بنده تماس گرفتم 10% میباشد و تمامی بانک های چه دولتی چه خصوصی ابلاغ شده است
نمایش نسخه قابل چاپ
درود مجدد
بنده با ثامن و کوثر تماس گرفتم هر دو بانک با روال عادی قبلی در حال سود دهی هستند 23-24% کوتاه مدت
قبلا عرض شد تمامی اعتبار و سرمایه موسسه هایی مثل کوثر به دلیل سود بالایی که ارائه میدند هستش اگر قرار هست مثل سایر بانک ها زیر 10% سود دهد قطعا و بدون شک ورشکست خواهد شد و قطعا تا حد ممکن در برابر این بخش نامه بانک مرکزی مقاومت خواهند کرد
ارادتمند
من الان تماس گرفتم با ثامن و کوثر ثامن گفتند که سپرده های قدیمی تا پایان قرارداد طبق روال قبل هستش اما جدید همان 10% میباشد کوثر هم که همان 10% هستش و مدیرشون گفت طبق ابلاغ بانک مرکزی هر موسسه ای بخواد خلاف این کار کنه بشدت برخورد خواهد کرد بانک مرکزی و کسی نمیتونه سیاست کاری داخلی داشته باشد
در حال حاضر بهترین بازار سرمایه گذاری بخش خودرو کشور هستش
من این بازار رو تجربه کردم و سرمایم رو توی بخش خودرو قرار دادم بجای بانک ها و سود فوق العاده ای توی مدت کمی داره
مثلا شما با ثبت نام یک خودرو پراید بعد از حدود 3 تا 4 ماه اون رو تحویل می گیرید و همین خودرو رو اگر به دلال های بازار خودرو بفروشید کم کم 2 میلیون واستون سود داره و اگر خودتون بفروشید به قیمت بازار چیزی حدود 3 میلیون تومان سود داره! اونم توی 3-4 ماه!
به نظر من بازار خودرو رو بررسی کنید و پولتون رو اونجا بزارید خودرو هایی مثل پراید 111 و سمند و پژو پارس فوق العاده خوش فروش هستن و سود خوبی هم میدن! من دیدم بعضی دوستان توی 5 ماه با ثبت نام خودرو سمند 4-5 میلیون سود کردن! کدوم بانکی همچین سودی به شما میده؟! البته کمی سرمایه می خواد!
این رو هم در نظر بگیرید خودرو های ایرانی ارزون نمیشن پس الان بهترین موقعیت واسه ثبت نام هستش