پاسخ : کسی از تیک دیتا اطلاعی داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
مستر شما بودن ؟
خیر نبودن ولی از کار هاشون مطلع هستم ؛ چون چندین نفر از دوستان بنده از ایشون هاست داشتند و بر روی مستر ایشون بودند و تا اومدن انتقال بدن به سرور دیگه ای طول کشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaqsheQw
بنده از حقیقت و چیزی که اطلاع دارم صحبت کردم.
شما حرفهایی که زدید با اطمینان بوده؟
(بنده از حرفهایی که زدم مطمئن هستم چون قرارداد محضری باهاشون دارم و میدونم که حتی سرور کلو دارند )
به هر حال بیاییم همینجا موضوع رو ببندیم.
از تیک دیتا به اندازه کافی بد گفته شده و هر چند که تخریب کردند و وجه اونها رو در حد چند تا سایت بدکردند اما واقعیت چیز دیگری است.
ما هم بهتره که هیچی رو به چیز دیگه ای وصله ندیم.
پ.ن:بنده کارمند یک دیتاسنتر داخلی هستم.
پیشنهاد میکنم حداقل در باره ی این که چرا یوزر ایشون توی این انجمن بن هست تحقیقی بفرمایید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaqsheQw
بنده از حقیقت و چیزی که اطلاع دارم صحبت کردم.
شما حرفهایی که زدید با اطمینان بوده؟
(بنده از حرفهایی که زدم مطمئن هستم چون قرارداد محضری باهاشون دارم و میدونم که حتی سرور کلو دارند )
به هر حال بیاییم همینجا موضوع رو ببندیم.
از تیک دیتا به اندازه کافی بد گفته شده و هر چند که تخریب کردند و وجه اونها رو در حد چند تا سایت بدکردند اما واقعیت چیز دیگری است.
ما هم بهتره که هیچی رو به چیز دیگه ای وصله ندیم.
پ.ن:بنده کارمند یک دیتاسنتر داخلی هستم.
اولا اینکه نمیدونم شما چطوری داری دفاع میکنی؟؟؟؟
خود بنده یه ریسلر از این اقا داشتم و سه ماه تمدید کردم.
بد نبود ولی موقعی که میخواستم از سرورشون برم به یه جا دیگه اذیتمون کردن و مبلغ 34 هزار تومان ازم گرفتن !!!! بابت دادن بک اپ :))
در بین سابقه بیش از 10 سال من در اینترنت شرکت تیک دیتا یکی از ضعیف ترین و بدترین شرکتهایی بوده که واقعا من رو اذیت کرده
واقعا متاسفام براشون فقط ادعای زیادی دارند و فکر میکنند خیلی کارشون درسته و دارند همه چیز رو به مسئول خودش ارجاع میدن
بنده به خاطر مشکلات بسیار پیش پا افتاده بارها بیش از 2 هفته درگیرتیکت بودم
فقط تیکتها رو الکی جواب میدن به جای اینکه کاری کنند
شاید باور نکنید ولی من آرزو به دل موندم فقط یکبار مشکل من با یکی دو بار مسیج حل بشه
اگه مشکل از منه پس چرا فقط این شرکت داره منو اذیت میکنه ؟
من قبلا نمایندگی هاست داشتم ازشون مثل چی پشیمون شدم یه طرف . سرور سفارش دادم تحویل ندادند . مشکلات هاست به کرات پیش میومد فقط میچرخوندند
الان هم که دارم این پست رو میزارم یک دامین رو همون موقع ثبت کردم الان نمیتونم حتی دی ان اس عوض کنم !
تمدید کردم هزینه رو دادم میگن ثبت نشده !
تو پنل من نیست! اصلا صاحاب نداره این شرکت . واقعا باید این جور شرکت ها حذف بشن فقط وقت آدم رو میگیرند و اعصاب رو به هم میریزند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedonline
در بین سابقه بیش از 10 سال من در اینترنت شرکت تیک دیتا یکی از ضعیف ترین و بدترین شرکتهایی بوده که واقعا من رو اذیت کرده
آیا واقعا شرکت هستن؟
کادر مدیریتی با سطح علمی پایین + لات و کوچه بازاری هم بهش اضافه کنید
پیشنهاد میکنم منتقل کنید !
بازم معلوم نیست یک گروه از جوان های بین 15 الی 20 سال ایرانی ( جواهای رعنا ) دست به ایجاد هاستینگ زدن !
اگه تاپیک زیر خاکی هست عذر میخوام
من هم باهاشون مشکل دارم