بنده هم شکم درsql میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.
- - - Updated - - -
بنده هم شکم درSQL میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده هم شکم درsql میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.
- - - Updated - - -
بنده هم شکم درSQL میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.
دوستان کسی هست مشکل رو بررسی کنه و مشکل رو بگه؟
مشکل رو کاربرBlueStation انجام دادن و کارشون خوب بود و بنده ایشون رو تایید میکنم ولی از کاربر مورد نظر که اسمش رو جایز نیست ببرم شاکی بودم به دلیل انجام ندادن کانفیگ کامل اپاچی و mysql که باعث ضرر کلی به بنده شدن هویت خوبی دارن ولی وقتی کانفیگ میکنن از زیر کانفیگ شونه خالی میکنن و پشتیبانی و مشکلات رو قبول نمیکنن
وظیفه بود.:53:
دوستان یه مشکل ما این مشکل هنگی رو برطرف کردیم ولی مجدد برگشت به حالت هنگی این کلا مشکل جدیه معلوم نیست از کجاست کی تجربه اینکارو داره
یعنی یکی داخل این انجمن نیست این مشکل رو بگه
دوستان مشکل سرور تا حدودی برطرف شده ولی تبادل پیام بین کاربران با تاخیر مواجعه هستش از دوستان کسی این مسئله رو میدونه و چیکار باید انجام داد البته گویا اپاچی درگیر هستش و کامل اوکی نیست من چیکار کنم که اپاچی بهینه بشه و مشکلش برطرف بشه
- - - Updated - - -
یه ادم حرفه ای که با این مورد اشنایی کامل داره نیست توی این انجمن هر کسی میاد یه تاپیک الکی میده که از فلان چیز و فلان چیزه کسی نیست این مشکل رو بگه الان اپاچی اوکی شده و پیام ها میره واسه طرف ولی طرف نمیبینه از اسکریپ هم نمیباشد
- - - Updated - - -
یه ادم حرفه ای که با این مورد اشنایی کامل داره نیست توی این انجمن هر کسی میاد یه تاپیک الکی میده که از فلان چیز و فلان چیزه کسی نیست این مشکل رو بگه الان اپاچی اوکی شده و پیام ها میره واسه طرف ولی طرف نمیبینه از اسکریپ هم نمیباشد