پاسخ : فروش نوروزی سرور های مجازی .ایران.هلند.سوییس. ایتالیا.بازگشت هزینه تا3روز|آپتایم100%|نصب سیستم عامل توسط کاربر|قیمت های باور نکردنی با
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
کسایی که میخوان سرور از اینشون بخرن لطفا این پست من رو بخونن به دردشون میخوره
روز اول سرور رو خریدم بعد از 2 ساعت سرور تحویل گرفته شد و کانفینگ های مورد نیاز رو برام انجام دادن
6 روز بعد سرور قطع شد
2 روز بعد تازه رسیدگی شد و مشکل شناسایی شد ( رم سوخته بود مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم برای ایپی جدید 5 هزارتومان گرفته شد
بعد گفته شد همه کانفینگ هایی که روی سرور قبل انجام شد رو انجام بدین ولی فقط 1 دونه رو انجام دادن
دوباره بعد چند روز سرور قطع شد هرچی زنگ زدم و ... کسی پاسخ نداد وقتی توی یاهو بالاخره جواب دادن 1 خانومی گفت اقای اسدی نیستن فردا صبح میان
فردا صبح دوباره پیام دادم به 30 ثانیه نرسید که سریع وضعیت خودشون رو توی یاهو به حالت off تغییر دادن
از اون روز به بعد همچنان سرور قطع هست و نه توی یاهو جواب میدن و نه تلفنی و نه ... بعد از این که دیدن زیاد زنگ میزنم تلفن رو هم خاموش کردن
نمیدونم چی بگم دیگه
این یعنی مشتری مداری
در کل از این 30 روز 27 روز سرور قطع و مشکل داشت
پیشنهاد میکنم قبل خرید خوب فردی که میخواید ازش سرور برخرید رو بشناسید
نمردیم و معنی اپتایم 100% رو هم فهمیدیم
با تشکر
سلام.کاملا حرف هاتونو رد میکنم.ازشون 4 سرور داشتم.رم های 8 - 4 - 4 - 2
این رم هارو ازشون داشتم.سرویسم به مونیتورینگ وصل بود و سرویسم کلا شاید 3-4 بار قطع شد اونم در حد 300 میلی ثانیه که واسم ایمیلش اومد اگر باور نمیکنین عکس ازش بذارم.پشتیبانی عالی بود.کانفیگ هایی که خواستم انجام دادن.یه مشکل سرعت داشتم که تا متوجه شدن سریع منو به سرور جدید منتقل کردن تا رفع بشه.آی پیم هم یه مشکلی داشت که زیاد طول نکشید که عوضش کردن.در کل از سرویسهاشون راضی بودم
پموفق ، پیروز و پایدار باشید
یاحق
پاسخ : فروش نوروزی سرور های مجازی .ایران.هلند.سوییس. ایتالیا.بازگشت هزینه تا3روز|آپتایم100%|نصب سیستم عامل توسط کاربر|قیمت های باور نکردنی با
سلام
منم سرورم قطع بود ولی 5 ساعت بعد بهم ای پی جدید دادن و در مجموع 10 روز به سرورم اضافه شد
از کانفینگشون خیلی راضی بودم امیدوارم که سرعت پورتشون همیشه همینجوری بمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
کسایی که میخوان سرور از اینشون بخرن لطفا این پست من رو بخونن به دردشون میخوره
روز اول سرور رو خریدم بعد از 2 ساعت سرور تحویل گرفته شد و کانفینگ های مورد نیاز رو برام انجام دادن
6 روز بعد سرور قطع شد
2 روز بعد تازه رسیدگی شد و مشکل شناسایی شد ( رم سوخته بود مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم برای ایپی جدید 5 هزارتومان گرفته شد
بعد گفته شد همه کانفینگ هایی که روی سرور قبل انجام شد رو انجام بدین ولی فقط 1 دونه رو انجام دادن
دوباره بعد چند روز سرور قطع شد هرچی زنگ زدم و ... کسی پاسخ نداد وقتی توی یاهو بالاخره جواب دادن 1 خانومی گفت اقای اسدی نیستن فردا صبح میان
فردا صبح دوباره پیام دادم به 30 ثانیه نرسید که سریع وضعیت خودشون رو توی یاهو به حالت off تغییر دادن
از اون روز به بعد همچنان سرور قطع هست و نه توی یاهو جواب میدن و نه تلفنی و نه ... بعد از این که دیدن زیاد زنگ میزنم تلفن رو هم خاموش کردن
نمیدونم چی بگم دیگه
این یعنی مشتری مداری
در کل از این 30 روز 27 روز سرور قطع و مشکل داشت
پیشنهاد میکنم قبل خرید خوب فردی که میخواید ازش سرور برخرید رو بشناسید
نمردیم و معنی اپتایم 100% رو هم فهمیدیم
با تشکر
با سلام
دوست عزیز فکر کنم دوستان جوابتون رو دادن پس من سکوت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.کاملا حرف هاتونو رد میکنم.ازشون 4 سرور داشتم.رم های 8 - 4 - 4 - 2
این رم هارو ازشون داشتم.سرویسم به مونیتورینگ وصل بود و سرویسم کلا شاید 3-4 بار قطع شد اونم در حد 300 میلی ثانیه که واسم ایمیلش اومد اگر باور نمیکنین عکس ازش بذارم.پشتیبانی عالی بود.کانفیگ هایی که خواستم انجام دادن.یه مشکل سرعت داشتم که تا متوجه شدن سریع منو به سرور جدید منتقل کردن تا رفع بشه.آی پیم هم یه مشکلی داشت که زیاد طول نکشید که عوضش کردن.در کل از سرویسهاشون راضی بودم
پموفق ، پیروز و پایدار باشید
یاحق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.t
سلام
منم سرورم قطع بود ولی 5 ساعت بعد بهم ای پی جدید دادن و در مجموع 10 روز به سرورم اضافه شد
از کانفینگشون خیلی راضی بودم امیدوارم که سرعت پورتشون همیشه همینجوری بمونه
دوستان فقط یه سوال دارم اینجا خداوکیلی کجا دیدید کسی از طریق یاهو به مشتری پشتیبانی بده که من این کارو بکنم؟
بازم خدایی کجا دیدید شرکتی برای 5ساعت خاموشی سرور 10 روز به سرویس مشتری اضافه کنه؟ولی من به خواطر مشتری هام این کارو کردم
الانم پشیمون نیستم چون مشتری هام همیشه هوامو داشتن
این باند بازی ها قدیمی شده
همین کار رو هم برای ما میکرد لینک میداد میگفت برید من رو تایید کنید
اگه مدرک میخواید میتونم چت های یاهو رو براتون بزارم
سرور رو 2 بار ریلود کردن اون هم فقط به خاطر اشتباه خودشون
2-3 روز سرور قطع بود میگه به خاطر این که دیداس کردین سرور قطع شده در صورتی سرور دست کسی هست که نمیدونه دیداس چی هست بعد میگه دیتا سنتر قطع کرده سرور رو باید 1 ایپی جدیدی بدم
فردا میگه دیتا سنتر شما رو عفو کرد :d
انگار داره 1 بچه 10 ساله دیتا سنتر رو اداره میکنه که این بهونه رو برای من میاره مشکل رو میندازه گردون دیتا سنتر !!!
از اولش طبق صحبت هایی که کردم سرور رو فقط به خاطراون کانفینگ ها نیاز داشتم حالا میگه ما دیگه اون کانفینگ ها رو انجام نمیدیم چون داریم تبدیل به شرکت میشیم
1 سری چیز ها هستز که اگه بگم دیگه کسی از ایشون سرور نمیخره خودشون هم میدونن چه سوتی هایی دادن
شما که دوست صمیمی اقای اسدی هستین
لطفا این ایپی رو چک کنید
176.31.48.144
تا الان تایم اوت بود
ما که دیگه بیخیال شدیم
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
من سرور های زیادی گرفتم اونایی که کیفیت داشت رو اعلام کردم
اونایی هم که بی کیفیت بود اعلام کردم
این یکی بدترینش بود
هزینه ی آی پی اضافه چقدر اهست؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tabrizcity
هزینه ی آی پی اضافه چقدر اهست؟؟؟
سلام
آپی خود سرور مجانی هست
ولی آی پی اضافه 1یورو
دوست عزیز
سرور من از دیروز تا حالا قطع هست. تلفن خاموشه. یاهو هم کسی جواب نمیده.
تیکت هم گذاشتم ولی جوابی داده نشده.
دیتاسنتر هر سه لوکیشن رو لطف می کنید اعلام کنید؟