پاسخ : شروع قیمت از 2100 تومان [irwebco.com] بی سابقه ترین فروش نوروزی سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاست ، پنل پیامک
بنده ایشون رو خیلی وقته می شناسم و از سرویس دهیشون مطمعن و راضی هستم
پاسخ : شروع قیمت از 2100 تومان [irwebco.com] بی سابقه ترین فروش نوروزی سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاست ، پنل پیامک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
بنده ایشون رو خیلی وقته می شناسم و از سرویس دهیشون مطمعن و راضی هستم
خیلی ممنون از شما
با توجه به استقبال کاربران از این آفر میزان تخفیف در تمدید از 7% به 15% افزایش یافت ، عزیزانی که در این تخفیف خرید نموده اند سرور های خود را با 15% تخفیف برای 6 دوره تمدید خواهند کرد .
پس از پایان 6 دوره هم امکان اینکه تخفیفی داده شود وجود دارد .
تست سرعت از اسپید تست :
http://www.speedtest.net/my-result/3372430923
لازم به ذکر است تمامی سرورهای ایران وب در مالکیت و اختیار تام شرکت میباشد و به علت انجام کولوکیشن هزینه های ما بسیار پایین تر از سایرین است و این آفر باعث کاهش کیفیت کار نخواهد بود بلکه فقط یک عیدی به کاربران است .
این آفر تموم شده است دوستانی که استفاده کردند متشکریم و اعلام میکنیم تخفیف تمدید به 20% افزایش پیدا کرد و دوستان با 20% تخفیف میتونند سرور هاشون رو تمدید کنند
موفق باشید
20% تخفیف تا اطلاع ثانوی جهت تمدید سرور های خریداری شده در این آفر به پاس اعتماد شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cinohee
بدترین پشتیبانی که تا به حال دیدم از این شرکت بوده
فقط پولول میگیرن دیگه خبری از پشتیبانی نیست
- - - Updated - - -
صحبت های محترمانه واحد پشتیبانی ایران وب کو
کارمندان // کارمندان
سلام
من هم به ادب و فهم شما از 0 تا 10 -100 میدم شما در تاریخ
Posted on Wednesday 18th February at 15:37
در خواست برگشت وجه کردید طبق قوانینی که قبل از انجام خرید خودتون پذیرفتید بازگشت وجه پس از درخواست کاربر بین 1 الی 7 روز کاری انجام خواهد شد از درخواست شما فقط 2 روز گذشته فهم این موضوع انقدر هم سخت نیست که بخواید بیاید تو فیسبوک و کامنت مزخرف بنویسید خدارو شکر که شما یک لایسنس از ما گرفتید و بعد از این هم با شما بی ارتباط خواهیم بود مایه خرسندی منه که چنین کاربرانی سمت سرویس دهی و شکرت من نیایند
شب بر شما خوش منتظر باشید طبق قوانین هزینه شما برگشت داده خواهد شد
-----------------------------------------
ارسال نظرات
http://irwebco.com/index.php?m=v_testimonial&p=submit
.
(2015/02/20 20:05) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۲۰:۰۵
ضعیف عالی
سینوهه عنایتی // کاربر
من تا الآن پشتیبانی به بدی شما نداشتم
بدترین سایت ممکنه بودید که تا حالا باهاش برخورد کردم
بعد 5 روز نه پول منو پس دادید و نه سرویس رو به من دادید
من به هیچ عنوان از شما سرویس نمی خواهم هر کسی هم چیزی راجع به خدمات شما سوال کند بدترین امتیاز را می دهم
مبلغ من را پس بدهید
امتیاز سیستم پشتیبانی شما از 1 تا 10 عدد -25 می باشد
----------------------------
IP Address: 136.243.252.101
(2015/02/20 19:43) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۱۹:۴۳
خسته نباشید شما ماشالا خیلی زحمت کشیدید یه چند تا تاپیک دیگه هم هست که جا انداختید اونجا پست ندادید اونارم بزنید