پاسخ : نوين وب|فروش ويژه سرور مجازي قدرتمند از Colocrossing|پهنای باند نامحدود| شروع قیمت از 11000 تومان در ماه| 30 روز گارانتی|پشتیبانی24/7| 25% تخفیف م
سلام
من برای سایتم نیاز به وی پی اس رم 1 گیگ با 400 گیگ هارد هستم
ممنون میشم قیمت بدین
پاسخ : نوين وب|فروش ويژه سرور مجازي قدرتمند از Colocrossing|پهنای باند نامحدود| شروع قیمت از 11000 تومان در ماه| 30 روز گارانتی|پشتیبانی24/7| 25% تخفیف م
سلام خسته نباشید من این سرور مجازی رو اول برای انتقال فایل می خوام بعدش اگر بشه برای میزبانی فایل هام مشکلی وجود نداره ؟
سلام. من یه روزه منتظرم وی پی اسی رو که سفارش دادم تحویل بگریم. چکار می کنید؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mela1
سلام. من یه روزه منتظرم وی پی اسی رو که سفارش دادم تحویل بگریم. چکار می کنید؟!!!
منم بیشتر از یک روزه منتظرم هنوز نتونستم سرور رو تحویل بگیرم.
وحتی نمیتونم توی سایتشون لاگین کنم، میگه اصلا همچین یوزری وجود نداره!
به چندجا هم ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم ازشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooria1377130
سلام
من برای سایتم نیاز به وی پی اس رم 1 گیگ با 400 گیگ هارد هستم
ممنون میشم قیمت بدین
با سلام
CPU: Intel Xeon E3-1240v3
Ram : 1024MB
Hard: 400GB SATA3 7,200 RPM
Bandwitch: Unlimited
Port: 1Gbps Unmetered
Datacenter: Colocrossing
50,000تومان ماهانه
25,000تومان با تخفيف ماه اول
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariaieboy
سلام خسته نباشید من این سرور مجازی رو اول برای انتقال فایل می خوام بعدش اگر بشه برای میزبانی فایل هام مشکلی وجود نداره ؟
با سلام
خیر مشکلی ندارد
جهت کسب اطلاعات یبشتر تماس حاصل فرمایید(لینک در امضا)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mela1
به دلیل حجم بالای سفارشات و تحویل سفارشات با اولویت سفارش ممکن است کمی تاخیر بوجود آمده باشد
چنانچه تاکنون سفارش خود را تحویل نگرفته اید لطفا تیکت بزنید تا سفارش شما آماده و تحویل گردد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hosseinam
منم بیشتر از یک روزه منتظرم هنوز نتونستم سرور رو تحویل بگیرم.
وحتی نمیتونم توی سایتشون لاگین کنم، میگه اصلا همچین یوزری وجود نداره!
به چندجا هم ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم ازشون.
سرور هاستینگ سایت در حال انتقال بود که ممکن است اطلاعات شما در دیتابیس قبلی ثبت شده باشد
لذا لطفا در سایت جدید ثبت نام نموده و مجددا سفارش دهید تا فاکتور شما به حالت پرداخت شده تغییر یابد و سفارش تحویل شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Quality
سرور هاستینگ سایت در حال انتقال بود که ممکن است اطلاعات شما در دیتابیس قبلی ثبت شده باشد
لذا لطفا در سایت جدید ثبت نام نموده و مجددا سفارش دهید تا فاکتور شما به حالت پرداخت شده تغییر یابد و سفارش تحویل شود
ممنون. مشکل سرویس من حل شد و سرور رو تحویل گرفتم .