با سلام
کاربران عزیز نسخه 2.3 این ماژول رو میتونید از اینجا دانلود کنید ;) داستانی آنلاین
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کاربران عزیز نسخه 2.3 این ماژول رو میتونید از اینجا دانلود کنید ;) داستانی آنلاین
خیلی ممنون
عزیز شما دارید به خاطر چند تا لایک و تشکر چندین روز زحمت شخصی رو هدر می دید
دوستتون چرا خودش اسکریپت رو توزع نکرده ؟
اقا دو نسخه ۲٫۰ با نام VIPersian کسی نال نکرده قرار بده
قیمتش خیلی بالا هست نمیشه خرید کسی نالش نکرده قرار بده ؟
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز خواهش می کنم از جایی بخرید که پشتیبانیش خوب باشه ... اسکریپت Irprog اسکریپت بدی نیست اما پشتیبانیش بدترین پشتیبانی موجوده ... لطف به رفتار فروشنده در هنگام فروش اکتفا نکنید .... بنده 15 ماه از این اسکریپت استفاده کردم اما در هنگام تغییر سرور مدیر این اسکریپت به هیچ عنوان پاسخ ایمیل ، تماس ، پیامک رو ندادند .... بنده ایشون رو واگذار کردم به خدا .... که باعث ایجاد این مشکل و تحمیل هزینه های زیاد شدیم. در صورتی که کسی نیاز داشت می تونم تمام مستندات خودم رو هم ارسال کنم تا دیگر دوستان فریب همچین افرادی رو نخورند .... بنده ایشون رو یک د-ز-د خطاب می کنم...
و حاضرم به تمام پاسخ های ایشون هم جواب بدم
نظر دوستمون در مورد irprog تایید میشه
اگر به همین منوال ادامه بدن احتمالا بنده اسکریپتشون رو منتشر کنم.
سلام .... بله .... بنده هم امادگی این کار رو دارم ....
حدود 190 هزار تومان اسکریپت رو خریداری کردم .... که با این رفتارشون در حدود 300 هزار تومان به بنده ضرر زدند در مدت همین یک هفته که روز بروز بیشتر میشه .... و هنوز هم به هیچ ایمیلی ، تماسی ، پیامکی پاسخ ندادند ...
- - - Updated - - -
از دوستان عزیز که در زمینه اسکریپت فعالیت می کنند هم اگر کسی هست که بتونه مشکل بندرو حل کنه هزینه هاش پرداخت میشه