پاسخ : [پرشین وی دی اس] فروش ویژه سرور امریکا - رم 512 فقط 9 هزار تومان 1 گیگ 14 هزار تومان - قیمت ثابت - تحویل 3 ساعته - ضمانت بازگشت هزینه - منابع ک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davidsoft2
رفتم سفارش بدم
قیمت های سایت با قیمتی که اینجا نوشتین متفاوت هستند
یک پست بالاتر رو مطالعه کنید عزیز
ظرفیت سرور تکمیل هست بعد از تحویل 13 سفارش معلق سرور جدید سفارش داده خواهد شد و با افرهای جدید امریکا در خدمتتون هستیم
ارادتمند:53:
پاسخ : [پرشین وی دی اس] فروش ویژه سرور امریکا - رم 512 فقط 9 هزار تومان 1 گیگ 14 هزار تومان - قیمت ثابت - تحویل 3 ساعته - ضمانت بازگشت هزینه - منابع ک
برای ارسال ایمیل انبوه کارایی دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
برای ارسال ایمیل انبوه کارایی دارن؟
خیر ارسال میل در تمامی لوکیشن ها برای جلوگیری از سوئ استفاده محدود شده
مجددا تعداد محدودی منابع سرور خالی شده - افر ویژه تا پایان عید
برنزی
سی پی یو : 2 هسته(لیمیت شده بر روی 2000 مگاهرتز)
رم : 512 مگابایت
هارد 30 گیگابایت
پورت : 1 گیگ نامحدود ( سرعت پورت 15-45 مگابایت برای هر وی پی اس متغیر میباشد)
ماه اول 10 هزار تومان تمدید 15 هزار تومان
کانفیگ رایگان
سفارش
ارادتمند
سایت شما از کار افتاده. چطور مشکلاتمون رو تیکت کنیم؟
2 روزه مشکلم رو تیکت کردم ولی متأسفانه پاسخی از سمت شما نیومده.
لطفاً هر چه سریعتر این موضوع رو بررسی کنید.
شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjzaret
سایت شما از کار افتاده. چطور مشکلاتمون رو تیکت کنیم؟
2 روزه مشکلم رو تیکت کردم ولی متأسفانه پاسخی از سمت شما نیومده.
لطفاً هر چه سریعتر این موضوع رو بررسی کنید.
شاد باشید
درود
سایت در حال انتقال هست.به خاطر این تاخیر در پاسخوگیی 2 روزه هم پوزش میخوام یکی از پشتیبانان در مسافرت بودند و من دست تنها بودم
تا چند ساعت دیگر با روال عادی در خدمتتون خواهیم بود
با احترام
سلام سایت ساسپند است :
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
میخواستم ثبت کنم . ( لطفا بفرمائید وبسایت شما شرکت است و یا شخصی ؟ شماره ثبت داره ؟ قرار داد چی میبندین ؟ * ترسیده شدیم بعد این همه کلاهبرداری )
دوستانی که ثبت کردن سفارش از وبسایت ایشون . کیفیت سرور مجازی رو بیان کنند چطور است . قعطی و یا افت سرعت و .. نداره ؟
از لحاظ پشتیبانی اونجور که تو این تایپیک خواندم همچین خوب نبود و ضعف مشاهده میشد .
لا عقل اگه یاهو ایدی ندارید , پشتیبانی انلاین روی وبسایت نصب کنید . شاید تیکت پاسخگوی همه مشتریان نباشد . ( تیکت چند ساعته پاسخ میدین ؟ )
سپاسگذارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveload
سلام سایت ساسپند است :
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
میخواستم ثبت کنم . ( لطفا بفرمائید وبسایت شما شرکت است و یا شخصی ؟ شماره ثبت داره ؟ قرار داد چی میبندین ؟ * ترسیده شدیم بعد این همه کلاهبرداری )
دوستانی که ثبت کردن سفارش از وبسایت ایشون . کیفیت سرور مجازی رو بیان کنند چطور است . قعطی و یا افت سرعت و .. نداره ؟
از لحاظ پشتیبانی اونجور که تو این تایپیک خواندم همچین خوب نبود و ضعف مشاهده میشد .
لا عقل اگه یاهو ایدی ندارید , پشتیبانی انلاین روی وبسایت نصب کنید . شاید تیکت پاسخگوی همه مشتریان نباشد . ( تیکت چند ساعته پاسخ میدین ؟ )
سپاسگذارم .
درود
وبسایت شخصی هست .
تایید فروشندگان در تاپیک فروش ممنوع هست.اما برای دیدن نظرات مشتریان و اطلاع از قطعی و ... میتونید تاپیک فروش قبلی مارو دنبال کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/96478/
اپتایم 9 سرور اختصاصی در 8 ماه گذشته 100% کامل بوده -(به جز 2 مورد برای سرور انگلیس که با اطلاع قبلی برای ارتقا سخت افزاری سرور حدود 10 دقیقه سرور داون کردیم)
پشتیبانی از طریق یاهو و تلفن به دلیل تعداد مشتریان بالا (350 مشتری فعال - 480 سرویس فعال ) و اینکه پشتیبانان سایت به صورت ریموت استخدام هستند ممکن نیست و صورت نخواهد گرفت
در مورد پشتیبانی هم یک عکس وضعیت پاسخوگویی سایت ما در تاپیک بالا ارسال شده که به بیشتر از 850 تیکت در ماه به دلیل پشتیبانان متعدد و قوی سایت کمتر از متوسط 2 ساعت پاسخ داده شده
در مورد کیفیت هم سرویس ها از روز اول با 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه ارائه شدند - همچنین سرویسهای حرفه ای با ضمانت اپتایم 100% و دانلود اپلود 35-95 مگابایت ارائه میشوند
افشار - مدیریت
وبسایت شما چرا ساسپند است ؟ نمیشه وارد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveload
وبسایت شما چرا ساسپند است ؟ نمیشه وارد شد
درود مجدد
در چند پست بالاتر ذکر شد سایت در حال انتقال هست و به زودی قابل دسترس خواهد بود
ارادتمند
کنسول هم در اختیار کاربران قرار میدید ؟