سلام
هزینه سخت افزار به قدری ناچیزه که میشه صرف نظر کرد!
انگار سخت افزار رو رایگان دادن به شما!
مشکل فقط و فقط پهنای باند است
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سرور ovh فرانسه بهتره یا سرو هلند
از نظر بلاک آی پی توسط مخابرات و از نظر پینگ و دیداس
ممنون میشم استادان گرامی منو راهنمایی کنند
با سلام
حداکثر هزینه را بفرمائید و این که اتک هم دارید یا خیر.
میزان پردازنده مورد نیاز به هرتز و ترافیک مصرفی
شاید بشه آفر کلا ارائه کرد به شما.
یا حق
با سلام حداکثر ماهی 300 الان سرور برای ما کافی هست
سایتم از 200 آنلاین رسیده به 80
ما به دلیل رقابت و به دلیل داشتن رقیب های بی وجدان همواره زیر دی داس هستیم. نیایز به آنتی دیداس سخت افزاری داریم
با تشکر از شما و بقیه دوستان
من به دوستان ذکر کنم نیاز به سرور اختصای با هارد ssd بالای 120 و زیر 300 گیگ و رم و سی پی یو بالا همچنین پهنای باند خیلی زیاد و آنتی دیداس سخت افزاری دارم..و سروری نباشه که مخابرات ایران ای پیش رو بلوک کرده باشه
و سرور مجاز و وی پی اس و هاست کلود جواب گوی من نیست لطفا پیام خصوصی ندیند.
با تشکر از همه..
سلام
بهترین سروری که به شرایط شما بخورد و تا 1 سال پاسخگو باشد، همچنین زیر دی داس کم نیاورد، و از طرفی قیمت مناسب هم داشته باشید سرور زیر است
سرور اختصاصی SYS-E32-4
CPU : Intel Xeon E3-1245v2
HDD: 2x 120GB SSD Intel
RAM: 32 GB DDR3
Port: 1Gb/s
Traffic: Unlimited
IP Address: 5IP MAX
Backup Space: 100GB
1-هزینه هر آی پی اضافی 10 هزار تومان می باشد که به شکل جداگانه محاسبه خواهد شد.
2- هزینه ستاپ 250 هزار تومان یا 6 قسط 50 هزار تومانی
2 راهکار پیشنهاد میشه:
1- استفاده از رید0 سخت افزاری که که سرعت لود رو تا حد ملموسی ارتقا میده
2- یا این که از یک هارد برای سیستم عامل و فایل ها استفاده بشه، هارد دوم صرفا به دیتابیس تخصیص پیدا کند.
100% جوابگوی کار شما خواهد بود
دوستانی که برای سایت های چت روم تهیه کرده اند تا 800-1200 کاربر آنلاین رو میزبانی می کنند، بدون افت سرعت
سوالی بود در خدمتیم
دوستان سرور از آلمان گرفتیم ولی مثل اینکه با برخی از آی پی های مخابرات ایران مشکل داره و نمیتونند بعضی از آی پی ها سایت رو باز کنند و بیش از چهارتا صفحه هم که باز میکنیم ای پی رو بلوک میکنه.
بین 200 الی 350 یک سرور خوب که هم سرعتش برای ای پی های ایران عالی باشه هم به ای پی ها گیر نده و آنتی دیداس سخت افزاری هم داشته باشه چی پیشنهاد میدیند ..
خرید فوری
برای شما ovh گزینه خوبیه
سایت خودتون که روی آلمانه؟!
قیمت یه سروری که از هترزنر میگیریم 270 تومان توی ایران بخوایم تهیه کنیم 1 الی 1.5 میلیون تومانه
از آلمان تهیه کنید هیچ فرقی هم با ایران نداره پینگ ایران روی 60-70 است و آلمان 140-160 فرق چندانی نداره از نظر پینگ ولی از نظر پایداری و قدرت و قیمت صد برابر بهترهنقل قول:
ولی باز سرعت ندارم کاربرام از 120 آنلاین رسیده به 60 تا ...
.نمیدونم از کجا بگیرم یکی میگه هلند بسیار عالی هست و یکی میگه از آمریکا بگیر..یکی میگه از آلمان..