پاسخ : اخلاق مداری در بین مدیران هاستینگ ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بهترین راه ، ارتقای شعور مدیران هاستینگ است که بفهمند این مشکلی که واسه این هاستینگ پیش آمده ممکن است برای خودش هم پیش بیاد پس باید جوری رفتار بکنه که دوست داره با خودش رفتار بشه
*درخت هر چه پر بارتر افتاده تر*
امیدوارم به شخص خاصی توهین نشه منظور بنده کلی هست ولی بهتره حقیقت رو هم قبول کتیم که متاسفانه در هاستینگ و فروش سرور مجازی یک عده از افراد هر چی بار علمیشون تو این زمینه ها بالاتر میره همین سطح شعوری که شما میفرمایید پایینتر میاد.هر چند فشار کار و سروکله زدن تو این شغل ها گاها وحشتناک بالاست ولی بنده میگم باید به جای ظرفمون ظرفیتمونو بزرگتر کنیم و نه تنها با مشتریها بلکه با همکاران خود مهربانتر و بی غرض تر رفتار کنیم.امیدوارم روزی به جایی برسیم که رفتارمون در کار مردانه تر و حرفه ای تر باشه
با احترام
پاسخ : اخلاق مداری در بین مدیران هاستینگ ها
بنده شخصا هم اعتراف میکنم تا 2 3 ماه پیش خیلی جو گیر شده بودم و حقیقتا با مشتری بد رفتار بودم و جالب برخورد نمیکردم که بعد هم شخصا تبعاتش رو دیدم و چند وقتی هست که سعی میکنم با مشتری ها دوستانه و محترمانه رفتار کنم. ولی بیشتر مواقع مشتری هم میتونه باعث آرامش مدیر باشه و هم باعث عصبانی شدن مدیر . برخورد مشتری ضمیمی و با احترام باشه مسلما برخود مدیر صمیمانه تر و دوستانه تر خواهد بود.