نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده در سایت ثبت نام کردم و تمامی مراحل ثبت نام از فرستادن مشخصات تا تایید سطح کاربری و ارتقا به سطح نقره ای 2-3 ساعت طول کشید. امیدوارم این روند در اینده که سیستم جامع و فراگیر بشه هم ادامه داشته باشه.
جای چنین سیستمی در ایران خالی بود و اگه به دولت چشم امید داشتیم در سال 1410 شاید میتونستیم چنین سیستمی رو داشته باشیم قبول دارم که اعتبارش بیشتر بود اما خوب زمان هم مهم هست. اما تنها چیزی که الان مهم هست اینه که اعتماد کنیم و شرکت هم به اعتماد ما دلگرم و 100 البته متقابلا جواب این اطمینان رو با تدابیر امنیتی انحصاری خودش بده.
بنده از روزی که با این سیستم و هدف هاش اشنا شدم سعی کردم تا جایی که میتونم تبلیغش کنم و حتی به چند تا از وبمستر هایی که دوست صمیمیم بودن و فروشگاه ساز ها جهت ارائه ماژول معرفی کردم. آینده خوبی رو برای این سیستم میبینم. از جمله کارهایی هست که ریسکش رو هر شرکتی قبول نمیکنه.
تقریبا الان هر کشوری چنین سیستمی رو داره در نهایت میخوام عرض کنم اعتماد کنیم و اجازه بدیم سیستم پیشرفت کنه , سوالاتی پیش میاد که خوب اقای امیری هم جواب میدند و از جواب هاشون معلومه که وقت زیادی رو سیستم گذاشتن.