سلام .
جناب شیخ سجادیه به شدت تایید می شوند .
در این زمینه بسیار حرفه ای و سابقه دار هستند .
نمایش مشخصات: RoobinaServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
با احترام:x
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
جناب شیخ سجادیه به شدت تایید می شوند .
در این زمینه بسیار حرفه ای و سابقه دار هستند .
نمایش مشخصات: RoobinaServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
با احترام:x
سلام دوست عزیز با تشکر از شما
حتما باهاشون تماس میگیرم ...
سپاسگذارم
:x
سلام دوست عزیز
حتما باهاشون تماس میگیرم.
سپاسگذارم.
از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم (چون همونطور که در پست های قبل عرض کردم بنده بخاطر یک انتخاب اشتباه حدود 300 تومن رو از دست دادم یعنی بهتر بگم سرم کلاه گذاشتن!)
از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.
با تشکر از همگی
:53:
سلام
با سپاس از شما دوست گرانقدر حتما باهاشون صحبت خواهم کرد ...
سلام دوست عزیز با تشکر ویژه از شما حتما باهاشون تماس میگیرم ...
جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.
دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.
از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .
منتظر نظرات دیگر دوستان و اساتید و پیشکسوتان این صنعت هستم.
با تشکر
بهتر بود مکان تاپیک را عوض میکردید
اعلام امادگی , افر دادن .. .. اینجا اشتباهه.
موفق باشید.
سلام
دوست گرامی ما از سال 2007 میلادی در زمینه مدیریت تخصصی سرور های مجازی و اختصاصی با سیستم عامل های لینوکس و ویندوز فعالیت میکنیم.
متخصصین گروه فنی ما با تجربه فراوان امکان مدیریت و همکاری با شما را دارند.
افاق هاستیگ دارای نماد اعتماد ملی از وزارت صنعت بوده و تراکنش های بانکی نیز توسط بانک سامان ضمانت میشود
ما میتواینم سرور های شما را با کنترل پنل های دایرکت ادمین و سی پنل مدیریت کنیم
همچنین در صورتی که مایل باشید امکان راه اندازی وب سایت های شما بدون کنترل پنل نیز امکان پذیر است
www.afaghhosting.net
سلام
با یکی از مدیران ارشد انجمن صحبت کردم و قرار شده انشاءالله به جای مناسب خودش انتقال بدن.
دوستان و اساتید گرانقدر خوشحال میشم افرادی که در این مورد نظر خودشون و نگفتن اعلام نظر کنن و از نظر خودشون بهترین و متخصص ترین فرد یا شرکت برای مدیریت کامل سرورهای افرادی مثل من و قرد یا شرکتی که بهترین سرورهای مجازی مدیریت شده رو برای فروش دارند معرفی کنن .
پ.ن : با چند تن از دوستان امروز صبح صحبت داشتم و به دلیل مشغله ی کاری زیادم انشاءالله با بقیه اساتیدی که دوستان و بچه ها معرفی کردن فردا تماس خواهم گرفت .
با تشکر
کاربرSecure_Host پیشنهاد می کنم.
سلام
با تشکر از شما حتما تماس میگیرم باهاشون داداش ...
مرسی
:-*
نقل قول:
جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.
دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.
از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .
منتظر نظرات دیگر دوستان و اساتید و پیشکسوتان این صنعت هستم.
با تشکر
:-*
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
با سلام
لینک بالا پروفیل یکی از حرفه ای ترین و متخصص های امنیت شبکه و سرور های مجازی و اختصاصی است
ایشون در جشنواره ی کشوری مقام سوم رو کسب کردند
موفق باشین