2مگ یعنی 256 کیلوبایت 4نفر با سرعت 512 یعنی 64 کیلوبایت دانلود کنند کم میاد برای 50 یوزر حداقل 3 یا4مگ نیازه وگرنه مخابرات خوب سرعتش اونجوری خیلی بیشتر میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، ضمن تبریک عید نوروز ، یک عکس از منطقه ای که میخواهیم تحت پوشش قرار بدیم تهیه کردیم
منطقه انتخاب شده با برد حداکثر 5 کیلومتر است و فقط برای کاهش هزینه این کار را انجام داده ایم تا اگر این کار سودی برای ما داشت ان را افزایش دهیم
نوع آنتن که مناسب برای ارسال اینترنت می باشد را ذکر کنید ، با تشکر
فایل پیوست 19493
دوست عزیز ما گاهی اوقات برای پروژه های شبکه مسیرمون به قائمشهر میخوره در صورتی که عجله ندارید به صورت حضوری میتونیم این موضوع رو کلا واستون روشن کنیم تا دیگه سوالی تو ذهنتون نمونه :)
و یک پیشنهاد هم میتونم خدمتتون بدم
ما کلیه کار های مربوطه برای شما بدون دریافت هزینه ای انجام میدیم (سرمایه کلا از شما) اما ماهانه هر مقدار که سود داشتید مثلا 2 درصدش مال ما (از نظر فنی همیشه از طرف ما ساپورت میشید)
در مورد دستگاه هم پیشنهاد میکنم از افراد غیر شمالی نظر سنجی نکنید چون تجربه نشون داده وضعیت ارسال امواج در شما با استان هایی مثل تهران فرق داره.
و شما هم قبل از انتخاب دستگاه نیاز به این دارید که منطقه تون از نظر وضعیت امواج آنالیز کنید تا دستگاه و آنتن مطلوب انتخاب بشه.
اینترنت هم نیازی نیست از مخابرات بگیرید،ما میتونیم پهنای باند شما رو با شرایط و قیمت مناسب تهیه کنیم و بقیه بحث که فکر میکنم اینجا تایپ کنم دیگه زیاد بشه :)
ضمنن مقدار بودجه تون هم بگید خیلی بهتر میشه...
دوست عزیز با این شماره تماس بگیرید کاملا راهنمایی میکنند ( یه شهرستان رو زیر پوشش داشتن )
ابراهیم افشین 05825229669