پاسخ : فروش ویژه سرور |رم 512 10 هزار تومان | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | منابع قابل روئیت | قیمت همیشگی و ثابت |
بنده از ایشون سرویس دارم 3 عدد وی پی اس کیفیت وی پی اس ا بسیار مناسبه بنده راضی هستم اخلاق ایشون هم بسیار مناسبه اما اگر یکم تجدید نظر کنن بهتر هم خواهد شد
من سرویسما برای ماه دوم هم تمدید کردم .
پ.ن: 12 ساعته تمام سرویس های من از دسترس خارج شده تقصیر دیتاسنتره جدیدتونه که به شما سرور نداده اما شما باید زودتر میگرفتید سرورتون رو
پاسخ : فروش ویژه سرور |رم 512 10 هزار تومان | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | منابع قابل روئیت | قیمت همیشگی و ثابت |
موبایل تونو که خاموش کردید ! تیکت هم که جواب نمیدید یاهو هم که کلا انلاین نمیشید از ساعت 12 دیشب تا الان سرور های من افلاینه
به تمامی تیکت های لازم پاسخ داده شده طبیعی است از 100 تیکت باز شده یک کاربر ، 1 تیکت فقط پاسخ داده می شود .
بار دیگر تکرار می کنم اینجا جای پرسش و پاسخ نیست و فقط از طریق تیکت پیگیری کیند . هیچ گونه مسئولیتی در قبال کاربرهایی که مشکل را اینجا مطرح می کنند نداریم .
از تمامی سرور ها بک آپ گرفته شده و منتظر تحویل از دیتاسنتریم .
مشکل از سمت دیتاسنتر است قبل از سفارش حداکثر تحویل را دو روز اعلام کردند اما همانطور که در عکس مشاهده می کنید 31 میلادی سفارش دادیم و با امروز 6 روز دیتاسنتر بد قولی کردند .
http://up.vbiran.ir/uploads/44471139...91_service.PNG
سلام
اوپن-وی-پی-ان روی ویندوز 2008 نصب می کنید؟
شدیدآ توصیه میکنم از ایشون سرویس نگیرید !
4 روزه دارن من رو میدووووننننن که یه وی پی اس 10 تومنی بدند
ولی هیچی تحویل ندادند
لطفآ پول من رو قبل از اینکه شکایت خودمو به درگاهتون بکنم پس بدید !
من تا امروز عصر صبر میکنم و بعدش با درگاه پرداخت اینترنتیتون برای مسدود سازی صحبت میکنم
موفق باشید
دوستانی که علاقه به شکایت دارند حتما شکایت کنند
1 - دوستانی که سرورشان تحویل داده نشده زمان خرید گفته شده بود موجودی نداریم و با توافق خودشون خریداری کردند
2- هیچ گونه تعهدی برای بازگشت وجه نداشتیم اگر هم به بعضی از کاربرها برگشت دادیم وظیفه نبوده
3- مشکل از سمت دیتاسنتر هست و کوتاهی از طرف ما صورت نگرفته
موفق باشید
سلام
بنده ازتون دوتا سرویس خریداری کردم
تا کی فعال میشن
چرا سایتتون دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مشکلی نداره ؟!!
سرور از دیتاسنتر تحویل گرفته شد اولویت با مشتریان فعلی هست که در حال انتقال و تحویل سرویس هستیم بتونیم امشب سرویستون تحویل داده میشه
موفق باشید