آقا منتظر سرور جدیدم!
لطفا اومد خبر بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا منتظر سرور جدیدم!
لطفا اومد خبر بدید
سلام ، دیروز یک سرور 512 خریداری شد ، فوق العاده سریع تحویل داده شد ، یکبار درخواست دادم ویندوز سرور 2003 حذف و سنت اوس نصب بشه که بازم فوق العاده سریع نصب شد ( ساعت 3 صبح درخواست دادم و تا 4:30 تحویلم شد اطلاعات جدید ) ، پشتیبانی فوق العاده خوش برخورد و توجه و پاسخگویی عالی به تیکت ها ، به جرات میگم تو این چند سال یکی از بهترین پشتیبانی ها رو از این فروشنده دیدم ، با آرزوی موفقیت روز افزون
بنده که تجربه نکردم سرویسهای ایشون رو اما اگر روی هارد مانور بیشتری بندن به گمانم حرفی دیگه باقی نمونه ;)
متعسفانه مقدار هارد بر روی افرها خیلی پایین هست به نظر بنده اگر رو درایو ویندوز 10 گیگ هارد SSD بزارن و به ترتیب رم 512 : 25 گیگ sata و رم 1 گیگ 35 گیگ و رم 2 گیگ 45 گیگ با همین قیمت کنونی فو ق العاده میشه
درود
حرف شما کاملا متین و بجا هست
هدف ما درواقع ارائه سرویس با قیمت مناسب وکیفیت بسیار مناسبتر بود طوری که همه دوستان قدرت خرید رو داشته باشند و از خریدشون لذت ببرند
سیاست جدیدی رو انشاالله بر روی سرورهای جدید اتخاذ میکنیم که بتونیم مقدار بیشتری هارد دیسک باهمین قیمت ارائه بدیم
روی ساتا این امر ممکن هست به طوری که هزینه هم انشاالله به همین صورت باشه اما به دلیل قیمت بالای اس اس دی،و وضع نابسمان بازار ارز این امکان وجود نداره که مقدار بیشتری اس اس دی اختصاص بدیم
در روزهای آینده منتظر خبرهای خوش از مهتاآنلاین باشید...
سلام مجدد انشالله که همینطور باشه
بازم هم جای شکر باقی هست که پیشنهاد پذیر و انتقاد پذیر هستید همین خودش یه حسن در روند پیشرفت و موفقیتتون :)
در خصوص هاردهای اس اس دی هم خدمتتون عارض بشم که 10 گیگ فضا در صورت توافق با نهایت 5 الا 10 % افزایش قیمت به روی افرها این امکان رو هم ممکن کنید عالی میشه به نظر بنده هاردهای اس اس دی واقعا در لود شدن سرور و کارای نقش به سزای خواهد داشت :)
به آرزوی موفقیت روز افزون برای شما و دستن در کاران مهتا آنلاین :53:
بابت نظر سازندتون ممنونیم
بعد از برآورد قیمت سرورهای جدید(بسته به نوع یونیت و گنجایش تعداد هارد دیسک) سعی میکنیم ssd رو بیشتر از سرور های قبلی لحاظ کنیم
مسلما ssd سرعت فوق العاده بالا تری نسبت به ساتا ارئه میده در این شکی نیست
اما هزینه ها باید طوری باشه که نه تنها ماه اول بلکه ماه های بعد به روی کاربرهای سرور مجازی فشار نیاره
بقیه دوستان هم اگر نظری داشتند لطف کنند اعلام کنند که به کمک هم سرویس دهی رو در آینده مطلوب تر کنیم
واقعا عالیه
من خیلی ازش رازی هستم
به نظرم یک سر و گردن از تمام سرور ها بالاتره تو خدمات دهی و پشتیبانی
بعدشم با این مبلغ و کارایی من که خودم جایی ندیدم
درود خدمت دوستان عزیز انجمن
سرور جدید هم اکنون اماده شده و آماده ارائه سرویس به شما عزیزان می باشیم
با توجه به رشد چشمگیر قیمت دلار آفر ها به همان قیمت قبل در اختیار کاربران می باشند
انشاالله که در سرور جدید مهتاآنلاین بتوانیم نحوه خدمات رو متمایز کنیم
فروش همچنان ادامه دارد...
تصویر سرور جدید ضمیمه شد
بدرود
فایل پیوست 19931
عملکرد همکاران در بخش پشتیبانی بسیار عالیه...