاکتور براتون ثبت میشه
Ssd هم داری رو این سرور؟
جای این هارد چند گیگ Ssd بخوام
حداقل این قیمت ها تا چند ماه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
Ssd هم داری رو این سرور؟
جای این هارد چند گیگ Ssd بخوام
حداقل این قیمت ها تا چند ماه هست؟
سلام
متاسفانه اس اس دی موجود ندارم
تا ۳ ماه ثابت هست
درود
سرور ایران شروع به فروش کردین؟
ترافیک اضافی قیمت چنده؟
تاپیکشو پیدا نکردم اینجا پرسیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
درود
سرور ایران شروع به فروش کردین؟
ترافیک اضافی قیمت چنده؟
تاپیکشو پیدا نکردم اینجا پرسیدم
سلام اتفاقا شروع کردیم
فردا تاپیک فروش سرور ایران رو حتما میزنم
برای دریافت قیمت ترافیک توی سایت تیکت بدید
دوستانی که تقاضای سرور ایران داشتند ، سرور اماده فروش می باشد
تاپیک سرور ایران کجاست؟
این کندی که دوستان میگن چجوریه اوضاعش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
تاپیک سرور ایران کجاست؟
این کندی که دوستان میگن چجوریه اوضاعش ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f15/116165/#post1104400
کندی روی سرور نیست :-? سرویس شما مشکلی داره؟ اگر داره اطلاع براتون بررسی و رفع کنم