پاسخ : ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
بله دوست عزیز موجود میباشد
در قسمت تنظیم سرورچه چیزی بنویسم نام دامنه من golden-bux.ir راهنمایی کنید
وقسمت انتخاب سیستم عامل
پاسخ : ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
سلام لطفا آی دی یاهوتونو برای من پ.خ کنید
با سلام
لطف کنید یه اسکرین از منابع مصرفی سرورتون + اطلاعاتت دقیق سرور اختصاصیتون
و اینکه مصرف دایم سی پی یو داریم مشکلی هست؟
Re: ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
لطف کنید تیکت هاتون رو چک بفرمایید.من دیشب ساعت 7 شب به شما ایمیل زدم که گفتید dns عوض کردید و زمان میبره ست بشه.تیکت هم زدم ولی پاسخی ندادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fath98
در قسمت تنظیم سرورچه چیزی بنویسم نام دامنه من golden-bux.ir راهنمایی کنید
وقسمت انتخاب سیستم عامل
با سلام
در تیکت صحبت شد
سرور شما با کانفیگ تحویل داده شد
ارادت
یک سرور خریداری شد
ممنون میشم کنسوله واسه تعویض سیستم عامل در اختیار ما قرار بدین
با سلام
لطف کنید یه اسکرین از منابع مصرفی سرورتون + اطلاعاتت دقیق سرور اختصاصیتون
و اینکه مصرف دایم سی پی یو داریم مشکلی هست؟
میکروتیک هم می تونید نصب کنید ؟
Re: ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
این دوستمون ظاهرا دیگه سرور هاشون پر شده.من جمعه سفارش دادم اما هنوز تحویل ندادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
میکروتیک هم می تونید نصب کنید ؟
سلام دوست عزیز
خیر متاسفانه