اصلاً نیاز به همچین چیزی ندارید.نقل قول:
رم : 1 گیگ
هارد : 20 گیگ
پهنای باند : 200گیگ
(ویندورز) در ضمن اینو برای هاست وبسایتم میخوام تنظیماتشم بگید
من سایتمو با 50 مگ هاست اوردم بالا ...
مهم سرور دانلوده که ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلاً نیاز به همچین چیزی ندارید.نقل قول:
رم : 1 گیگ
هارد : 20 گیگ
پهنای باند : 200گیگ
(ویندورز) در ضمن اینو برای هاست وبسایتم میخوام تنظیماتشم بگید
من سایتمو با 50 مگ هاست اوردم بالا ...
مهم سرور دانلوده که ...
سلام . ممد کلا خوشت می یاد بزنی تو کارو کاسبی مردم !
4. حالا یعنی ما نامحدود دادیم نمی تونیم کنترل کنیم وقتی داریم نامحدود از دیتا سنتر می گیریم ( یعنی می تونی از پرت یک گیگابیت حداکثرشو استفاده کنی بعدشم کنترل پنلش hypervm هست ! سه سوته می شه کنترلش کرد چی می گی !
6.حالا شاید یکی بخواد سالی حساب کنه 100 تومن از نظر ما ایرادی داره ؟
12. آخرش سنگ خودتون به سینه می زنی ...
آخه 100 تومن براش زیاده، شما یه لطفی کن تخفیف دانشجویی و Wht و ... روش اعمال کن، سالی 30-40 بده تا این دوستمون راضی از اینجا بره :) هم تو این دنیا ثواب میکنی هم تو اون دنیا ;)
خیلی خیلی حال میکنم. کار دیگه بلد نیستم!نقل قول:
سلام . ممد کلا خوشت می یاد بزنی تو کارو کاسبی مردم
آخه تا کی میخواید تا دسته بکنید تو چیز این ملت بدبخت. بعد هم که تا تقی به توقی میخوره ادعای مذهبی و مسلمون بودنتون چیز خرو پاره میکنه! به این میگن مسلمونی ؟! اگه اسلام اینه ...
- تو امضات 2 تا غلط املایی داری، میشی 18! یه دور کتاب از رو کتاب فارسیت بنویس ;) / یه بار گفته بودی: 17 سالته و مدرسه میری و واسه تفریح اومدی تو کار هاستینگ / درسته ؟
پ.ن: صلاح مملکت خویش خسروان دانند به ممد هیچ ربطی نداره کی میکنه تو پاچه ی کی :103:
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
خیر عزیزم ;)نقل قول:
12. آخرش سنگ خودتون به سینه می زنی ...
WholesaleInternet.com - Kansas City Colocation and Dedicated Servers
دوست داشتن میتونن خرید کنن، به بنده هم هیچ ربطی نداره
دوست عزیز بفکر مدیریت سرورتون هم باشید!
اینم هزینه ی کمی نداره.
اگه واسه منیج نمی خواهید هزینه کنید وی پی اس مدیریت شده بگیرید یا حداقل ماهی 30 دلار واسه منیج و مانیتورینگ کنار بزارید!!!
یه هاست دانلود قوی بگیر خیال این ملت رو راحت کن :d
ساب هاستینگ وی پی اس هاش مدیریت شده هست بقیه رو نمی دونم.
خود دانید
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
محمد جان سرور 50 دلاریشون تموم شده :)
همین سرور رو الان xlhost داره 50 دلار میده البته با 80 گیگ هارد و مدیریت نشده.
اگه می خواید بحث حاشیه ای کنید تاپیک بسته میشه.
بیا من 50 دلار میدم ;)نقل قول:
محمد جان سرور 50 دلاریشون تموم شده
... دوستان دیگه افر ندید به اندازه کافی اطلاعات کسب کردم ... مرسی از همه اونایی که نظر دادن
راستی پول توشه ؟ منظورم تو هاستینگ و ایناس ... :d
وی پی اس 7 تومنیتو دیدی که ؟ :71:نقل قول:
... دوستان دیگه افر ندید به اندازه کافی اطلاعات کسب کردم ... مرسی از همه اونایی که نظر دادن
خیر! خودتو بدبخت نکن ;)نقل قول:
راستی پول توشه ؟ منظورم تو هاستینگ و ایناس ...
---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
پ.ن: سرگذشت VPS ارزون :71:
http://www.parsimg.com/uploads/12755094881.jpg
اینی که گفتی یه طرف پشتیبانیش یه طرف :d ایمیل دادم در جواب میگه w8 بعده 1 روز دوباره میل دادم میگم اقا هنوز w8 ? میگه :
فایل پیوست 983
سلام به همگی دوستان
دیدم همه چیزی گقتن ما هم یه چیزی بگیم.:)
من چند تا سوال دلرم از همه :
1 - چرا وقتی میگید سرور مجازی ، چرا بیشتر روم رو مد نظر میگیرید با اینکه از همه مهتر اول CPU هستش !!!!
2 - چرا بازار رو به گند کشیدن بعضی !!! مثلا اقای x که میاد به سروری با cpu : INTEL X5660 ماهی میده 250ت و اقای y رفته یه سرور کلنگی گرفته ماهی 80ت ، هی افزایش رم میکنه که VPS بده .حالا یکی میاد اینجا میگه قیمت بدین ، آخه این 2 تا که میخوان اینجا قیمت بدن قابل مقایسه هستش ؟؟؟؟!!!!
3 - واقعا قیمت نشانه کیفیت ؟!؟!؟ (به نظر من این به انصاف فروشنده مونده ، هیچ ربطی نداره !!
شرمنده که زیادی حرف زدم ، راستی میتونید CPU ها رو از لینک زیر چک کنید. http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html:-$
=============================
فروش هاست | هاستینگ | سرور مجازی | سرور اختصاص