پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
واهمه ای در کار نیست
وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم
که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست :)
دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود
در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده
بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن
که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود
واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید
موفق و پیروز باشید
باسلام
بسیار عالی. شما بعنوان "بزرگترین فروشنده سرور مجازی ایران" بجای بازی با کلمات و آپ شدن تاپیکتون همان اول در آخر جوابی که برای بنده ارسال کردید
نقل قول:
در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده
تا باعث بروز شک و شُبه در میان یوزرها نشید! چون اتفاقا در جریان بودم از خود شما پرسیدم که مطمئن بشم! چون قطعا اگر چیزی که مد نظر بنده بود شما داشتید مشتری شما میشدم! پس یک طرفه قضاوت نکنید! :)
پس بدون در نظر گرفتن عنوان بنده اینجا، به عنوان یک یوزر اینجا پست دادم و سوال کردم و اگر شما جواب را همان شکلی که بالاتر گفتم میدادید این همه پست ارسال نمیشد!
و اتفاقا پستهای شما باعث
نقل قول:
انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
شد.
و مورد آخر
نقل قول:
14-3: در تاپیک های ایجاد شده در بخش فروش ،حداقل قرار دادن مشخصات سرویس / خدمات ارائه شده به صورت کامل و مناسب ، تعرفه ها ، نحوه ی خرید ، نحوه ی ارتباط ، توضیحات مختصر و .... در پست اول الزامی می باشد.
درست رعایت نکردید و باید اطلاعات سرور(های) اصلی رو بنویسید.
پس لطفا در اصرع وقت این مورد را در پست اول لحاظ کنید.
موفق باشید
پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
1.ایشون بابت یک سرور به دیتاسنتر پول داده
2. روی همین سرور دارن به کاربر ها سرویس میدن
3.پورت این سرور از طرف دیتاسنتر 10 گیگابیت مطرح شده و ایشون هم بابت این ویژگی دارن هزینه بیشتری میدن
ایشون مشخصات سروری که تهیه کردن را اطلاع دادن ( چیزی پیچیده ای نیست)
پس می مونه دیتاسنتر..... اگر سوالی دارید باید از دیتاسنتر پرسیده که چرا این پورت معرفی شده
اصلا آقا سرعت دانلود کل این سرور 10 مگابایت!
چیزی که دیتاسنتر فروخته 10 گیگابیت بوده و این همکار عزیزم هم همین مورد و در تاپیک فروش منتقل کردن
اصلا اتفاق خاصی پیش نیومده....
ضامن اون کیفیت و سرعت باید دیتاسنتر باشه و این همکار عزیز
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
1.ایشون بابت یک سرور به دیتاسنتر پول داده
2. روی همین سرور دارن به کاربر ها سرویس میدن
3.پورت این سرور از طرف دیتاسنتر 10 گیگابیت مطرح شده و ایشون هم بابت این ویژگی دارن هزینه بیشتری میدن
ایشون مشخصات سروری که تهیه کردن را اطلاع دادن ( چیزی پیچیده ای نیست)
پس می مونه دیتاسنتر..... اگر سوالی دارید باید از دیتاسنتر پرسیده که چرا این پورت معرفی شده
اصلا آقا سرعت دانلود کل این سرور 10 مگابایت!
چیزی که دیتاسنتر فروخته 10 گیگابیت بوده و این همکار عزیزم هم همین مورد و در تاپیک فروش منتقل کردن
اصلا اتفاق خاصی پیش نیومده....
ضامن اون کیفیت و سرعت باید دیتاسنتر باشه و این همکار عزیز
موفق باشید
باسلام
مشكل شما و ايشون اين هست كه اصلا به سوال توجه نكرديد و صرفا جهت عادت شروع به دفاع بي جا ميكنيد! :)
نقل قول:
. باسلامدر مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
Unmetered 10Gbps Port - Contended
Unmetered 10Gbps Port - 2Gbps Guaranteed [**Equivalent to 642TB/month**]
Unmetered 10Gbps Port - 10Gbps Guaranteed [**Equivalent to 3210TB/month**]
فکر میکنم نوع اول با گارانتی 1Gbps باشد!
موفق باشید
فكر ميكنم انتظار بنده از ايشون بعنوان "بزرگترين فروشنده سرورمجازي در ايران" زياد بود كه توقع جواب چند كلمه ايي بله يا خير را داشتم!
پ.ن: كاربران محترم از ادامه دادن اين موضوع خودداري كنيد. فقط استارتر تاپيك در صورتي كه مايل بودند ميتوانند جواب بدهند در غير اين صورت با كاربر/اني كه ادامه دهند برخورد ميشود.
موفق باشيد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
بسیار عالی. شما بعنوان "بزرگترین فروشنده سرور مجازی ایران" بجای بازی با کلمات و آپ شدن تاپیکتون همان اول در آخر جوابی که برای بنده ارسال کردید
تا باعث بروز شک و شُبه در میان یوزرها نشید! چون اتفاقا در جریان بودم از خود شما پرسیدم که مطمئن بشم! چون قطعا اگر چیزی که مد نظر بنده بود شما داشتید مشتری شما میشدم! پس یک طرفه قضاوت نکنید! :)
پس بدون در نظر گرفتن عنوان بنده اینجا، به عنوان یک یوزر اینجا پست دادم و سوال کردم و اگر شما جواب را همان شکلی که بالاتر گفتم میدادید این همه پست ارسال نمیشد!
و اتفاقا پستهای شما باعث
شد.
و مورد آخر
درست رعایت نکردید و باید اطلاعات سرور(های) اصلی رو بنویسید.
پس لطفا در اصرع وقت این مورد را در پست اول لحاظ کنید.
موفق باشید
مشخصات سرور جدید
فایل پیوست 20128
تمامی سفارشات تحویل شدند
تحویل سفارشات جدید حداکثر 6 ساعته خواهد بود
ارادتمند
سلام
الان سفارش بدم کی تحویل میدید ؟
هنوزم تخفیف میدید یا تموم شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
هنوزم تخفیف میدید یا تموم شده؟
درود
همچنان ادامه دارد و قابل استفاده هست
ارادتمند
سلام دیشب یک سرور سفارش دادم ولی هنوز تحویل نداده اید ممنون میشوم پیگیری نمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام دیشب یک سرور سفارش دادم ولی هنوز تحویل نداده اید ممنون میشوم پیگیری نمایید.
درود
تمامی سرویس ها با اولویت زمان دریافتی نصب میشود - تمامی سرویس ها تحویل شدند
تحویل سفارشات جدید 1-6 ساعته خواهد بود
با توجه به اینکه سایت زیر حمله دیداس میباشد .دسترسی به سایت فعلا برای ایران محدود شده است(برای ورود با سایت نرم افزارهای تونلیگ رو غیر فعال کنید)
ارادتمند
با سلام.سفارش داده شد. رم 2 گیگ ... ممنون میشم زود بهم تحویل بدید