پاسخ : یک پیشنهادویژه برای فروشندگان+افزایش فروش
یعنی ایشون پول میخاد برای اینکه هم تبلیغ رو بزاره تو سایتش و هم بازاریابی کنه و پورسانشت رو هم بگیره؟
دیگه یا تبلیغ یا پورسانت
به هر حال اگه خواستی سایت
http://rapidpich.ir
و
خوش آمديد | دانلودباز - دانلود بدون دردسر...
هست که اگه بتونید براشون بازاریابی کنید من پورسانت خوبی به شما میدم
تاپیک دوست عزیزمون به دلیل تخلف های قبلی و اینکه پول گرفته بود از کاربران توی انجمن شاپ کیپر مسدود شده بود احتالا اینجا هم مسدود میشوند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majeed
تاپیک دوست عزیزمون به دلیل تخلف های قبلی و اینکه پول گرفته بود از کاربران توی انجمن شاپ کیپر مسدود شده بود احتالا اینجا هم مسدود میشوند!
بدون اینکه تحقیق کنی حرف میزنی...آخه این چه وضعشه؟؟
حداکثرتاامشب تاپیک بازمیشه...
اون دوستی که پول روبراشون ریختم به مدیراعلام نکردند(حالاچه فراموش کردن وچه...)درهرصورت ازکسانی که اعتمادکردندممنونم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
دوست عزیز بنده با شما به توافق نرسیدم . فقط در مورد نحوه ی عملکرد شما صحبت کردیم و به دلیل پیش پرداختی که درخواست کردید و نبود هیچ گونه ضمانت در نحوه ی بازاریابی شما و فروش محصولات و گنگ بودن نحوه ی عملکرد شما از لحاظ تجاری و نبود بستر تجارت امن و صد البته ناشناخته بودن شما در این انجمن ، بنده رو به شک انداخت و صراحتا اعلام کردم که همکاری منتفی است .شما فقط یک انجمن که در آن به عنوان یک کاربر ثبت نام کرده بودید (دقیقا مثل اینجا یک کاربر تازه کار که ماه قبل ثبت نام کردید) رو به من به عنوان محل تبلیغاتتون نشان دادید . نمیدونم چرا شما اسم بنده رو به عنوان کسی که باهاش به توافق رسیدید اعلام کردید . معلوم نیست که نام سایرین هم به درست در اینجا قرار داده باشید یا نه ! لطف کنید اسم مارو از اون لیست خارج کنید و از دادن اطلاعات غلط و به دور از حقیقت در انجمن پرهیز کنید .
نگاه کن چه کار انجام میدی دوست عزیز ! اسم یه بنده خدا رو آوردی توی مشتری هات بدون اینکه خودش خبردار باشه ، خدا میدونه چند نفر دیگه اسمشون توی لیسته که الکی گفتین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banner11
بدون اینکه تحقیق کنی حرف میزنی...آخه این چه وضعشه؟؟
حداکثرتاامشب تاپیک بازمیشه...
اون دوستی که پول روبراشون ریختم به مدیراعلام نکردند(حالاچه فراموش کردن وچه...)درهرصورت ازکسانی که اعتمادکردندممنونم...
من تحقیق کردم دیگه
توی انجمن شاپ کیپر اومدم و دیدم بحث شما با کاربرای دیگر رو
خودتم حتما خوندی و چند نفر از ارشد های اونجا توی تاپیک هات اومدن و گفتن که هر بار کار شما همین بوده . این حرف من نیست حرف مدیر بخش انجمن هستش
اگه میگین دروغ میگم عیب نداره
من دروغگو خود سایت که هست دروغ که نمیگه اون هر کس خواست بگه تا لینک تاپیک ایشون رو توی اون سایت همینجا اعلام کنم
یعنی میخواید بگید که ایشون پول رو از همه گرفتن و کاری نمیکنن!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
یعنی میخواید بگید که ایشون پول رو از همه گرفتن و کاری نمیکنن!؟
من حرفی نمیزنم خودتون قضاوت کنید با این حرفهایی که بچه ها اینجا زدن به علاوه این لینک تاپیک ایشون توی شاپ کیپر
خودتون قضاوت کنید
یک پیشنهادویژه برای فروشندگان
شما با وجود این بحث ها که شده و نتیجه پایانی چه تصمیمی میگیرین؟
با این صحبت ها کسانی که پول به ایشون دادن سرشون کلاه رفته
در این صورت باید به فتا مراجعه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majeed
من حرفی نمیزنم خودتون قضاوت کنید با این حرفهایی که بچه ها اینجا زدن به علاوه این لینک تاپیک ایشون توی شاپ کیپر
خودتون قضاوت کنید
یک پیشنهادویژه برای فروشندگان
شما با وجود این بحث ها که شده و نتیجه پایانی چه تصمیمی میگیرین؟
دوست عزیز من فکر میکنم شما دارید زود قضاوت می کنید
ایشون هم دنبال یه لقمه نون هستن و تا حالا گزارشی از بالا کشیدن پول توسط ایشون نداشتیم
بنده هم به ایشون اعتماد کردم و پولمم نخورده و امیدوارم همکاری خوبی باشه
بزارید ایشون کارشون رو انجام بدن یک ماه حداقل فرصت میخواد تا واقعا ثابت شه قادر به انجام این کار هستن یا نه و بعد اون میشه قضاوت کرد
دوستانی هم که اعتماد ندارن میتونن این کارو نکنن
برای من میصرفه 10 تومن ضرر کنم و ایشون خداینکرده بالا بکشن ولی از طرف دیگه ماهانه یه درآمدی به درآمد قبلیم اضافه بشه
یعنی از دست بدم ده تومن دادم و بدست بیارم خیلی بیشتر بدست میارم و من به شخصه این ریسک رو میپذیرم و کسانی هم هستن که نمیپذیرن و من حرفم با شما اینه که اگر قادر به انجام ریسک نیستید نون این بنده خدارم آجر نکنید
جدا از اینها هم خودمون خوب میدونیم که ما ایرانیا اگر هزار تومن ازمون بالا کشیده بشه میریم و سه ماه الافی دادگاه و پاسگارو بجون میخریم و صد هزار تومنم شده خرج میکنیم ولی روی طرف کم میکنیم و خسارتمونو میگیریم
حرف های من هم به هر حسابی میخواهید بزارید اما به نظر من اگر یک درصدم احتمال بدید ایشون دور از جون کلاهبردار نباشن کسی نباید نونشون رو آجر کنه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.E
دوست عزیز من فکر میکنم شما دارید زود قضاوت می کنید
ایشون هم دنبال یه لقمه نون هستن و تا حالا گزارشی از بالا کشیدن پول توسط ایشون نداشتیم
بنده هم به ایشون اعتماد کردم و پولمم نخورده و امیدوارم همکاری خوبی باشه
بزارید ایشون کارشون رو انجام بدن یک ماه حداقل فرصت میخواد تا واقعا ثابت شه قادر به انجام این کار هستن یا نه و بعد اون میشه قضاوت کرد
دوستانی هم که اعتماد ندارن میتونن این کارو نکنن
برای من میصرفه 10 تومن ضرر کنم و ایشون خداینکرده بالا بکشن ولی از طرف دیگه ماهانه یه درآمدی به درآمد قبلیم اضافه بشه
یعنی از دست بدم ده تومن دادم و بدست بیارم خیلی بیشتر بدست میارم و من به شخصه این ریسک رو میپذیرم و کسانی هم هستن که نمیپذیرن و من حرفم با شما اینه که اگر قادر به انجام ریسک نیستید نون این بنده خدارم آجر نکنید
جدا از اینها هم خودمون خوب میدونیم که ما ایرانیا اگر هزار تومن ازمون بالا کشیده بشه میریم و سه ماه الافی دادگاه و پاسگارو بجون میخریم و صد هزار تومنم شده خرج میکنیم ولی روی طرف کم میکنیم و خسارتمونو میگیریم
حرف های من هم به هر حسابی میخواهید بزارید اما به نظر من اگر یک درصدم احتمال بدید ایشون دور از جون کلاهبردار نباشن کسی نباید نونشون رو آجر کنه
موفق باشید
شما گزارش نباید دیده باشید از نام کاربری ایشون ولی میدونید چرا؟
یک لحظه زحمت خوندن اون تاپیک که لینک دادم بهتون رو میکشیدید میفهمیدین
چون هر دفعه ایشون یه نام کاربری جدید ایجاد میکنند و هر دفعه با یک نام کار میکنند
نون بنده خدا رو آجر نکنیم و بزاریم پول باقی رو بالا بکشه! جالبه
هیچ آدم عاقلی این حرف رو نمیزنه البته قصد توهین نداشتم اما فکر کنید ببینید چی میگید
یعنی چی وقتی میفهمیم یک کاربر مشکل داره چرا الکی و بیخود بزاریم کارشو ادامه بده
خدا خوشش میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majeed
شما گزارش نباید دیده باشید از نام کاربری ایشون ولی میدونید چرا؟
یک لحظه زحمت خوندن اون تاپیک که لینک دادم بهتون رو میکشیدید میفهمیدین
چون هر دفعه ایشون یه نام کاربری جدید ایجاد میکنند و هر دفعه با یک نام کار میکنند
نون بنده خدا رو آجر نکنیم و بزاریم پول باقی رو بالا بکشه! جالبه
هیچ آدم عاقلی این حرف رو نمیزنه البته قصد توهین نداشتم اما فکر کنید ببینید چی میگید
یعنی چی وقتی میفهمیم یک کاربر مشکل داره چرا الکی و بیخود بزاریم کارشو ادامه بده
خدا خوشش میاد؟
تاپیک شاپ کیپر رو خوندم
حرف های شما کاملا منطقی هست
اما من میگم هنوز دقیقا مشخص نشده که کلاهبرداری ای شده باشه
من میگم تا مشخص نشده به کسی تهمت نزنیم
اصلا ده تا یوزر عوض کنن ولی تا چیزی به اثبات نرسیده مشکلی نیست
من نظر شخصیم اینه که کسی میتونه باهاش کار کنه و یه کسی هم نمیتونه با ایشون کار کنه
ایشون هم میشه باهاش صحبت کرد و اول کار پولی بهشون نداد و بازاریابی رو شروع کنن و بعد ببینیم چیکار میشه کرد
به هر حال من هم قصد توهین نداشتم و نظرم این بود