پاسخ : نام هاستینگ مورد علاقه خود
خب ایرانی :
من یه 1 سالی هست با نیک سرور دارم کارمیکنم قیمتاش خیلی مناسبه پشتیبانی عالی ایم داره تو تایم کاری محاله ممکنه بیشتر از 10 مین طول بکشه تیکت جواب بدن با مشتری راه میان
میزبان سایت هم عایله یعنی واقعا عالیه سرویس دهیش ولی یه بدی داره اون خانومی که ما نفهمیدیم پشتیبانشه یا مالکش خیلی عصبانیه بد برخورد میکنه :) زنگ میزنی پشت تلفن به تته پته میوفته ولی تیکت . . همیشه طلب کاره سر همین ما کوچ کردیم ولی سرویساشون عالیه!
یه بار اومدیم ازین شرکتا معتبر هاست بگیریم ای آر پاور وب پدره مارو در آورد دیتابیس whmcs مارو که 2 گیگو خورده ای بود نابود کرد :|
هاست ایران هم فقط وب اپل :d
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب ایرانی :
من یه 1 سالی هست با نیک سرور دارم کارمیکنم قیمتاش خیلی مناسبه پشتیبانی عالی ایم داره تو تایم کاری محاله ممکنه بیشتر از 10 مین طول بکشه تیکت جواب بدن با مشتری راه میان
میزبان سایت هم عایله یعنی واقعا عالیه سرویس دهیش ولی یه بدی داره اون خانومی که ما نفهمیدیم پشتیبانشه یا مالکش خیلی عصبانیه بد برخورد میکنه :) زنگ میزنی پشت تلفن به تته پته میوفته ولی تیکت . . همیشه طلب کاره سر همین ما کوچ کردیم ولی سرویساشون عالیه!
یه بار اومدیم ازین شرکتا معتبر هاست بگیریم ای آر پاور وب پدره مارو در آورد دیتابیس whmcs مارو که 2 گیگو خورده ای بود نابود کرد :|
هاست ایران هم فقط وب اپل :d
ارادت
ایرپاور وب و تایید نمیکنم
تو ایرانی ها فقط نت افراز
حتی با لحاظ مشکل اخیرشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
برو بهش بگو با وردپرس چند سال پیش چقدر مشکل داشتید سرورت دان می شد (:|
خیلی هم خوب میشناسمش زمانی که .in میداد 9 تومان کام 12 تومان ثبت میکرد باهاش زیاد سر و کله زدیم
چند سال پیش تعداد هاستینگ ها به 5 تا نمیرسید .شما الان سرویس داری؟ یا چند سال پیش سرویسی داشتی الان داری میگی؟ .الان پاوروب جز بهترین های کشور هست
سلام و درود.
ببخشید دوباره پست می دم.اجازه هست یک چیزهایی رو بگم؟
من خودم گفتم هاست لاین Hostline.ir
دلیل انتخابم رو هم گفتم.
من خودم یه تیم امنیتی دارم.البته از سال 82 هستیم.از اون زمان خیلی از هاستینگ هارو انتخاب می کردیم.مثلا persianwhois که اون زمان دست فرزاد شریفی بود.من چند سال اینجا بودم.اما فوق العاده افتضاح بود.حتی خیلی راحت پسوورد های هاست رو به یه غریبه می داد
بعد رفتم parsvps اونجا یه مدت خوب بود.خوب پشتیبان داشت.اما مشکلاتش این بود که چند نفر دسترسی کامل به این سرور داشتن که تمام تیم های امنیتی که از سایت vps گرفتن هک شدن.Sourena رو یادتونه.کار همین .... بعدش وقتی به پشتیبانی حرف می زدی,فقط مقصر مشتری می دونست.با اینکه می دونست دسترسی از خود کنسول سرور هستش و به مشتری کاری نداره.بعدش پشتیبانیش خیلی ضعیف شد.
farswebhost هم که واسه همین sour .... هستش :D البته امنیتش :D البته اگه چیزی لازم داشته باشه که ببینه بعدا به دردش می خوره راحت استفاده می کنه :D
نت افزار و میهن وب هاست,از لحاظ پشتیبانی خوب بودن.پاسخ گویی نسبتا بد نیست.اما یک اتفاقی رو دیدم از این هاستینگ ها که کلا اکثر تیم ها از این هاستیگ رفتند :D
و ....
نمی خواستم این حرف ها رو بزنم.چون می دونم امروز دردسر می شه واسم.اما فقط و فقط بخاطر این زدم که دوستان واسه انتخاب یک هاستینگ دقت کنن.من نمی گم حتما هاست لاین.اصلا.هرجایی که دوست دارید برید.اما یکم دقت کنید.
هاست لاین
hostline.ir
بهترین کیفیت ، امنیت بالا ، پشتیبانی عالی !
به نظر من بهترین پشتیبانی رو نت افراز ارائه میکنه البته با همه کار نکردم ولی از بین هاستینگ ها نت افراز واقعاً پشتیبانی خوبی رو ارائه میکنه و هاست هایی که ارائه میکنه خوبه